Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی از آغاز فاز جدید طرح «آقا حساب کردند» در راستای حمایت‌های جدید برای مساعدت به خانواده‌های درگیر کرونا خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از آستان نیوز، هادی غلامی اظهار کرد: با توجه به شرایط دشوار موج پنجم کرونا و برای کمک‌رسانی بیشتر به خانواده‌هایی که توان مالی چندانی ندارند و گاهی چند عضو خانواده آن‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند، در قالب طرح «آقا حساب کردند» به نام علی بن موسی‌الرضا(ع) در خرید و تسویه‌حساب هزینه داروهای کرونا کمک صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی افزود: این طرح با همراهی تشکل‌های مردمی و کانون‌های خدمت رضوی در سطح شهر مشهد برای شناسایی خانواده‌های کم‌توان و پرداخت درصدی از هزینه‌های تهیه داروهای موردنیاز بیماران کرونایی در حال اجراست.

وی ادامه داد: بسته به سطح نیاز افراد، حتی تخفیف ۱۰۰ درصدی هم به خرید داروها تعلق می‌گیرد.

غلامی با اشاره به شیوه شناسایی و مساعدت صورت گرفته در قالب این طرح جدید یادآور شد: تعدادی از خادمیاران در داروخانه‌های محوری شهر مستقرشده‌اند و با هماهنگی انجام‌شده با داروخانه، نسبت به پرداخت بخشی یا همه هزینه داروهای نیازمندان اقدام می‌شود.

به گفته وی، بخشی از افراد تحت پوشش این طرح نیز در جریان حضورشان در مرکز درمان سرپایی بیماران کرونایی زائرسرای رضوی شناسایی‌شده و مورد مساعدت قرار می‌گیرند.

گفتنی است؛ اداره کل نذورات آستان قدس رضوی نیز در قالب «نذر تسویه‌حساب داروی بیماران نیازمند کرونایی» آماده دریافت نذورات مردمی است و خیرین می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۸۱۱۲۹۱۳۳۳ و یا کد دستوری #۸* و یا مراجعه به دفاتر نذورات حرم منور رضوی کمک‌های خود را در این زمینه اهداء کنند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان مشرق شهر مشهد ویروس کرونا هادی غلامی بنیاد کرامت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی