Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به افزایش ۳۸ درصدی قیمت برنج ایرانی، گفت: علاوه بر برنج، قیمت برخی اقلام دیگر از ابتدای سال تاکنون بین ۳۰ تا ۹۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: قیمت برنج ایرانی از ابتدای سال تاکنون ۳۸ درصد افزایش داشته است، بطوری که قیمت عرضه این کالا در بنکداری‌ها در حال حاضر بین ۳۱ تا ۴۳ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به سود ۱۲ درصدی خرده فروشی ها، افزود: قطعا با توجه به سود خرده فروشی و هزینه‌های جانبی قیمت عرضه برنج ایرانی در خرده فروشی‌ها بیشتر از ارقام ذکر شده است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کمبودی در بازار درخصوص برنج ایرانی و خارجی وجود ندارد و این کالای اساسی به وفور در بازار موجود است، گفت: البته فصل برداشت برنج به تازگی آغاز شده است و هنوز میزان برداشت سال جاری به طور دقیق مشخص نیست.

* افزایش مزد کارگر از ۲۰۰ به ۷۰۰ هزار تومان

حسنی با اشاره به برخی دلایل افزایش قیمت برنج اظهار داشت: در سال جاری هزینه‌های کارگری بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته، بطوری که مزد روزانه کارگر از ۲۰۰ هزار تومان به ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان رسیده است. به عبارتی مزد روزانه کارگری که تا سال گذشته برای مراحل کاشت و برداشت برنج ۲۰۰ هزار تومان بود، امسال به حداقل ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی گفت: هزینه‌های دیگر از قبیل کود، سم و. نیز به شدت افزایش یافته و با توجه به افزایش شدید هزینه‌های جانبی تولید برنج، قیمت برنج ایرانی نیز به شدت افزایش یافته است.

حسنی در پاسخ به این سوال که برخی کارشناسان معتقدند که با توجه به کاهش بارندگی، در راستای تعدیل قیمت برنج ایرانی امسال باید واردات برنج در فصل برداشت آزاد می‌شد، بنظر شما این موضوع تا چه اندازه در تعدیل قیمت این محصول کشاورزی می‌توانست موثر باشد، گفت: در حال حاضر کمبودی در بازار وجود ندارد و برنج ایرانی و خارجی در بازار به وفور وجود دارد، بنابراین رفع ممنوعیت واردات برنج به نظر من کمکی به تعدیل قیمت نمی‌کرد.

* قیمت تمام شده هر کیلو برنج هندی در گمرک ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان

وی گفت: در صورت اجرا شدن یا اجرا نشدن بخشنامه ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت، حداقل قیمت تمام شده واردات هر کیلوگرم برنج هندی در گمرک ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است و قطعا قیمت عرضه این کالا در بازار بیشتر نیز می‌شود.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: با توجه به فراوانی برنج خارجی تا دو ماه پیش برنج هندی به صورت اجباری به همراه روغن به بنکداران فروخته می‌شد، یعنی اگر بنکدارای قصد خرید ۵۰ حلب روغن نباتی را داشت باید به صورت اجباری مقادیر زیادی برنج هندی نیز خریداری می‌کرد، بنابراین در مورد برنج خارجی هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد و این کالا به فراوانی در بازار موجود است.

وی گفت: قیمت عرضه هر کیلوگرم برنج هندی در بنکداری‌ها بین ۲۰ تا ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت عرضه هر کیلوگرم برنج پاکستانی نیز هزار تا دو هزار تومان بیشتر از قیمت برنج هندی است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به افزایش قیمت سایر کالا گفت: براساس قیمت‌های کف بازار، قیمت هر کیلوگرم شکر از ۱۵ فروردین امسال تاکنون ۹۰ درصد، قیمت روغن ۳۵ درصد، قیمت برنج ایرانی ۳۸ درصد، کره خوراکی ۳۰ درصد و خرما نیز ۳۰ درصد افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنج گرانی برنج دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی قیمت برنج ایرانی افزایش یافته درصد افزایش هزار تومان قیمت عرضه برنج هندی ۳۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان

سالاری مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: از ابتدای امسال۳۸ هزار ۲۱۴ تن کالا در بنادر غرب ترانزیت شده که ۲۴ درصد بیشتر از پارسال است.

وی افزود: عمده محموله‌های ترانزیت شده خودرو بوده که ۱۴ درصد افزایش داشته است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: در این مدت ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودرو به وسیله ۲۱۰ فروند شناور فلزی جابجا و پس از تخلیه و انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشور‌های عراق، افغانستان و آسیای میانه بارگیری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی