Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانکی‌پور و طغیانی نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی به بررسی کارنامه و برنامه وزیر پیشنهادی نیرو پرداختند و گفتند: تولید ۳۰ هزار مگاوات برق با کدام منبع مالی انجام خواهد گرفت؟ - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین بانکی‌پور نماینده مردم اصفهان در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: مجلس در این چند روز نشان داد که نسبت به مباحث اهتمام بسیار جدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الحمدلله موضوعات مخالفین و موافقان به صورت جدی در مجلس مطرح شد که این جدیت مجلس را نشان می‌دهد و مصداق بارز حمایت مجلس از آیت‌الله رییسی است که برنامه‌ها را به دقت بررسی می‌کند.

وی با بیان اینکه بنده موافق اکثر وزرا هستم، گفت: اما ابهاماتی در خصوص وزیر نیرو دارم که انتظار دارم ایشان پاسخ دهند. نقد نخست بنده در خصوص کارنامه ایشان در وزارت صنایع و معادن است. برخی از عزیزان که مورد موثق بنده بودند و با ایشان (وزیر پیشنهادی نیرو) کار کردند، انتقادهایی داشتند. البته بنده دو جلسه با ایشان داشتم و صحبت کردم. ایشان توضیحاتی داد و بنده برخی را پذیرفتم. قرار شد در اینجا مصداقی صحبت نکنیم. یکی از موارد عزل مدیران کارآمد و انقلابی بود که ایشان قول داد در این دوره صورت نگیرد، هرچند تحت فشار باشند.

بانکی‌پور خاطرنشان کرد: بحث دیگر باندبازی‌هایی بود که به ایشان نسبت داده می‌شد. ایشان نمونه‌هایی ذکر کردند که علیه باند مذکور اقداماتی انجام دادند. علیرغم اینکه افراد متعددی این را به من گفتند، اما من حرف ایشان را می‌پذیرم و مراقبت می‌کنند که تحت فشار باندی قرار نگیرند.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر سواستفاده از جایگاه است که به بنده توضیحاتی دادند و درخواست دارم خودشان هم توضیح بدهند. بر من ثابت شده است که ایشان اهل فساد نیست؛ اما بین مدیر ضدفساد با مدیری که فاسد نیست فرق است. انتظار داریم تک تک وزرا ضدفساد باشند. لابی‌گری‌ها و فشارها مقدمه فساد است. ان‌شاالله تمام وزرا چهره ضدفساد خود را نمایان می‌کنند.

بانکی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: اما در خصوص برنامه ایشان اشکالاتی وجود دارد. منابع این برنامه را از کجا می‌آورند؟ همچنین مدیریت مصرف و تقاضا در برنامه به صورت کلی گفته شده است. ساختار وزارت نیرو نسبت به مدیریت مصرف مشکل دارد. عدم اشاره به مسائل زیست‌محیطی، نگاه شعاری به نحوه مشارکت ذی‌نفعان در اصلاحات ساختاری و نسبت دادن مشکلات صرفاً به خشکسالی نیز از جمله اشکالات این برنامه است.

وی همچنین با طرح این سوال که بدهی به بخش خصوصی در بحث نیروگاهی چگونه حل خواهد شد؟ گفت: ما 30 هزار مگاوات کمبود برق داریم. تحقق این موضوع در برنامه ایشان روشن نیست. ما در حکمرانی آب مشکل داریم. ایشان می‌گفتند ما قانون آب نداریم. قانون آب داریم، اما اجرا نمی‌شود. آب مساله کل کشور است و این موضوع نباید به اختلاف بین مردم تبدیل شود. درخواست دارم که ایشان به گونه‌ای رفتار کنند تا  چانه‌زنی و فشار ایجاد نشود.

** وضعیت امروز آب و برق نتیجه حکمرانی دولت‌های یازدهم و دوازدهم است

مهدی طغیانی دیگر نماینده مردم اصفهان در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی نیرو گفت: بنده نسبت به شخصیت آقای محرابیان مخالفتی ندارم. اما عیوبی در برنامه‌های ایشان وجود دارد. مهمترین مشکل امروز در کشور قطعی‌های آب و برق است. متاسفانه عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم در حوزه آب و برق دامن‌گیر کشور شده است. این وضعیت نتیجه حکمرانی درخشان دولت دوازدهم در حوزه آب است.

وی ادامه داد: بنابراین باید برای دولت جدید یک انتخاب درست داشته باشیم. اکنون وزارت نیرو با چالش‌های اساسی روبرو است. صنعت وابسته برق که برای تولیدش نیازمند حل مساله فناوری است، در این برنامه پاسخی برایش نیست. البته برخلاف وزرای دیگر ایشان متخصص اقتصاد است و شاه کلید مساله ما اقتصاد است.

طغیانی گفت: برنامه تهیه شده بلندپروازانه است. تولید 30 هزار مگاوات برق با چه منابعی انجام خواهد شد؟ آن منابعی که ایشان خواستند در بودجه نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت نیرو مجلس وزارت نیرو مجلس وزیر پیشنهادی نیرو بانکی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد