Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@19:25:05 GMT

۱۱ پروژه‌ جهاد کشاورزی در بیجار افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۲۳۱۴

۱۱ پروژه‌ جهاد کشاورزی در بیجار افتتاح شد

ایسنا/کردستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار از افتتاح ۱۱ پروژه با هزینه ۴۰ میلیارد تومان خبر داد.

پیمان قمری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار صبح پنج‌شنبه (۴شهریورماه) در خصوص پروژه‌های افتتاح شده در هفته دولت، اظهار کرد: در هفته دولت ۱۱ پروژه با مجموع هزینه ۴۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در حوزه‌هایی شامل سامانه‌های نوین آبیاری، پرورش ماهیان سردآبی، سیلوی گندم، احداث پرواربندی بره، گوسفند داشتی، طرح های آبخیزداری، برق‌رسانی چاه آب، خوراک دام و طیور و بسته بندی حبوبات، غلات و گیاهان دارویی در روستاهای شهرستان و شهرک صنعتی بیجار با اشتغال‌زایی و تثبیت شغل ۵۱ نفر افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از این پروژه‌ها، پروژه فرآوری و بسته‌بندی حبوبات، غلات و گیاهان دارویی با هزینه شخصی سرمایه‌گذار در حدود چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است که ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش از طرف جهاد کشاورزی به سرمایه‌گذار اعطا شد؛ این طرح با اشتغال‌زایی برای ۱۰ نفر با ظرفیت بسته‌بندی ۱۵ تن گیاهان‌ دارویی و ۱۲۰۰ تن غلات و حبوبات در سال امروز افتتاح شد؛ شهرستان بیجار به دلیل شرایط اقلیمی و جعرافیایی زیستگاه طیف عظیمی از گیاهان دارویی است و امکان پرورش و تولید گیاهان دارویی نیز به دلیل مستعد بودن شهرستان وجود دارد.

قمری به نقش مهم صنایع تبدیلی در رونق کشاورزی اشاره کرد و گفت: صنایع تبدیلی با ایجاد ارزش افزوده و اشتغال‌زایی باعث رونق بیشتر کشاورزی خواهد شد.

مهدی قهرمانی سرمایه گذار این پروژه به تشریح فعالیت‌های این مجموعه پرداخت و بیان کرد: حدود یک سال است که تولیدات را انجام می‌دهیم؛ در ابتدا با بسته‌بندی غلات، برنج و حبوبات شروع کردیم و امروز بنا داریم زنجیره تولید گیاهان دارویی را از کشت تا بسته بندی انجام دهیم؛ یکی از تولیدات ما با مشورت با اساتید دانشگاه چاشنی سالاد است که برای اولین بار در ایران با استفاده از گیاهان دارویی و معطر بدون افزودنی تولید خواهد شد و امیدواریم مسئولان کمک کنند تا بعد از این مشکلات و موانعی که وجود دارد رفع شود.

وی در حاشیه افتتاح کارخانه خوراک دام و طیور، گفت: پروژه دیگری که در هفته دولت افتتاح شد پروژه تولید خوراک دام و طیور با هزینه شخصی سرمایه‌گذار بالغ بر ۸ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۸ نفر با ظرفیت ۲۰ هزار تن است؛ فرآوری خوراک دام باعث افزایش بهره‌وری در تولید و تامین سلامت دام و جامعه انسانی خواهد شد.

سرمایه گذار این پروژه به تشریح پروژه پرداخت و عنوان کرد: این طرح جزو صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی است و در فاز اول خوراک دام را تولید می‌کند؛ این مجموعه با فرآوری نهاده‌های دامی از جمله جو، ذرت و کنجاله سویا محصولی را به عنوان کنسانتره‌های پرواری، شیری و زودبازده دامی به دامداران تحویل می‌دهد و تمامی فرآیندها زیرنظر اداره دامپزشکی با نظارت دامپزشک انجام می‌شود و در نهایت باعث افزایش بازدهی و شیردهی و تامین بهداشت دام تولیدی در سطح شهرستان و استان خواهد شد.

وی در پایان اظهار کرد: ۷۰ درصد تولید در سطح دامداران شهرستان بیجارو مابقی آن در سطح استان توزیع می‌شود؛ امیدواریم در فاز دوم طرح خوراک طیور را برای مرغداران تامین کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بسته بندي فراورده دامی بیجار جهاد كشاورزي شهرستان بیجار گیاهان دارویی جهاد کشاورزی سرمایه گذار اشتغال زایی خوراک دام بسته بندی افتتاح شد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات بابل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی بابل از آغاز برداشت گل محمدی در سطح ۲ هکتار از گلستان‌های روستای الله رودبار بابل خبر داد.

آهنگری افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰ هکتار از اراضی شهرستان بابل زیر کشت گل محمدی قرار دارد که از این مقدار زمین زیر کشت صد درصد به صورت نهال است.

وی میزان تولید گُلِ‌تَر از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان را حدود ۳۰ تُن بیان کرد و گفت: هر سال صد‌ها لیتر گلاب در مناطق مختلف این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

آهنگری افزود: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو گرم است.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: از ۹۰ درصد محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

وی افزود: ۶ کارگاه تولید گیاهان دارویی در شهرستان بابل فعال است.

آهنگری با اشاره به حمایت اداره جهاد کشاورزی از کشت این گیاه دارویی کم آب بر و مفید گفت: رویکرد این اداره برای افزایش سطح زیر کشت و تولید محصول و حفظ منابع طبیعی با حمایت از توسعه این محصول می‌باشد.

وی تصریح کرد: حدود ۲۸۰ هزار و ۸۵۵ اصله، گلدان، بوته، شاخه بریده انواع گل و گیاه در فضای باز شامل گیاهان آپارتمانی، گل‌های فصلی، درخت و درختچه‌های زینتی و گل شاخه بریده، پارسال در شهرستان بابل تولید و به بازار عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: این مقدار تولید در مساحت ۳۵ هزار و ۷۲۰ مترمربع در فضای باز مناطق مختلف تحت پوشش مراکز ۹ گانه جهاد کشاورزی این شهرستان تولید شد.

وی گفت: میزان تولید گل و گیاه در فضای باز شامل ۱۲۶ هزار و ۳۲۵ اصله درخت و درختچه‌های زینتی، ۴۸ هزار و ۴۳۰ گلدان گیاهان آپارتمانی، ۳۶ هزار و ۷۵۰ بوته گل‌های فصلی و ۶۹ هزار و ۳۵۰ گل شاخه بریده است.

آهنگری افزود گل محمدی با دارا بودن مزایای بسیار گیاهی با اهمیت محسوب می‌شود و این گیاه نسبت به کم آبی مقاوم است و مناطق باز و آفتاب‌گیر را ترجیح می‌دهد.

وی گفت برداشت گل محمدی از صبح زود و قبل از طلوع آفتاب و در هوای خنک شروع و باید تا قبل از گرم شدن هوا انجام گیرد و بلافاصله به بیرون از مزرعه منتقل شود.

آهنگری افزود: استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور بوده به طوری که هر ساله گلاب تولید شده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: کاشت گل محمدی در مناطق خشک و کم‌آب با توجه به وضعیت بحرانی منابع آبی منطقه و نیازی که به کاشت محصولات کشاورزی کم‌آب احساس می‌شود سبب شده تا کاشت گیاهان دارویی و به‌ویژه گل محمدی بهترین جایگزین برای محصولات پرمصرف آبی شود.

وی افزود: تحقیقات پژوهشگران نشان داده که استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

آهنگری خاطر نشان کرد: گل محمدی حاوی ویتامین‌ثها و آنتی اکسیدان‌های مفید برای بدن از جمله ویتامین C است و برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکه‌های پوستی و چین و چروک می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان