Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی محسنی بندپی گفت: آمریکا خیلی از کشور‌ها را به صورت پایلوت برای اثربخشی برخی دارو‌ها و عوارض واکسن‌ها در نظر می‌گیرد و حتی در این کار اهداف غیربشردوستانه دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از فارس، محمدعلی محسنی بندپی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت واردات واکسن کرونا از کشور‌های مطمئن اظهار داشت: یکی از بحث‌های همیشگی ما با آمریکا به موضوع واردات دارو بازمی‌گردد این در حالی است که آمریکا از طریق فشار بر تولیدکنندگان بین‌المللی دارو، واردات دارو‌های کودکان سرطانی به ایران را تحریم کرده است در حالی که بر اساس اصول سازمان حقوق بشر هیچ کشوری مجاز نیست این قبیل کالا‌ها را تحریم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: آمریکا نه تنها واردات برخی دارو‌ها را به ایران تحریم کرده است بلکه با شرکت‌هایی که تولیدکننده این دارو‌ها بوده و یا به برخی دیگر از کشور‌ها فشار می‌آورد که نباید این دارو‌ها را به ایران بدهند و عملا کودکان ایرانی از دریافت این دارو محروم بودند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: آمریکا خیلی از کشور‌ها را به صورت پایلوت برای اثربخشی برخی دارو‌ها و عوارض واکسن‌ها در نظر می‌گیرد و حتی در این کار اهداف غیربشردوستانه دارد این در حالی است که در طول ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته دشمنی آمریکا در عرصه‌های مختلف به وضوح برای جمهوری اسلامی ثابت شده است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب دستور دادند واردات واکسن از آمریکا و انگلیس نباید صورت گیرد، ولی واردات از سایر کشور‌ها مانعی ندارد.

محسنی‌بندپی گفت:‌کشور‌های مختلفی واکسن تولید می‌کنند، ولی تمرکز بر آمریکا و انگلیس و وابستگان به آن‌ها برای واردات واکسن به کشورمان درست نبوده و باید بدانیم که رهبر معظم انقلاب واردات واکسن را محدود نکرده بودند و فقط واردات از این دو کشور محدود بود.

نماینده نوشهر در مجلس افزود: سیاست‌گذاران عرصه بهداشتی کشورمان تمرکز بیشتری بر بکارگیری از راه‌های غیرواکسنی برای کنترل کرونا داشتند، اما رهبر انقلاب فرمودند که به هر طریق ممکن به سمت واردات واکسن از غیرآمریکا و انگلیس باشید.

وی تصریح کرد:‌اخیرا ژاپن استفاده از یک و نیم میلیون دز واکسن مدرنا آمریکا را به دلیل مشکلات بسیار جدی ممنوع کرده است لذا واردات واکسن خارجی به غیر از کشور آمریکا و انگلیس ضرورت است به شرطی که مبادی اصلی و ویژگی‌های بهداشتی و درمانی آن کنترل شود.

وی افزود‌: نمی‌توانیم به مردم کشورمان بگوییم صبر کنید و جان عزیزانتان در خطر باشد تا واکسن داخلی به تولید انبوه و مورد نیاز کشور برسد لذا باید خیلی سریع به سمت وارد واکسن مطمئن برویم.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در پایان اظهار داشت: اهمیت سلامت از اولویت بالایی برخوردار است، اما باید واکسن وارداتی تأیید شده باشد و تمامی کنترل‌ها و آزمایش‌های لازم بر آن صورت گیرد و واکسن ایمن، قابل اطمینان و بدون حرف و حدیث را وارد کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بندپی محسنی بندپی کمیسیون بهداشت عضو کمیسیون بهداشت آمریکا و انگلیس واردات واکسن کشور ها دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای سراسر کشور از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است.

در این نشست سخنرانان پیرامون موضوعات و اهداف همایش، سخنرانی ها و پژوهش‌های خود را ارائه کردند.

برگزاری کمیسیون نیازسنجی نیازهای بهداشت سلامت و درمان دانشجویان، کمیسیون بهداشت محیط (اماکن، بهداشت مواد غذایی پسماند و سلامت)، کمیسیون پیشگیری و مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان، کمیسیون توسعه فعالیت‌های کانون‌های همیاران سلامت روان، کمیسیون آسیب شناسی خدمات مشاوره و راهکارهای جذب حداکثری دانشجویان، کمیسیون بررسی اجباری شدن درس مهارت‌های زندگی، کمیسیون پیشگیری از مصرف دخانیات و سوء مصرف مواد، کمیسیون دانشگاه، اشتغال و امید به آینده از برنامه های دیگر این همایش بود.

کمیسیون ایمنی و سلامت شغلی و تحصیلی(ارگونومی، ایمنی و سلامت دانشجویان)، کمیسیون راهکارهای دریافت حمایت از سایر سازمان‌ها یا خیرین، کمیسیون آسیب شناسی قابلیت‌های کارشناسان مراکز مشاوره، کمیسیون آموزش بهداشت و ارتقای دانش و مهارت‌های سلامت، کمیسیون آسیب شناسی خدمات مشاوره و راهکارهای جذب حداکثری دانشجویان، کمیسیون تکمیل و راه اندازی سامانه سام HSE مطرح شده در کمیسیون ایمنی و سلامت شغلی و تحصیلی نیز در این همایش برگزار و نتایج هر کمیسیون جمع‌بندی شد.

این همایش امروز هفتم اردیبهشت ماه با اعلام مراکز مشاوره برتر دانشگاههای کشور به کار خود پایان داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا