Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حجت الاسلام و المسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی, امام جمعه همدان با اشاره به وجود برخی گزارش‌ها مبنی بر کمبود دارو و تخت مورد نیاز برای بستری بیماران کرونایی در سطح استان، بر بررسی دقیق موضوع و رفع مشکل در صورت صحت تاکید کرد.

او در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان همدان، اظهار داشت: گفته می‌شود برخی دارو‌ها حتی دارو‌های غیرمرتبط با درمان کرونا گران و یا کمیاب شده که این موضوع نیازمند بررسی دقیق و برنامه ریزی برای رفع کمبود‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان همچنین به افزایش شمار مراجعان بیمارستان‌ها و لزوم تامین امکانات موردنیاز بستری و درمان بیماران اشاره کرد و افزود: بررسی دقیق موضوع و چاره اندیشی و ارائه راهکار برای رفع برخی کمبود‌ها و زمینه سازی برای خدمت رسانی بهینه و مطلوب به مردم در مراکز درمانی و بیمارستانی استان بسیار مهم و ضروری است.

حجت الاسلام و المسلمین شعبانی موثقی گفت: در نخستین ماه‌های شیوع بیماری کووید ۱۹، مشارکت مردم در طرح‌های مرتبط مقابله با ویروس و درصد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بسیار مطلوب بود به نحوی که ۲ هزار نیروی مردمی و بسیجی برای انجام اقدامات موثر از جمله غربالگری و ضدعفونی معابر و اماکن در استان همدان فعال شدند.

او ظهار داشت: با گذشت زمان میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سطح جامعه کاهش یافت به گونه‌ای که یکی از مشکلات فعلی در مسیر مهار ویروس، عادی انگاری شیوع بیماری است که البته بخشی از آن به خستگی مردم و طولانی شدن روند مقابله با این بیماری مربوط می‌شود.

امام جمعه همدان تاکید کرد: یکی از اولویت‌ها در این زمینه باید تسریع روند واکسیناسیون کرونا باشد که البته روند تزریق واکسن در همه کشور‌های دنیا به دلیل گستردگی جمعیت و شرایط تامین واکسن متفاوت است هرچند که رسانه‌های معاند به دنبال سیاه نمایی و ایجاد ناامیدی در کشور هستند.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت موثر ستاد استانی مقابله با کرونا، گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی تیم‌های حمایتی، نظارتی، مراقبتی (رهگیری بیماران) و مراقبت در منزل فعال شدند و با توجه محور بودن مساله آموزش، ۱۳ هزار نیروی بسیج آموزش‌های لازم برای کمک به کادر درمان در سطح استان را فرا گرفتند.

سردار مظاهر مجیدی افزود: با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص کمک‌های مومنانه، حجم زیادی از کمک‌های مردمی برای تامین نیاز خانوار‌های محروم دریافت شد که در مجموع تاکنون ۲۰۷ میلیارد تومان از این طریق برای کمک به مردم جمع آوری شده است.

او گفت: برای تسریع روند واکسیناسیون ۲۵۰ نیروی بسیجی برای کمک به کادر درمان استان همدان بکارگیری شده اند.

تمامی ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

منبع ایرنا

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراکز درمانی نماینده ولی فقیه کمبود دارو استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۲۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

آفتاب‌‌نیوز :

میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند.

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • زالو درمان می‌کند؟
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان