Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:08:55 GMT

تمرکز دولت روی تامین هر دو دوز واکسن باشد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۱۱۸۴

تمرکز دولت روی تامین هر دو دوز واکسن باشد

ایسنا/اصفهان نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید تلاش کند هر دو دوز واکسن کرونا را تامین کند تا فرایند واکسیناسیون عقیم نماند.

اصغر سلیمی در گفت و گو با ایسنا درباره احتمال کمبود واکسن برای تزریق دوز دوم، اظهار کرد: برنامه ریزی اصلی دولت برای تامین واکسن در دوز اول بود، به نوعی که ظرفیت خود را برای تولید و واردات دوز اول گذاشته بود، اما با توجه به اینکه واکسیناسیون در حال انجام است و سرعت خوبی هم گرفته، باید تدابیر ویژه‌ای برای تامین دوز دوم واکسن هم اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین دلیل باید تولید واکسن برکت و واردات واکسن سرعت بیشتری به خود بگیرد تا مشکلی برای تزریق دوز دوم واکسن رخ ندهد. لازم است که همان واکسنی که در دوز اول افراد دریافت کرده‌اند در دوز دوم هم همان واکسن در زمان مقرر خود تزریق شود تا تاثیر واکسن از بین نرود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: البته واردات واکسن نسبت به قبل کمی سرعت بیشتری گرفته و از طریق هلال احمر هفته‌ای دو یا سه محموله واکسن وارد کشور می‌شود. تلاش دولت و دستگاه‌های مربوط باید تامین واکسن برای هر دو دوز باشد، نه اینکه فقط تمرکز روی تامین دوز اول کنند.

سلیمی ادامه داد: البته شاید دولت هم این تصور را داشت که طرف‌های خارجی کاملا به تعهدات خود عمل می‌کنند و برای دوز دوم هم مشکلی پیش نمی‌آید که این اتفاق رخ نداد.

وی با بیان اینکه واردات واکسن در حال حاضر بیشتر از کشورهای اروپایی و چین و ژاپن است، گفت: واردات واکسن "فایزر" و "مدرنا" تنها از دو کشور آمریکا و انگلستان ممنوع است و واردات این دو نوع واکسن از دیگر کشورهای اروپایی ممنوع نیست. تا جایی که اطلاع داریم ایتالیا و آلمان هم فایزر و مدرنا تولید می‌کنند و ایران می‌تواند این دو واکسن از از این کشورها خریداری کند.

نماینده مردم سمیرم در مجلس، خاطرنشان کرد: واردات واکسن از روسیه، چین و ژاپن سرعت گرفته است و ژاپن واکسن آسترازنکا را در حد انبوه تولید می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واردات واکسن کرونا استانی سیاسی واکسن فایزر مدرنا واردات واکسن دوز دوم دوز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

 وزیر صمت گفت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت است اما در مناطق آزاد قابل اجر است.

به گزارش تسنیم عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از 2 هزار و 500 بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد