Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، لطفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: کشور ما سالانه به ۱۶میلیون مترمکعب چوب نیاز دارد که فقط ۲میلیون مترمکعب آن واردات است و بقیه از طریق طرح‌های بهره برداری از جنگل یا برداشت‌های غیرمجاز، تامین می‌شود.

لطفی افزود: طی دهه اخیر، دست اندازی‌ها به جنگل‌ها سبب شده است که موجودی جوب جنگل از ۳۰۰مترمکعب به ۲۰۰مترمکعب در هکتار کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: با هدف حفظ جنگل‌ها و همچنین تامین نیاز چوبی کشور، طرح زراعت چوب ابداع شد، طرحی که سه سالی است در استان گلستان با کشت صنوبر و اُکالیپتوس پا گرفته است.

لطفی با بیان اینکه زراعت چوب سالانه حدود ۱۰۰میلیون تومان درآمد دارد، ادامه داد: پارسال در استان سطح زراعت چوب ۵۵۰ هکتار بود و امسال قرار است به ۱۱۰۰ هکتار برسد.

وی اضافه کرد: در قالب برنامه‌ای ۵ساله قرار است ۲۴۰۰ هکتار از اراضی شیبدار و کم بازده استان به زراعت چوب اختصاص یابد و کارشناسان منابع طبیعی استان در بحث موضوعات کارشناسی و تحویل نهال‌های زراعت چوبی اماده همکاری هستند.

 

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری چوب جنگلی زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذر باش عصر جمعه در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های آذربایجان شرقی گفت: رئیس جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تأمین خسارت‌های بدنی، ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رفع نقاط حادثه خیز با کاهش تصادفات فوتی وجرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود تصریح کرد: صندوق تأمین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه خیز استفاده کند.

کد خبر 6089371

دیگر خبرها

  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت