Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی در بازدید از بخش‌های کرونایی بیمارستان رسول اکرم (ص)، در خصوص مهم‌ترین برنامه‌هایش برای مهار کرونا، گفت: در طول تاریخ قبل و بعداز انقلاب، وضعیتی که در آن قرار داریم، وضعیتی استثنایی است، در واقع اکنون وضعیت بحرانی ایجاد شده، اما این بحران با سایر بحران‌ها متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً اگر در استانی سیلاب جاری شود همه به میدان آمده و کمک می‌کنند، اما این بحران با چشم دیده نمی‌شود، یعنی ویروس اگر دیده می‌شد شاید متوجه اوج بحران می‌شدیم، بنابراین احساس بحران نمی‌کنیم و همین عدم احساس بحران مشکل ساز است، به همین خاطر میزان تلفات در این بحران بسیار بیشتر از زلزله و سیل است. لذا، اولین گام این است که همه احساس و باور کنند که با بحران جدی مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین اقدام وزارت بهداشت برای مهار کرونا واکسیناسیون است، افزود: متعاقب دستور رئیس جمهور که شخصاً پیگیر امر واکسیناسیون هستند، به دنبال واردات واکسن هستیم که هم اکنون نیز به مقدار زیاد و کافی وارد می‌شود و برنامه ما این است که تا دهه فجر واکسیناسیون را به پایان برسانیم و هر نفر باید دو دز واکسن دریافت کند تا در برابر ویروس به اندازه کافی ایمن شود.

عین اللهی بیان کرد: هر جای دنیا که واکسیناسیون انجام شده، تعداد مرگ و میر به شدت کاهش یافته است. خوشبختانه در مراکز درمانی تلاش شد که کادر درمان واکسینه شوند و شاهد بودیم که بعداز این اقدام، میزان مرگ و میر در عزیزان کادر درمان نیز کاهش یافت.

وزیر بهداشت دولت سیزدهم در ادامه تاکید کرد: چنانچه واکسیناسیون را تا دهه فجر تکمیل کنیم، می‌توانیم بر بیماری قائق آییم، اما تزریق واکسن به معنای عدم ابتلاء به بیماری نیست بلکه افراد واکسینه شده نیز مبتلا می‌شوند، اما ممکن است بیماری شدت کمتری داشته باشد و به مرگ منجر نشود. بنابراین رعایت نکات بهداشتی و پروتکل‌های بهداشتی در کنار واکسن ضروری است.

وی گفت: برنامه ما این است که بعداز اینکه روند واکسیناسیون تا حد زیادی پیش رفت، خدمات دیگر را با کارت واکسن انجام دهیم. یعنی لاک داون هوشمند ایجاد کنیم. افراد اگر بخواهند بلیت بگیرند یا هتل رزرو کنند، با کارت واکسن یا کارت ملی انجام دهند. چرا که در برخی کشورهای همجوار ما، کارت واکسن یکی از روش‌های قرنطینه است.

عین اللهی تصریح کرد: برنامه دیگر ما این است که ستاد اجرایی کرونا را قوی‌تر کرده و افرد بیشتری را دخیل و کمیته‌ها را تقویت کنیم، در این راستا از نمایندگان مجلس نیز دعوت کرده ایم.

وی با بیان اینکه کرونا یک بحران ملی است، ادامه داد: به همین دلیل همه سازمان‌ها اعلام آمادگی کرده اند، در واقع کرونا موضوعی بین بخشی است. در انجام واکسیناسیون تغییرات اساسی خواهیم داشت تا همه از جمله ارتش، سپاه، هلال احمر و بسیج و…، به میدان بیایند و کمک کنند. برخی وظایف را نیز به استان تفویض خواهیم کرد تا با توجه به شرایط منطقه‌ای خود تصمیم گیری کنند.

وزیر بهداشت در پایان گفت: در این میان از کادر درمانی به دلیل تلاش‌های شبانه روزی تشکر می‌کنم. آنها یک روز هم تعطیل نبودند و همواره در میدان نبرد با ویروس، جنگیدند.

کد خبر 5290079

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرام عین اللهی واکسن کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا واکسیناسیون روز داروساز شیوع کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پزشک بهرام عین اللهی سازمان نظام پزشکی داروخانه سازمان غذا و دارو رای اعتماد به دولت سیزدهم علیرضا زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی