Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌ای غربی از تصمیمات مذاکره کننده ارشد سابق برگزیت اتحادیه اروپا برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه خبر داده‌اند و نتایج نظر سنجی‌ها هم نشان می‌دهد که «اولاف شولتز» شانس اول برای کسب صدر اعظمی در آلمان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "استاندارد"، "میشل بارنیه"، مذاکره کننده ارشد سابق برگزیت در فرانسه می خواهد سال آینده نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و رقیب امانوئل ماکرون شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که 70 سال سن دارد شب گذشته در گفتگو با فیگاروی فرانسه اعلام کرد که می خواهد در ماه آوریل "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فعلی فرانسه را به چالش بکشد. وی برای این منظور باید از سد یک انتخابات اولیه داخلی در حزب محافظه کار خود بگذرد.

بارنیه در گفتگو با این رسانه فرانسوی اعلام کرد که تصمیم گرفته در این دوران چالش برانگیز نامزد ریاست جمهوری شود.

وی گفت: جهان اطراف ما خطرناک، ناپایدار و ضعیف شده و کشور ما بد عمی می کند. فرانسه به تغییر قدرت نیاز دارد تا بتواند صلح و آشتی را در کشور برقرار کند و واقعا عمل کند.

بارنیه اعلام کرد که تصمیم دارد سیاست مهاجرت و مبارزه با تحولات آب و هوایی را در اولویت مبارزات انتخاباتی خود قرار دهد.

بارنیه در کارنامه فعالیت های سیاسی خود مدتی وزیر امور خارجه فرانسه و معاون رئیس کمیسیون اروپایی هم بوده است. وی اخیرا مذاکره کننده ارشد اروپا در مذاکرات برگزیت با انگلیس بود و بعد از خروج این کشور از اتحادیه اروپا رئیس کمیسیون اروپایی وی را به عنوان مشاوره ویژه خود انتخاب کرد.

نیکلا سارکوزی، که از سال 2007 تا 2012 رئیس جمهور فرانسه بود الگوی میشل بارنیه در این راستا است.

انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در 10 آوریل 2022 ( 21 فروردین 1401 ) برگزار می شود. مارین لپن، رئیس حزب راست پوپولیستی در فرانسه هم می خواهد به این مبارزات انتخاباتی وارد شود.

حدود یک ماه مانده تا انتخابات پارلمانی در آلمان هم نتایج جدیدترین نظر سنجی ها نشان می دهد که "اولاف شولتز"، نامزد صدر اعظمی از حزب سوسیال دموکرات در آلمان شانس بالایی برای تصاحب کرسی صدر اعظمی در این کشور دارد.

حدود 4 هفته مانده تا انتخابات پارلمانی در آلمان نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که حزب سوسیال دموکرات از اتحادیه احزاب متحد مسیحی جلوتر است.

نتایج این نظر سنجی که از طرف موسسه یوگو انجام شده است نشان می دهد که سوسیال دموکرات ها در صورت برگزاری انتخابات در روز یکشنبه 24 درصد آراء شهروندان را کسب می کنند. این نشان دهنده یک صعود هشت درصدی در مقایسه با نظر سنجی اواخر جولای است. اتحادیه احزاب متحد مسیحی در آلمان هم با کاهش 6 درصدی 22 درصد آراء شهرودان را کسب کردند. سبزها هم بدون تغییر 16 درصد آراء ، حزب لیبرال دموکرات 13 درصد و حزب افراطی جایگزینی برای آلمان هم 11 درصد آراء شهروندان و چپ ها هم 8 درصد را کسب کردند.

روز سه شنبه هم نتایج یک نظر سنجی موسسه فورسا نشان داد که حزب سوسیال دموکرات برای اولین بار از سال ها دوباره قدرتمندترین نیروی سیاسی در این کشور شد.

نظر سنجی ها همچنین نشان می دهد که نامزد صدر اعظمی از حزب سوسیال دموکرات کم تر از یک ماه مانده تا انتخابات پارلمانی محبوبیت زیادی در بین شهروندان داشته و شانس اول برای تصاحب صدر اعظمی است.

حمله مسلحانه نزدیک سفارت فرانسه در تانزانیاتعداد بستری شدگان کرونایی در فرانسه رکورد زد

آرمین لاشت، نامزد صدر اعظمی از اتحادیه احزاب متحد مسیحی که مرکل از حامیان سرخت آن است همچنان محبوبیت خود را در بین شهروندان از دست می دهد.

مرکل در حالی که آخرین روزهای دوران صدراعظمی درازمدت خود در آلمان را سپری می‌کند اخیرا خواستار تلاش هم‌حزبی‌هایش برای تداوم قدرت در حزب خود و پیروزی نامزد صدراعظمی از اتحادیه احزاب متحد مسیحی شده است.

"آنگلا مرکل"، صدراعظم آلمان "آرمین لاشت"، نامزد صدراعظمی از اتحادیه احزاب متحد مسیحی را مورد حمایت قرار داده و اعلام کرده است که حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی باید مشترکاً برای روی کار آمدن دولت دیگری به‌رهبری این اتحادیه با آرمین لاشت به‌عنوان صدراعظم آینده مبارزه کنند.

انتخابات سراسری آلمان در پاییز آینده و اواخر ماه سپتامبر برگزار خواهد شد و با اعلام کناره‌گیری مرکل، این کشور باید شاهد آغاز دوره‌ای جدید باشد.

مرکل اعلام کرده است که در دور بعد نامزد صدراعظمی آلمان نخواهد شد و بعد از چهار دور تکیه زدن بر کرسی قدرت می‌خواهد این سمت را تحویل شخص دیگری بدهد.

مرکل از سال 2005 به این سو، چهار دوره پیاپی صدراعظم آلمان و بیش از هر سیاستمدار دیگری در این سمت بوده است.

رهبران و مسئولان اتحادیه احزاب متحد مسیحی رأی به نامزدی آرمین لاشت برای صدراعظمی آینده آلمان از اتحادیه احزاب متحد مسیحی دادند.

مقامات حزب سبز آلمان هم به‌اتفاق آرا، "آنالنا بائربوک" را به‌عنوان نامزد صدراعظمی آینده کشورشان از این حزب انتخاب کردند.

«اولاف شولتز» که در زمان حاضر وزیر دارایی آلمان و معاون مرکل است هم از سوی حزب سوسیال دموکرات با گرایش چپ میانه به‌عنوان نامزد پُست صدراعظمی این کشور معرفی شده است

انتهای پیام/.

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار فرانسه اخبار آلمان اخبار فرانسه اتحادیه احزاب متحد مسیحی حزب سوسیال دموکرات نامزد صدراعظمی نشان می دهد ریاست جمهوری صدر اعظمی درصد آراء نامزد صدر نظر سنجی آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد

وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حملات ادعایی سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات آلمان کاردار سفارت این کشور را احضار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حمله سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات در سال گذشته، کاردار موقت سفارت روسیه را احضار کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه این خبر را اعلام کرد. به گفته وی چنین احضاری یک ابزار قوی دیپلماتیک تلقی می شود. این سخنگو گفت: این حادثه نشان می دهد تهدید روسیه برای امنیت و صلح در اروپا واقعی و بسیار زیاد است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان عواقب این حمله هکری را در جریان سفر خود به استرالیا اعلام کرد. وی گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کردند.

حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب در ژانویه هدف حمله سایبری قرار گرفته است. حزب صدر اعظم آلمان در آن زمان گفت که این امر به دلیل یک شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود امکان پذیر شد.

به گفته بائربوک، تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی تاکید کرد: این کاملا غیر قابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

طبق ادعای اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان، گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس این ادعا در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعات نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روسیه را عامل حمله هکری به روسیه دانست.

گروه APT28 که با نام "خرس شیک" نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و پس از آن در ایالات متحده آمریکا برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 شناخته شد.

بر اساس اطلاعات خبرگزاری آلمان، تمامی سرویس های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال و سرویس ضد جاسوسی نظامی در تحقیقات دولت فدرال شرکت داشتند.

بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرات بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

شورای آتلانتیک شمالی، مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیر ناتو، پیش از این نگرانی عمیق خود را در مورد افزایش حملات سایبری روسیه اما بدون ارائه جزئیات ابراز کرده بود.

اتحادیه اروپا هم "به شدت کمپین مخرب سایبری پیشرفته تهدید مداوم (APT28) تحت کنترل روسیه علیه آلمان را محکوم کرد. جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه به نمایندگی از اتحادیه اروپا گفت، اتحادیه اروپا متعهد به استفاده از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار مخرب روسیه در فضای سایبری است.

اتحادیه اروپا اعلام کرد که نهادها، آژانس‌ها و تأسیسات دولتی در کشورهای عضو، از جمله لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد قبلاً توسط همین «بازیگر تهدید» مورد حمله قرار گرفته‌اند. در سال 2020، اتحادیه اروپا تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مسئول حملات APT28 به بوندستاگ در سال 2015 اعمال کرده بود.

در این بیانیه آمده است که رفتار روسیه با استانداردهای سازمان ملل برای رفتار مسئولانه دولت در فضای سایبری در تضاد است. اتحادیه اروپا چنین رفتارهای بدخواهانه را تحمل نخواهد کرد.

به دلیل ادامه جنگ روسیه علیه اوکراین، اتحادیه اروپا همچنین هفته‌ها است که در حال آماده‌سازی بسته چهاردهم تحریمی علیه مسکو است.

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • شانس بالای رم برای خرید آزمون؛ رونمایی از ۲ مشتری دیگر ستاره ایرانی
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس