Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@02:26:41 GMT

بهبودی ۹۶۷ بیمار کرونایی طی مردادماه ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۱۴۵۹۹

بهبودی ۹۶۷ بیمار کرونایی طی مردادماه ۱۴۰۰

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد افکار رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:در حالی‌که تعداد کل مبتلایان به کرونا در تربت جام به ۵ هزار و ۸۰۲ نفر رسیده است متاسفانه تا کنون ۳۹۶ نفر از همشهریان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند.

او افزود: تاکنون بیش از ۵۷ هزار نفر حدود ۲۱ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در تربت جام واکسینه شدند که از این تعداد ۴۸ هزار و ۲۴۵ نفر نوبت اول و ۹ هزار و ۶۳۹ نفر نوبت دوم را دریافت کرده اند که در هفته گذشته ۴ درصد افزایش تزریق واکسیناسیون داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد:مردم باید اصول بهداشتی را بیشتر رعایت کنند زیرا که ویروس دلتا در موج پنجم چهره بسیار خشن‌تر و بی‌رحم‌تری نسبت به پیک‌های گذشته از خود نمایان کرده و بزرگ‌ترین بیمارستان تربت جام، شاهد روند افزایشی بیماران کرونایی مراجعه کننده است.

بیشتر بخوانید

جولان رنگ قرمز اینبار در ۲۲ شهرستان خراسان رضوی


 محمد افکار با تأکید بر رعایت بیش‌ازپیش شیوه‌نامه‌های بهداشتی، انجام واکسیناسیون و توجه به محدودیت‌های کرونایی را عامل کاهش آمار مبتلایان و جان‌باختگان اعلام  و بیان کرد: با توجه به‌سرعت بالای انتشار ویروس جهش‌یافته دلتا هیچ‌کس با ساده‌انگاری در امان نیست.

او تصریح کرد:در بحث مدیریت اپیدمی اگر ۳۰ درصد رعایت نکنند، همین ۳۰ درصد کل منطقه را آلوده می‌کنند، زمانی که مرکز شهر رفتاری مناسب دارند، اما حاشیه شهر رفتاری دور از رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارند تمام زحمات ۷۰ درصد جامعه را از بین می‌برند، چون ویروس در یک نقطه ماندگار نیست بلکه به راحتی پخش می‌شود.

انتهای پیام//ز. ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موج پنجم کرونا دانشکده علوم پزشکی تربت جام واکسن کرونا تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه