Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@20:27:47 GMT

واردات یونجه هم حاشیه دار شد!

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۲۸۳۸۲

واردات یونجه هم حاشیه دار شد!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، مهدی قائمیان درباره دلایل تاخیر واردات یونجه از کشور روسیه به رغم ضرورت آن در شرایط خشکسالی، یادآور شد: واردات یونجه برای اولین بار نیست که انجام می‌شود و حدود ۵ سال پیش این محصول با دریافت مجوزهای لازم وارد کشور شد.

وی ادامه داد: در آن زمان درخواست برای واردات از کشور اسپانیا بود و پس از آن کشور فرانسه نیز اعلام آمادگی برای صادرات یونجه به ایران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی؛ سازمان حفظ نباتات به یک شرط با واردات یونجه موافقت کرد که محصول در کوره حرارتی خشک شده باشد.

قائمیان با بیان اینکه در بیشتر کشورهای دنیا محصول یونجه پس از برداشت در مزرعه رها شده تا در آفتات خشک شود، اظهار کرد: در این روش از خشک کردن محصول بیمارهای و آفات در آن باقی مانده و می‌تواند به کشور مقصد وارداتی منتقل شود.

این مقام مسئول افزود: بیش از ۱۰ نوع بیماری و آفات قرنطینه‌ای در یونجه وجود دارد و انتقال هر یک از آن‌ها تهدیدی برای بقای محصولات کشاورزی هستند و می‌توانند کشور را دچار خطر کنند.

قائمیان تنها راهکار جلوگیری از ورود آفات و بیماری‌های قرنطینه‌ای از طریق یونجه را خشک کردن آن‌ها در کوره‌های حرارتی دانست.

وی گفت: خشک کردن در کوره حرارتی علاوه بر از بین بردن آفات و بیماری‌ها موجب حفظ مواد مغذی آن می‌شود.

قائمیان دلیل تاخیر در صدور مجوز واردات از روسیه را نیز عدم تعهد آن‌ها برای خشک کردن یونجه به روش کوره‌های حرارتی عنوان کرد.

معاون قرنطینه و بهداشت گیاهی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار کرد: سازمان حفظ نباتات چندین بار از کشور روسیه خواسته است که مستندات خود را برای خشک کردن به روش کوره ارائه دهد تا مجوز بهداشتی را صادر کند، اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده است.

وی خطاب به مسئولان و اتحادیه دامدارن گفت: ما شرایط خاص کشور را درک می‌کنیم، اما از مسئولان و اتحادیه‌ها می‌خواهیم اجازه دهند پروسه‌های لازم طی شود چراکه هر تعجیل و کوتاهی در این زمینه می‌تواند به قیمت از دست رفتن امنیت غذایی کشور تمام شود.

قائمیان تصریح کرد: بروز و شیوع یک آفت یا بیماری قرنطینه‌ای می‌تواند بخشی از محصولات کشاورزی را از بین ببرد و امنیت غذایی کشور را تهدید کند، پس از همه می‌خواهیم شرایط را بهانه‌ای برای فشار به سازمان حفظ نباتات نکنند و فرصت به همکاران ما برای واردات امن و سلامت محصولات دهند.

کد خبر 622887 برچسب‌ها کالاهای اساسی خوراک دام واردات کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کالاهای اساسی خوراک دام واردات کشاورزی سازمان حفظ نباتات واردات یونجه خشک کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان

پیمان اسکندری اظهار کرد: مرز‌های رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرز‌ها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این ۲ مرز استان نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود.

وی بیان کرد: به همین جهت درخواست‌های تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت موفق به کسب مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق شدیم.

اسکندری اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تاج به کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف ابلاغ کرد: جلوگیری از حاشیه‌های غیرمتعارف در فوتبال
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • ۷ ادویه که چربی هایتان را مثل کوره می‌سوزاند
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان