Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت هواوی سال 2018 در همکاری با شهرداری شانگهای، پروژه‌ای بلندپروازانه را کلید زد که قرار است پیشرفت‌های این شرکت در زمینه‌های مختلف فناوری را تسریع بخشد. حال که این پروژه با عبور از مراحل نهایی در آستانه افتتاح قرار گرفته، نگاهی به اهداف و چشم‌اندازهای پیش روی آن می‌اندازیم.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، هواوی تصمیم دارد تا با استفاده از این مرکز، تحقیقات خود در حوزه‌های مختلف فناوری را گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حوزه‌ها عبارت‎اند از مدارهای مجتمع، اینترنت اشیا، اینترنت برای وسایل نقلیه، اینترنت صنعتی، خدمات اطلاعاتی و کاربردهای تکنولوژی در اداره شهرهای هوشمند.

مساحت این مرکز تحقیقاتی جدید که قرار است در منطقه کینگ پو از توابع شانگهای احداث شود نزدیک به 100 هکتار خواهد بود. این مرکز به هواوی اجازه می‌دهد تا با تلفیق دفاتر کار، فناوری و فضای سبز گسترده، یک پایگاه مستحکم برای ادامه روند نوآوری‌های خود به وجود بیاورد.

چندی پیش نیز آقای وو جینچنگ مدیر کمیسیون اقتصادی و فناوری منطقه شانگهای، به همراه گروهی از متخصصان صنعتی از پروژه مرکز Huawei Qingpu R&D بازدید نموده و حمایت خود از آنها را اعلام کرده‌اند.

هواوی اعلام نموده که در همکاری با مقامات شانگهای، معادل 1 میلیارد و 543 میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا شانگهای به عنوان یکی از شهرهای بزرگ آسیا، به قطب اصلی و مرکز جهانی فناوری تبدیل شود. مرکز تحقیقاتی کینگ پو قرار است در مرحله اول، میزبان 3 الی 4 هزار دانشمند و متخصص در حوزه‌های مختلف فناوری باشد.

نکته دیگر این است که با توجه به اهمیت استراتژیک این پروژه می‎توان از آن در پیشبرد اهداف دیگر مانند کمک به توسعه و اقدام با منطقه ویژه اقتصادی دلتای رودخانه یانگ تسه استفاده کرد.

هواوی همچنین از تصمیم خود برای به کارگیری و آموزش بیش از 40 هزار نفر از بهترین استعدادهای جهانی نیز خبر داده تا این مرکز را به یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های تحقیق و توسعه در جهان تبدیل کند.

در کنار هم قرار گرفتن متخصصین رشته‌های مختلف با زمینه‌های کاری متفاوت و متنوع، یک چرخه دائمی از نوآوری و خلاقیت را ایجاد می‌کند. باید با این نکته نیز توجه کنیم که کار کردن با این حجم از نیروی کار خوش‌فکر و آموزش آن‌ها مطابق برنامه‌های سازمانی، اهداف هواوی در توسعه صنعت تراشه و مدارهای میکروالکترونیک، شبکه‌های بی‌سیم و اینترنت اشیا را سرعتی بی‌سابقه خواهد بخشید.

منبع: فردا

کلیدواژه: هواوی شرکت هواوی مرکز تحقیقاتی حوزه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود