Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-یست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و هفدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی رویان، با حضور 58 سخنران برجسته داخلی و بین‌المللی از تاریخ 10 تا 14 شهریورماه 1400 (5-1 سپتامبر 2021) به صورت مجازی برگزار می‌شود.
به گزارش آریا، بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان (22 nd Congress on Repruductive Biomedicine) از تاریخ 10 تا 12 شهریور و هفدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی رویان (17 th Stem Cell Biology & Tachnology) نیز 13 و 14 شهریور به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیامد‌های زودهنگام و دیرهنگام روش‌های کمک باروری؛ سقط مکرر: مکانیسم‌ها و مدیریت؛ تکنیک‌های کمک‌باروی: جنبه‌های آزمایشگاهی؛ انتقال جنین تازه یا فریز شده؛ تولید گامت مصنوعی؛ برنامه‌ریزی هسته‌ای و تراریخته در حیوانات مزرعه؛ پیشرفت‎‌های مدیریت واریکوسل، محور‌های بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان، هویت سلولی، توسعه اولیه و توان سلولی؛ سلول‌های بنیادی در توسعه و درمان سرطان؛ سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی؛ ویژگی‌های ریزمحیطی در کُنام سلول‌های بنیادی؛ سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی؛ فناوری‌های نانو و میکرو در تحقیقات سلول‌های بنیادی؛ فناوری‌های نوین در تحقیقات سلول‌های بنیادی، محور‌های هفدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی رویان عنوان شده است.
مراسم افتتاحیه این کنگره چهارشنبه 10 شهریور با سخنرانی دکتر سید جعفر حسین، مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی (WHO)، پروفسور هیو تیلور، رئیس انجمن پزشکی تولید مثل آمریکا (ASRM) و دکتر ابراهیم پارسانژاد، رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران (ISRM) برگزار خواهد شد.
بیش از 30 سخنران مدعو برجسته داخلی و 28 سخنران بین‌المللی از کشور‌های آلمان، آمریکا، استرالیا، انگلستان، ایتالیا، پاکستان، ترکیه، دانمارک، سوئیس، سنگاپور، قطر، مصر، هلند و هند، در پنل‌های مختلف بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان و هفدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی سخنرانی خواهند کرد.
برنامه‌های جنبی
همزمان با برگزاری این دو کنگره بین‌المللی، شانزدهمین سمینار پرستاری و مامایی رویان نیز برگزار می‌شود. فرایند بررسی بیماران نابارور قبل و بعد از بارداری در بحران کرونا؛ آخرین دستاورد‌های درمان ناباروری (با تمرکز بر اختلالات تخمدان پلی‌کیستیک، حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان، آندومتریوز، رشد، بهداشت و نوزایی جمعیت) به عنوان محور‌های این سمینار اعلام شده است.
وبینار روش‌های بهینه تحریک تخمدان در بیماران مبتلا به سرطان نیز با همکاری پروفسور وایرلی از ایتالیا به‌صورت پیش‌کنگره در 9 شهریورماه برگزار خواهد شد. وبینار چالش‌های بررسی آندومتر در زنان نابارور؛ وبینار دوره جامع زیست‌فناوری با مدیریت پژوهشکده زیست‌فناوری رویان اصفهان؛ کارگاه مجازی فلوسایتومتری مقدماتی با مدیریت پژوهشکده سلول‌های بنیادی؛ کارگاه مجازی فلوسایتومتری پیشرفته با مدیریت پژوهشکده سلول‌های بنیادی از دیگر برنامه‌های جنبی این دو کنگره هستند.
وبینار فرایند بررسی بیماران نابارور قبل و بعد از بارداری در بحران کرونا؛ وبینار پیشرفت‎‌های مدیریت واریکوسل؛ وبینار پیامد‌های زودهنگام و دیرهنگام روش‌های کمک باروری (مشکلات حین بارداری، زایمان زودرس، پیگیری نوزادان حاصل از روش‌های کمک باروری)؛ وبینار چالش‌های بررسی آندومتر در زنان نابارور، دارای امتیاز بازآموزی برای کارد پزشکی و پیراپزشکی کشور هستند.
تعداد مقاله‌های دریافتی
تعداد 253 چکیده مقاله به دبیرخانه بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل و هفدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی رویان و 46 چکیده مقاله به سمینار پرستاری مامایی ارسال شده است که 210 مقاله به صورت ارائه شفاهی و ارائه پوستر پذیرش شده‌اند. در سمینار پرستاری و مامایی نیز 45 چکیده مقاله به صورت پوستر پذیرش شده‌اند.
همزمان با برگزاری این دو کنگره، مسابقه بهترین خواننده پوستر، بهترین شنونده سخنران‌ها، و بالاترین امتیاز چکیده مقاله به صورت مجازی برگزار خواهد شد و در روز پایانی کنگره به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کنگره بین المللی پزشکی چکیده مقاله خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تروما چهارمین علت مرگ در دنیا

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران تروما را چهارمین علت مرگ در دنیا بیان کرد و گفت: مراقبت و مدیریت بیمار در خونریزی شدید تروما ضروری است و باعث جلوگیری از مرگ بیمار می شود.

به گزارش ایرنا، ابوالفضل افشار فرد در گفت و گویی افزود: تروما چهارمین علت مرگ در دنیا و بیشترین عمر از دست رفته در جهان محسوب می شود و چون تروما بیشتر در افراد جوان اتفاق می افتد، شناخت تروما از لحاظ شروع سریع اقدامات اولیه، اهمیت زیادی دارد.

وی اظهار داشت: جراحی عروق یک رشته نوین فوق تخصصی در پزشکی است که در آن اختلال های سیستم عروقی، بیماری شریان ها و رگ های لنفاوی با روش های درمان دارویی، روش های نیمه تهاجمی با استفاده از بازسازی سیستم عروقی با روش های تخصص جراحی در کشور درمان می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پزشکی ایران را در درمان تروما و جراحی نوین مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تازه های درمانی بیماری های عروق و رسیدگی به بیماران ترومایی حوادث و سوانح از مباحث مهمی است که در چهل و پنجمین کنگره سالانه جامعه جراحان ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی میان پزشکان پرداخته می شود.

افشار فرد ادامه داد:سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی در این کنگره، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

افشار فرد هدف از برگزاری این کنگره را تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف عنوان کرد و گفت: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد. ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است.

به گزارش ایرنا، ضربه یا تروما ( Trauma) در دانش پزشکی به هر نوع ضربه، جراحت، شوک، آسیب و حادثه وارد شده بر بدن گفته می‌شود، مشروط به اینکه از خارج به بدن وارد شده باشد و عامل درونی، علت ایجاد آسیب نباشد. از سال ۱۹۶۷ میلادی افراد آسیب دیده ترومایی به عنوان یک بیمار و نه یک حادثه دیده مورد توجه قرار گرفتند با این وضعیت بخش اورژانس و مراقب‌های پزشکی تغییرات مهم و مثبتی انجام دادند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران