Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@18:17:05 GMT

قارچ سیاه به استان زنجان رسید

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۸۱۰۲

قارچ سیاه به استان زنجان رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان گفت: موارد مشکوکی از عفونت قارچ سیاه در استان زنجان ثبت شده است که یکی از عوارض بیماری کرونا است.

به گزارش ایلنا، پرویز قزلباش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان، در جمع خبرنگاران، گفت: تحقیقات بشر نشان می‌دهد رسیدگی به بهداشت فردی، توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی، اجتناب از حضور از مجامع و استفاده از وسایل حفاظتی همچون ماسک، شیلد و دستکش برای جلوگیری از بیماری کرونا ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قزلباش، با بیان اینکه در صورت مبتلا شدن افراد درمان‌های موثر برای بیماران انجام می‌شود، افزود: واکسیناسیون نیز موجب کاهش بیماری در مجامع می‌شود.

وی، یادآورشد: واکسن امر تازه‌ای نبوده و در بحث بیماری‌ها مختلف کارکرد داشته و از نظر علمی ثابت شده است که واکسن‌های تزریقی موجب کاهش ابتلا شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه تولید واکسن مراحل تعریف شده دارد و هر فاز بر اساس استاندارد‌های جهانی اجرایی می‌شود، افزود: شرط ورود از یک فاز به یک فاز دیگر مشخص و شفاف است و سازنده واکسن هم در این زمینه پاسخگو است.

قزلباش با بیان اینکه برخی افراد نقش گمراه کردن و آسیب زدن به سلامت مردم را برعهده گرفته‌اند، افزود: این افراد سعی می‌کنند با ارائه مطالب غیر واقعی و به تاخیر انداختن واکسیناسیون ظلم بزرگ در حق افرادی که امکان بهتری برای حفاظت از خود داشتند، را مرتکب می‌شوند.

وی تصریح کرد: در حالی که کرونا دنیا را مستاصل کرده است و با گذشت ۱۸ ماه شکل بیماری پچیده‌تر شده است که سیستم ایمنی و واکسن‌ها را دور می‌زند اگر کسانی به هر دلیلی این راه حل‌ها را قبول ندارند باید راه حل جدیدی ارائه کنند چرا که هیچ دولتی نباید در مقابل سلامت مردم کوتاه بیاید.

قزلباش، ادامه داد: هر کس هر مطلب علمی دارد باید با تایید مراجع رسمی اعلام کند، اما اینکه کسی امکان انتشار مطالب را دارد بدون تایید در سطح وسیع منتشر شد جز اینکه به سلامت مردم آسیب بزند هیچ نتیجه‌ای نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر واکسیناسیون افراد بالای ۴۳ سال انجام می‌شود، گفت: گروه سنی ۳۰ سال هنوز اعلام نشده است.

قزلباش از ثبت چند مورد موارد مشکوکی به عفونت قارچ سیاه به عنوان یکی از عوارض بیماری کرونا در استان زنجان خبرداد و گفت: این افراد تحت درمان هستند که بسیار جزئی بوده است که امیدواریم با پیشگیری بتوانیم میزان ابتلا را کاهش داده و میزان عوارض از جمله عفونت قارچی را کاهش داد.

وی گفت: برای واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در روستا‌ها و مناطق صعب العبور در آینده برنامه داریم که طبق زمانبندی اعلام می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور