Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین خراسان رضوی، مصطفی ذاکر افزود: این خدمات که عبارتند از تزریق رمدسیویر، خدمات پرستاری، خدمات دارویی، ویزیت پزشک عمومی و متخصص و نیز تزریق عضلانی و اکسیژن‌تراپی در چهار مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: سامانه تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری (BHCU ) هلال احمر به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا با کسب مجوز از دانشگاه علوم پزشکی مشهد کار خود را در چهار مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی در این شهر آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون جمعیت هلال‌ احمر خراسان رضوی گفت: از ۲۶ مرداد ماه تا صبح امروز به صورت تفکیکی ۷۷۵ تزریق رمدسیویر، هزار و ۴۰۰ ویزیت پزشک عمومی، ۳۱۰ نفر ویزیت پزشک متخصص، هزار و ۷۰۰ نفر تزریق عضلانی و ۱۵۰ نفر از خدمات اکسیژن تراپی به صورت کاملا رایگان بهره‌مند شدند.

ذاکر افزود: این مراکز با هدف کاهش بار مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستانها و مراکز درمانی برای دریافت خدمات پزشکی و پرستاری، در چهار نقطه مختلف مشهد فعال شده‌اند.

وی با بیان این که ظرفیت پذیرش تجمیعی این مراکز ۱۰۰ نفر است ادامه داد: این مراکز در خیابان امام خمینی (ره)، مجتمع فرهنگی آموزشی شهدای امدادگر، خیابان رازی جنب آزمایشگاه جهاد دانشگاهی، قاسم‌آباد در تقاطع خیابان شریعتی و حجاب و جاده قوچان، آزادی ۱۳۱ انتهای خیابان پیامبر اعظم (ص) ۷۷ یا توس ۹۶ از سمت جاده قدیم واقع شده‌اند.

معاون درمان هلال‌ احمر خراسان رضوی گفت: این مراکز از ساعت هشت تا ۱۸ فعال هستند و خدمات معاینه پزشکی و خدمات پرستاری از جمله تزریق داروی رمدسیویر به بیماران با نسخه پزشک و به صورت رایگان در آنها انجام می‌شود.

ذاکر ادامه داد: این مراکز تا زمان نیاز و کاهش مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستانها، فعالیت خود را ادامه خواهند داد.

جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ۳۱ پایگاه امداد و نجات، ۲۰ نمایندگی و شعبه، ۵۱۲ کارمند رسمی، قراردادی و پیمانی، ۴۴ دستگاه آمبولانس، یک فروند بالگرد، ۴۰ هزار داوطلب و ۱۰۳ هزار نفر عضو جوانان هلال احمر دارد.

همچنین جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از خدمات ۱۴ هزار و ۵۰۰ امدادگر و نجاتگر فعال در سطح استان برخوردار است. از این میان، سه هزار و ۴۶۵ امدادگر و نجاتگر متخصص در قالب ۱۳ شاخه امدادی همچون امداد کوهستان، سیلاب، حمایت روانی و اسکان اضطراری در خراسان رضوی به طور شبانه‌روزی در طول سال آماده ارائه خدمات کمکی و امدادی نجاتبخش به حادثه‌دیدگان این استان هستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: هلال احمر درمان سرپایی کرونا احمر خراسان رضوی هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد