Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@12:04:41 GMT

استاندار: وضعیت خوزستان بسیار خطرناک و بحرانی است

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۱۹۷۸۸

استاندار: وضعیت خوزستان بسیار خطرناک و بحرانی است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، قاسمی سلیمانی‌دشتکی در نشست هماهنگی توسعه و ساماندهی امکانات بهداشتی و درمانی در حوزه کرونا در خوزستان که شامگاه چهارشنبه (۳ شهریورماه) در مرکز فرماندهی و کنترل بهداری رزمی جنوب غرب در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان حال و روز خوشی ندارد و وضعیت بسیار بحرانی و خطرناکی در پیش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۶۰ نفر در خوزستان بر اثر کرونا فوت می‌کنند، افزود: فاصله میزان بستری‌ها با ترخیصی‌ها بسیار زیاد است و به طور متوسط روزانه حدود ۷۰ تا ۱۰۰ نفر به جمعیت بستری‌ها اضافه می‌شود.

استاندار خوزستان گفت: درصد بالایی از بیماران در خوزستان در خانه‌ها قرنطینه هستند و میزان مراجعه به بیمارستان‌ها نیز به طور متوسط روزانه حدود ۹ هزار نفر است.

وی با بیان اینکه وضعیت موج کرونا در خوزستان بسیار خطرناک و بحرانی است، افزود: استانداری و ستاد مبارزه با کرونا در خوزستان تمام قد در صحنه است. در روزهای اخیر حدود ۵۰۰ کپسول اکسیژن خریداری شده است و حدود ۶۰۰ کپسول نیز در حال تعمیر هستند.

سلیمانی‌دشتکی تصریح کرد: اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، شرکت‌های نیشکر، پتروشیمی‌ها، مناطق آزاد و دیگر شرکت‌های بزرگ خوزستان کمک‌های خوبی در بحث کرونا داشته‌اند.

وی با اشاره به پیشنهاد ایجاد بیمارستان‌های صحرایی در خوزستان برای درمان بیماران کرونا گفت: بیمارستان صحرایی زمانی ضرورت دارد که مکان برای اقدامات درمانی نداشته باشیم در حالی که در بخش درمان، محل‌هایی در خوزستان آماده هستند که علاوه بر پزشک و کادر، نیازمند تجهیز هستند. یک مجموعه در منطقه آزاد آبادان وجود دارد که اگر تجهیز شود، بخش زیادی از مشکلات این منطقه مرتفع خواهد شد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: خوزستان نیاز به کمک‌های ملی قوی‌تری دارد و این مساله را به گوش رئیس جمهور نیز رسانده‌ایم و ایشان نیز دستوراتی برای کمک به استان خوزستان صادر کرده‌اند.

وی افزود: اگر بتوانیم بیمارستان طالقانی اهواز و مرکز درمانی منطقه آزاد اروند در آبادان که مد نظر است را در خوزستان تجهیز کنیم، قطعا اگر وضعیت بدتر شود می‌توانیم با آرامش خاطر بیشتری کار را دنبال کنیم.

سلیمانی‌دشتکی گفت: از سازمان نیروهای مسلح درخواست می‌کنیم که علاوه بر کادر پزشکی و درمان، برای تامین تجهیزات نیز به خوزستان کمک کند.

وی افزود: علاوه بر بخش خصوصی، نهادهای عمومی در سطح ملی نیز باید به خوزستان برای مهار کرونا کمک کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم افغانستان رای اعتماد محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم خوزستان ویروس کرونا وضعیت بحرانی محرم افغانستان رای اعتماد محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای ناسالم دو شهر خوزستان برای گروه‌های حساس

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای دو شهر خوزستان در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۱ امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۳۲، ایستگاه نیوساید اهواز و ایستگاه خرمشهر ۱۱۱ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت هوای اندیمشک، مسجدسلیمان، ماهشهر و هندیجان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • فیلم| اوضاع فوق بحرانی در بیمارستان های غزه
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • هوای ناسالم دو شهر خوزستان برای گروه‌های حساس
  • وضعیت سرخ صلیب سرخ در غزه
  • مرگ دو کارمند سازمان آب و برق در حادثه سقوط مینی‌بوس به دره