Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@18:09:16 GMT

آمپول «تمزیوا» برای درمان کرونا تیغ دو لبه است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۱۹۵۸۹

آمپول «تمزیوا» برای درمان کرونا تیغ دو لبه است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جبرائیل موفق، عنوان کرد: این آمپول قبلا جهت درمان بیماری‌هایی مانند رماتیسم استفاده می‌شد، اما برخی پزشکان، آن را جهت درمان کووید-۱۹ نیز تجویز کردند و با اثراتی که نشان داد، وزارتخانه نسبت به تجویز آن، شیوه‌نامه تعیین کرد.

او افزود: تمزیوا مانند یک تیغ دو لبه است که اگر دقیق و درست استفاده شود، می‌تواند جهت بهبودی برخی بیماران کووید-۱۹ مؤثر واقع شود، اما اگر در زمان درست آن استفاده نشود، خطرات جدی تا حد مرگ را ممکن است در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلایل، وزارت بهداشت، شیوه‌نامه‌ای را تنظیم و ابلاغ کرد که بر اساس آن باید سه پزشک از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی هر منطقه، تعیین و تمزیوا با امضای دو پزشک از آن سه تن، تجویز شود.

موفق، متذکر شد: تمزیوا یک داروی معمولی نیست؛ قیمت آن نیز گران است و نمونه ایرانی آن حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. از طرف دیگر در سطح کشور هم با کمبود این دارو مواجه هستیم. تولید تمزیوا کم است و به هر دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور مقدار کمی در هر هفته تعلق می‌گیرد. به‌طور معمول، حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ عدد به ما تعلق می‌گیرد. البته در هفته گذشته ۴۰۰ عدد به دانشگاه مشهد تحویل داده شد که توزیع کردیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این‌که تمزیوا را با اولویت بیمارستان‌ها توزیع می‌کنیم، بیان کرد: به جهت این‌که بتوان به همه بیمارستان‌ها و مراکز، تمزیوا را توزیع کرد، به هر بیمارستان، مقدار محدودی تحویل داده می‌شود. این سهمیه‌ها نیز بر اساس میزان بستری‌های آن‌ است. در صورتی که پس از تحویل به بیمارستان‌ها موجودی باشد، به داروخانه‌های دولتی هم ارائه می‌شود. ذخیره‌ای از تمزیوا نداریم و اصلا چیزی به‌نام ذخیره نمی‌توان داشت، زیرا مقدار سهمیه‌ها کم است و اندک توزیع می‌شود.

کمبود رمدسیویر نداریم

موفق، با اشاره به وضعیت خراسان رضوی در حوزه داروی رمدسیویر نیز گفت: وزارت بهداشت، هر دو یا سه روز، برنامه توزیع رمدسیویر دارد و ما به محض دریافت دارو، آن را در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌های موقت تزریق این دارو و ۲۳ داروخانه سطح شهر مشهد توزیع می‌کنیم. کمبودی در زمینه رمدسیویر نداریم و تا روزی ۱۰ هزار ویال نیز توزیع کرده‌ایم.

او در پاسخ به سؤالی درباره کمبود رمدسیویر در دو هفته گذشته، عنوان کرد: ممکن است کمبود‌های موقتی که بر اساس تأخیر در توزیع است، چند روز باشد، اما کمیاب بودن رمدسیویر نداریم. سال گذشته که این دارو تنها از هند وارد می‌شد، با کمبود شدید و کمیاب شدن روبرو بودیم، اما اکنون، چون به مقدار زیاد در داخل کشور تولید می‌شود، کمبودی نداریم. پس از این‌که در هفته گذشته، صف‌های طولانی خرید رمدسیویر در سطح شهر ایجاد شده بود، مراکز توزیع آن را افزایش دادیم و اکنون دیگر صف خرید نداریم.

موفق، درباره ذخیره رمدسیویر، اظهار داشت: به محض دریافت سهمیه دارو، آن را توزیع می‌کنیم و این چیزی نیست که بخواهیم نگه داریم و مثلا برای ماه‌های پاییز و زمستان، ذخیره کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم افغانستان رای اعتماد محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم ویروس کرونا درمان کرونا تیغ دو لبه محرم افغانستان رای اعتماد محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۹۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید

امتداد - میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دور جدید بازدید میدانی از وضعیت پروژه‌های عمرانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال 1403، به همراه جمعی از معاونین و مدیران این سازمان ضمن بازدید از پروژه احداث بیمارستان جدید شهید فیاض‌بخش تهران، در جلسه‌ای مشترک با عوامل اجرایی این پروژه، بر ضرورت اتمام آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بهره‌برداری از این مرکز درمانی جهت ارائه خدمت به بیمه‌شدگان تأکید کرد و گفت: امانت‌داری شقوق مختلف دارد که یکی از آن‌ها همین مسئولیت‌پذیری نسبت به اموالی است که در اختیار ما قرار داده شده و از این باب وظیفه داریم پروژه‌های عمرانی خصوصاً در حوزه درمان را که برخی از آن‌ها مثل همین پروژه بیمارستان شهید فیاض‌بخش از دوره‌های قبل نیمه‌تمام باقی مانده؛ در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، موسوی در جریان این بازدید در نشستی با حضور مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران، رئیس بیمارستان شهید فیاض‌بخش تهران و عوامل اجرایی پروژه احداث ساختمان جدید این بیمارستان، ضمن تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران این پروژه، خواستار تکمیل و بهره‌برداری از آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد و اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ در هدف‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی، سالی است که همه پروژه‌های عمرانی حوزه درمانی ما باید به اتمام برسد و این از اولویت‌های قطعی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید است.

وی در مورد وضعیت احداث پروژه بیمارستان فیاض‌بخش افزود: این پروژه به مراحل پایانی رسیده و به‌زودی آماده ارائه خدمت به ملت شریف ایران خصوصاً بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی خواهد بود؛ هرچند انتظار می‌رفت برخی از پروژه‌ها در زمان کوتاه‌تری به اتمام برسند. اما به هر حال طی ماه‌های آینده پروژه بیمارستان جدید فیاض‌بخش با همت شما عزیزان به اتمام رسیده و تجهیز خواهد شد تا بیمه‌شدگان عزیز بتوانند از خدمات گسترده و به‌روز این مرکز بزرگ درمانی استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ان‌شاءالله ظرف کوتاه‌ترین زمان ممکن فرآیند تکمیل و بهره‌برداری شامل آخرین اقدامات ساختمانی، تجهیز بیمارستان و استقرار نیروی انسانی بخش‌های مختلف انجام خواهد شد و ظرفیت خدمت‌رسانی یکی از بزرگترین مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در اختیار بیمه‌شدگان عزیز قرار خواهد گرفت. این وظیفه ما است که در فرآیند انجام پروژه‌های عمرانی حق مردم را رعایت کنیم و امانت‌دار خوبی برای آن‌ها باشیم؛ چه این اموال، امانت مردم در دست ما است و در دنیا و آخرت باید نسبت به این امانت پاسخگو باشیم.
بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، عوامل اجرایی پروژه احداث بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی شهید فیاض‌بخش تهران، ضمن ارائه گزارش‌هایی درباره بخش‌های مختلف این پروژه از جمله روند تأمین زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز درمانی، از پیشرفت این پروژه خبر داده و نسبت به تکمیل آن ظرف ماه‌های آینده ابراز امیدواری کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند