Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر فریبرز ثمینی با اعلام این خبر افزود: حضور کامل اساتید در تمامی دانشکده ها و بیمارستان های آموزشی با برنامه ریزی مدیران گروه های آموزشی تحت نظارت دانشکده های مربوطه و هماهنگ با مصوبات قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا خواهد بود.

وی افزود: برنامه ریزی جهت آموزش و حضور دستیاران در تمامی گروه های آموزشی توسط مدیر گروه و تحت نظارت دانشکده انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور دستیاران از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ است و پس از آن فقط دستیاران کشیک در بیمارستان حضور خواهند داشت.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه میزان و نحوه حضور کارورزان در تمام گروه های آموزشی توسط مدیر گروه برنامه ریزی خواهد شد، خاطرنشان کرد: برنامه های آموزش عملی کارآموزان در بیمارستان های آموزشی تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

ثمینی با بیان اینکه آموزش دروس تئوری و نظری در کلیه دانشکده ها بصورت مجازی برقرار خواهد بود اظهار داشت: آموزش عملی کلیه دانشجویان درداخل دانشکده های مربوطه بطور کامل انجام خواهد شد و برنامه آموزش عملی دانشجویان رشته های مختلف (غیر پزشکی) در بیمارستان های آموزشی تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.

وی با بیان اینکه تمامی آزمون های نظری بصورت مجازی انجام می شود، گفت: در مورد دروس عملی، نحوه برگزاری آزمون بصورت حضوری یا با استفاده از روش های مجازی (در صورت امکان) به عهده استاد و مدیر گروه مربوطه خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استفاده از کلینیک های ویژه آموزشی و بیمارستان های غیر دانشگاهی با برنامه ریزی دقیق دانشکده و مدیر گروه مربوطه برای آموزش دانشجویان در مقاطع فوق تخصصی، فلوشیپ، دستیاری، کارورزی و کارآموزی (بدون هر گونه ارتباط مالی) تا اطلاع ثانوی امکان پذیر است.

وی گفت: ارائه گزارش هفتگی در خصوص آموزش های انجام شده با تایید استاد به دانشکده های مربوطه ضروری است و نظارت دقیق بر حسن انجام کار بر عهده دانشکده مربوطه خواهد بود.

ثمینی با تاکید بر اینکه روسای دانشکده ها، دستورات مقتضی و پیگیری های لازم را نسبت به تهیه کلیه ملزومات حفاظتی مورد نیاز با کیفیت مطلوب جهت استفاده اساتید، دانشجویان و کارکنان تامین کنند، افزود: این دستورالعمل از این هفته اجرایی شده است و چنانچه تغییرات خاصی بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا مد نظر باشد به اطلاع خواهد رسید.

کد خبر 5289274

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشجویان سازمان سنجش دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران انتخاب رشته دانشگاه علامه طباطبایی دانشجویان دوره دکتری مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا دانشگاه جامع علمی کاربردی ثبت نام دانشجویان علوم پزشکی مشهد برنامه ریزی مدیر گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار