Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حیدر محمدی مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در یک برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد: میزان مصرف داروی درمانی قارچ سیاه در کشورمان ماهانه حدود ۹ هزار عدد بوده که متاسفانه با شیوع این بیماری، مصرف داروی آن هم افزایش پیدا کرده است. به طوری که توزیع ۴۴ هزار عدد از این دارو برای ۲ ماه در نظر گرفته شده بود، اما ۲ ماه تمام نشده، موجودی آن در دو هفته اخیر به صفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بلافاصله بعد از این موضوع از شرکت واردکننده این دارو درخواست کردیم که برای تامین آن در اسرع وقت اقدام کنند. این تامین دارو مقداری زمان می‌برد، ولی تا روز شنبه (۶ شهریور) ۲۲ هزار عدد از این دارو توزیع می‌شود. همچنین در هفته آینده محموله بعدی این دارو برای توزیع وارد کشور می‌شود. درواقع از شنبه که این دارو توزیع می‌شود، دیگر مشکلی نخواهیم داشت و طبق عقیده متخصصان عفونی مصرف داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی باعث افزایش این بیماری می‌شود.

محمدی بیان کرد: ما پیش‌بینی چنین بیماری را نداشتیم، اما از شنبه این دارو به زودی تامین می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: تا زمان وارد کردن دارو به کشور، بخشنامه ای به همه دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ کردیم تا از جایگزین این دارو که در بازار موجود است استفاده کنند.

به گفته این مسئول، تاکنون ۳۰ نفر مبتلا به قارچ سیاه در تهران و مازندران شناسایی شده اند. 

صالحی متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان امام خمینی تهران از بستری شدن ۱۰ مبتلا به بیماری قارچ سیاه و همچنین سرپرست معاون بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم از شناسایی ۲۰ فرد مبتلا به قارچ سیاه خبر داد و گفت: کمبود و نبود داروی درمانی این بیماری، نگرانی‌ها را چند برابر کرده است. 

کد خبر 622726 برچسب‌ها بیماری - عفونت قارچ سياه دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری عفونت قارچ سياه دارو قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: این محموله بیش از دو میلیارد ریال ارزش داشت.

 دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: به‌دنبال اعلام ماموران ایستگاه بازرسی شهید شیردل کامه و حضور کارشناسان غذا و دارو، این محموله کشف و ضبط و خودروی حامل قرص‌ها به پارکینگ منتقل شد.

وی ادامه داد: با تائید کارشناسان این مدیریت مبنی بر غیر مجاز بودن محمولۀ مذکور به‌دلیل توزیع خارج از شبکه برای متهم پروندۀ قضایی در تعزیرات حکومتی تشکیل شد

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران