Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

گروهی از محققان آمریکایی و ایتالیایی محاسبه کرده‌اند که یک همه‌گیری بزرگ در مقیاس مشابه کووید در ۵۹ سال آینده - حداکثر تا سال ۲۰۸۰ - رخ می‌دهد. به این معنی که بر اساس میانگین امید به زندگی در انگلستان، افراد زیر ۲۴ سال به‌طور حتم مجبور خواهند شد یک فاجعه بزرگ دیگر سلامتی را پشت سر بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان هشدار دادند که ممکن است این بحران خیلی زودتر نیز رخ دهد.

به گزارش یاهو، دکتر گابریل کاتول، پروفسور آب‌شناسی و خرد هواشناسی دانشگاه دوک ایالات‌متحده می‌گوید: وقتی امروز سیل ۱۰۰ ساله رخ می‌دهد، ممکن است به اشتباه تصور شود که می‌توان ۱۰۰ سال دیگر صبر کرد تا چنین رویدادی رخ دهد اما این تصور غلط است و می‌توان سیل ۱۰۰ ساله دیگری را در سال آینده تجربه کرد.

محققان با بررسی مجدد شیوع بیماری جدید در ۴۰۰ سال گذشته دریافتند که همه‌گیری‌ها آنقدرها هم که تصور می‌شد نادر نیستند.

این مطالعه مقیاس و فراوانی شیوع بیماری‌ها در ۱۶۰۰ سال گذشته ازجمله طاعون، آبله، وبا، تیفوس و ویروس‌های جدید آنفلوآنزا را بررسی کرد و الگوهایی یافت که به زمان تکرار یک رویداد مشابه اشاره می‌کنند.

مدل‌سازی نشان می‌دهد که احتمال همه‌گیری با تاثیرات مشابه کووید در هر سال حدود ۲ درصد است، به این معنی که فردی که در سال ۲۰۰۰ متولد شده است در حال حاضر حدود ۳۸ درصد احتمال دارد یک مورد را تجربه کند.

با این حال، همه‌گیری مرگبار مانند آنفلوآنزای اسپانیایی که بین سال‌های ۱۹۱۸ تا ۱۹۲۰ بیش از ۳۰ میلیون نفر را از بین برد، تنها شاید در ۴۰۰ سال آینده اتفاق بیفتد.

محققان دریافتند، نگران‌کننده این است که سرعت ظهور آنها در حال افزایش است به این معنی که احتمال زنده ماندن در میان یکی از همه‌گیری‌ها در حال افزایش است.

بر اساس میزان افزایشی که در آن عوامل بیماری‌زای جدید مانند سارس، مرس و کووید در ۵۰ سال گذشته در جمعیت‌های انسانی از بین رفته است، این تحقیق تخمین می‌زند که احتمال شیوع بیماری در چند دهه آینده به سه برابر افزایش می‌یابد.

محققان هشدار می‌دهند که رشد جمعیت، تغییرات در سیستم‌های غذایی، تخریب محیط‌زیست و تماس مکرر بین انسان و حیواناتی که در معرض بیماری هستند خطر همه‌گیری را افزایش داده است.

با توجه به این عامل خطر فزاینده، محققان تخمین می‌زنند که همه‌گیری مشابه کووید در بازه زمانی ۵۹ ساله وجود دارد. آنان همچنین احتمال شیوع همه‌گیری را که قادر به از بین بردن تمام زندگی بشر است، محاسبه کردند و از نظر آماری آن را در ۱۲ هزار سال آینده محتمل دانستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا سال آینده همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • ضرر میلیونی بارسا با هت‌تریک بعدی لوا
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • بسکتبال بالا و پایین دارد، اما برد خوبی داشتیم
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند