Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  مجید نصیرایی در نوبت دوم نشست علنی امروز (سه شنبه ۳ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت "سید حمید سجادی" وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان دولت سیزدهم، گزارش کمیسیون فرهنگی مجلس درخصوص برنامه‌های وزیر پیشنهادی را قرائت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن گزارش کمیسیون فرهنگی مجلس بدین شرح است:

هیأت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام احترام.

مستند به ماده (۲۰۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، به پیوست گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص بررسی صلاحیت و برنامه‌های ارائه شده آقای سید حمید سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به منظور قرائت در صحن علنی ارائه می‌شود.

مرتضی آقاتهرانی

رئیس کمیسیون فرهنگی

گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص بررسی صلاحیت و برنامه‌های ارائه شده آقای سید حمید سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان

مقدمه:

در راستای اجرای ماده (۲۰۲) آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برنامه کاری بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر اساس زمان بندی ارائه شده از سوی هیأت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی طی روز‌های شنبه ۲۳ لغایت ۲۶ مرداد ماه طی ۲۲ ساعت کاری و ملاقات با ۱۹ نفر از وزرای محترم پیشنهادی به انجام رسید.

بر اساس ماموریت کمیسیون فرهنگی برای بررسی صلاحیت وزرای تخصصی، از وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ارتباطات و فناوری اطلاعات هر کدام ۲ ساعت و ۱۶ وزارتخانه دیگر هر یک به میزان یک ساعت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مهمترین موضوعات مورد توجه اعضای کمیسیون فرهنگی در محور‌های زیر صورت گرفت.

۱ - ارزیابی رابطه تحصیلات و تخصصی تجربی و میدانی وزرای پیشنهادی

۲ - تخصص میدانی در حوزه پیشنهادی

۳ - نگاه تحول خواه و انقلابی در حوزه وزارتی

۴ - میزان اطلاع وزیر پیشنهادی از اسناد بالادستی و توجه به منافع ملی و گام دوم انقلاب

۵ - شناخت کافی از آسیب‌های موجود و ارائه راهکار‌های لازم در حوزه وزارتی

۶ -داشتن مدیریت و شجاعت لازم و انتصاب مدیران میانی و فعالیت در حوزه‌های مربوطه

 

شرح استعلامات: (مدرک، سابقه ایثارگری)

در راستای بررسی صحت مدرک تحصیلی آقای سید حمید سجادی وزیر محترم پیشنهادی ورزش و جوانان به استناد نامه شماره ۴۳۳۲۹ مورخ ۲۳/۵/۱۴۰۰ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استعلام گردید، در پاسخ وزارت متبوع طی نامه شماره ۴۱۸۹۵/۴ مورخ ۲۴/۵/۱۴۰۰ مراتب فارغ التحصیلی مشارالیه را در مقطع دکتری تخصصی رشته تربیت بدنی – مدیریت و برنامه ریزی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مورد تایید قرار داده است. بر اساس مدارک موجود آقای دکتر سجادی در دولت‌های نهم و دهم به عنوان معاون وزیر ورزش و جوانان فعالیت داشته است و در دولت‌های یازدهم و دوازدهم نیز به عنوان مشاور وزیر، کمیته ملی المپیک، فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای فعالیت کرده است.

 

شرح توضیحات و تعهدات شفاهی جهت ایجاد تحول در وزارت ورزش و جوانان:

۱ -انجام تغییرات محسوس مدیریتی در راستای تحول گرایی در سطوح ملی و استانی

۲ -توجه بیش از پیش به حوزه جوانان

۳ -تغییرات بنیادی در کمیته ملی المپیک و توجه بیشتر به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی ورزش

۴ -ساماندهی واگذاری سهام باشگاه‌های ورزشی استقلال و پرسپولیس در سازمان بورس و اوراق بهادار

۵ -استفاده راهبردی از دیپلماسی ورزشی و استفاده از امکان میزبانی در مسابقات بین المللی

 

بررسی معیار‌های عمومی برنامه وزیر پیشنهادی:

در بررسی‌های بعمل آمده از برنامه ارائه شده آقای حمید سجادی، وی ضمن نظرداشت به ماهیت و ساخت نظام ورزشی کشور و امور مربوط به جوانان یکی از مهمترین محور‌های خود را به مسائل و ناهنجاری‌های اخلاقی و تربیتی و رفتار‌های ناهمگون با امور ورزش و جوانان کشور اختصاص داد و با اشاره به وجود بستر‌های فساد انگیز و زد و بند‌های موجود در قرارداد‌ها و تعاملات ورزشی قول مساعد داد ضمن آسیب شناسی با آن‌ها برخورد قانونی نماید.

آقای حمید سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نسبت به برنامه‌های عملیاتی و قابل اجرا در امور ازدواج جوانان، تحکیم خانواده، مقابله با کم تحرکی عمومی، گرانی انجام تمرینات ورزشی و ایجاد بستر‌های لازم در جهت بهره مندی حداکثری آحاد جامعه از امکانات ورزشی و همچنین تعامالت بین المللی و مهاجرت ورزشکاران نظر موافق خود را اعالم کرد.

 

انطباق برنامه‌های ارائه شده با اسناد بالادستی:

تطبیق برنامه وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با اسناد بالادستی حکایت از آن دارد که ۵۵ درصد برنامه‌های پیشنهادی با احکام فوق الذکر منطبق نیست، ۶۰ درصد موارد نیز همسو نمی‌باشد.

از سوی دیگر در برنامه وزیر پیشنهادی به ۱۶ درصد احکام و اسناد بالادستی اشاره نشده است که این میزان به تفکیک اسناد بالادستی شامل ۱۱ درصد شرح وظایف وزارتخانه ۱ درصد، سیاست‌های کلی نظام ۳ درصد، قانون برنامه ششم توسعه و ۱ درصد قانون احکام دائمی می‌باشد.

 

بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی

اکثریت آراء کمیسـیون فرهنگی با توجه به وجود برخی ابهامات و توضـیحات شـفاهی در برنامه ها، صلاحیت آقای سید حمید سجادی را رد کرد.

نصیرایی مطرح کرد: دو نشست با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان داشتیم که یکی از این جلسات بیش از دو ساعت طول کشیده است. وزیر پیشنهادی بحث‌های مفصلی در ابعاد مختلف با همکاران داشتند.

وی ادامه داد: در موضوع معاملاتی که در حوزه ورزش انجام می‌شود موضوعات مختلفی وجود دارد درباره مافیای ورزش و فسادی که در حوزه ورزش دیده می‌شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: همکاران ما موضوعات و دغدغه‌هایی به صورت جدی در حوزه ورزش داشتند و بحث‌های مفصلی مطرح شد، اما متاسفانه علیرغم دو جلسه مهم کمیسیون فرهنگی، توضیحات آقای سجادی که از شخصیت‌های مطرح جامعه ورزشی و از افتخارات ورزشی کشور هستند آن طور که باید نظر دوستان در کمیسیون فرهنگی تامین نکرد و اکثریت آن‌ها قانع نشدند و در عین حال به صلاحیت ایشان برای تصدی این جایگاه رای منفی دادند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس دولت سیزدهم وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گزارش کمیسیون فرهنگی کمیسیون فرهنگی مجلس مجلس شورای اسلامی حمید سجادی وزیر اسناد بالادستی بررسی صلاحیت ارائه شده برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۵۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

کد خبر 848125 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • ورود وزیر ورزش به تایلند با استقبال سفیر ایران و تاج
  • وزیر ورزش با استقبال سفیر ایران و تاج وارد تایلند شد