Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه «۱۵ خرداد»، یکی از این مرواریدهای درخشان در صدف باور به راهبرد «ما می‌توانیم» است، این محصول قابلیت شناسایی جنگنده و پهپادهای متجاوز دشمن را در برد ۱۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری آن‌ها را تا برد ۱۲۰ کیلومتر دارد. خبرگزاری میزان - متخصصین جوان فعال در صنعت دفاعی کشور همانند رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس، بعد از گذشت بیش از سه دهه در راستای تحکیم پایه‌های اقتدار دفاعی کشور، مجاهدتی خاموش را در سنگر مقدس دیگری با عنوان نهضت ساخت محصولات دفاعی آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ساخت انواع تجهیزات نظامی سنگین و سبک در جهت تأمین نیاز نیرو‌های مسلح تبلور این مجاهدت ارزشمند در صنعت دفاعی کشور در مسیر تقویت امنیت پایدار بومی حاکم بر کشور است.   ساخت انواع سامانه‌های پدافندی و راداری یکی از دستاورد‌های مهم دفاعی کشور در راستای رصد کامل تحرکات دشمن و استمرار امنیت کامل آسمان ولایت جمهوری اسلامی ایران است.   سامانه «۱۵ خرداد»، یکی از این مروارید‌های درخشان در صدف باور به راهبرد ما می‌توانیم است، این محصول قابلیت شناسایی جنگنده و پهپاد‌های متجاوز دشمن را در برد ۱۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری آن‌ها را تا برد ۱۲۰ کیلومتر دارد.     این سامانه کاملاً ایرانی قابلیت شناسایی اهداف پنهان‌کار دشمن را در برد ۸۵ کیلومتر و قدرت درگیری و انهدام آن‌ها را تا برد ۴۵ کیلومتری دارد و همزمان قدرت شناسایی و انهدام ۶ هدف را دارد. انهدام اهداف کروز، یکی دیگر از ویژگی‌های سامانه ۱۵ خرداد است.     درگیری مؤثر با اهداف هوایی باقابلیت‌های آفندی بالا مانند هواپیما‌های شناسایی، بمب‌افکن‌ها و جنگنده‌های تاکتیکی از دیگر قابلیت‌های این سامانه است.     بیشتربخوانید: موشک کروز دریایی «قدیر»؛ سلاحی برای مقابله با جنگ الکترونیک

 

انتهای پیام/

برچسب ها: موشک پهپاد ارتش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: موشک پهپاد ارتش قابلیت شناسایی دفاعی کشور ۱۵ خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران

الهه بیگی در گفت وگو با ایسنا افزود: مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی  ۲۶۳ مورد کارواش در استان تهران در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۱۶۲ مورد کارواش در پایتخت شناسایی و اطلاعات آن‌ها در این سامانه ثبت شده این در حالیست که امکان جابجایی و تعطیلی واحدهای فاقد مجوز خیلی زیاد است.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پیش از این واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی بر اساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیات وزیران در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۱ همه واحدهای خدماتی در صورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند. کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط زیست تهران قرار دارند.

بیگی اضافه کرد: ادارات محیط زیست شهرستان‌های استان تهران کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آن را چک می‌کنند و اگر در بازدید از آن‌ها متوجه آلایندگی شوند، به صاحبشان اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از دو هفته است. اگر اینگونه کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

وی در ادامه گفت: این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلاینده تشخیص می‌شوند، هر سه ماه اطلاعات آن‌ها در سامانه جامع بارگذاری می‌شود و مشمول پرداخت عوارض می‌شوند.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران افزود: اطلاعات ۲۶۳ مورد کارواش در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده‌اند ولی تعداد کارواش‌های مشمول لیست صنایع آلاینده هستند ۳۷۹ مورد در سال ۱۴۰۲بود چراکه امکان دارد یک کارواش چند بار اسمش در این لیست آورده باشد و تا زمانی که رفع آلوگی نکنند در لیست قرار دارد.  

 وی با بیان اینکه عمده مشکل زیست‌محیطی  کارواش‌ها مربوط به «پساب» آن‌هاست، اظهار کرد: اگر پساب آن‌ها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، از نظر ما آلاینده هستند چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط زیست می‌شود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، آن استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و در صورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آن‌هاست چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است.

بیگی در پایان اظهارکرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته است و اغلب آن‌ها به استانداردهای محیط زیستی واقف هستند چراکه در اخطاریه‌های صادر شده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود  و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب دارند.

دیگر خبرها

  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • انهدام باند سارقان موتورسیکلت با ۲۲ فقره سرقت در قزوین
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است