Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بورس در هفته‌های گذشته روند رو به رشدی را تجربه کرده است. این مساله به چند موضوع در اقتصاد کشور ارتباط پیدا می‌کند. مشخص شدن تیم اقتصادی دولت سیزدهم و نوع نگاه وزرای اقتصادی دولت به مساله بورس یکی از عمده‌ترین دلایل رشد بازار سرمایه در هفته‌های اخیر بوده است.

انتظارات تورمی مردم از آینده اقتصاد کشور و رشد دلار در هفته‌های گذشته از جمله دلایل دیگر این رشد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به زعم برخی از کارشناسان بازار و بسیاری از نمادها از نظر تحلیل تکنیکال و بنیادی به پایین ترین قیمت خود رسیده‌اند.

کاهش قیمت 70 درصدی برخی نمادها در یک سال گذشته سبب شده است، بسیاری از سهم‌ها به یک ارزندگی برسند، همین مساله نیز مخاطراتی را برای سهامداران در پی خواهد داشت.

رشد 50 هزار واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس در 4 روزی که بازار سرمایه باز بوده است، رشد 3.4 درصدی را تجربه کرده است. در این هفته در تمام روزها شاخص کل سبزپوش بوده است.

شاخص کل در هفته اول شهریور ماه با رشد 50 هزار واحدی توانست به میانه کانال یک میلیون و پانصد هزار واحدی برسد. هفته گذشته دهمین هفته‌ای بود که شاخص کل افزایش یافته است.

رشد 6.5 درصدی شاخص کل هموزن

شاخص کل هموزن نیز در هفته اول شهریور ماه توانست رشدی بیش از 28 هزار واحدی را تجربه کرد. این مساله به دلیل اقبال سهامداران از نمادهای کوچک بازار رخ داده است.

شاخص کل هموزن در این هفته در تمام روزهای هفته روند صعودی داشته و در نهایت رشد 6.5 درصدی را تجربه کرده است. عبور از یک مقاومت جدی در هفته گذشته نوید روزهای خوب برای نمادهای کوچک بازار را می‌دهد.

کاهش 30 درصدی میانگین کل ارزش معاملات

در هفته اول شهریور میانگین کل ارزش معاملات به حدود 18 هزار میلیارد تومان رسیده است. این عدد با کاهش 30 در صدی نسبت به هفته گذشته مواجه بوده است. اما میانگین ارزش معاملات خرد با رشد 15 درصدی به عدد 9800 میلیارد تومان رسیده است.

در معاملات این هفته دو صندوق دولتی پالایشی و دارا یکم، بیشترین ارزش معاملات را به نام خود ثبت کردند. دارا یکم در این هفته در نهایت در سطح ۱۵۰۱۹ تومانی بسته شد تا بازدهی هفتگی این صندوق دولتی به ۲۱ درصد برسد. صندوق پالایشی هم در این هفته عملکرد مثبتی داشت و نسبت به هفته گذشته ۱۶ درصد رشد قیمت داشت.

در این هفته برخلاف هفته‌های گذشته روند خروج پول از بازار سرمایه متوقف شده و بیش از 2 میلیارد تومان پول توسط حقیقی ها وارد بازار سرمایه شده است.

در این بین برخی کارشناسان از سرگیری مذاکرات در خصوص برجام و به نتیجه رسیدن آن را یکی از دلایل رسیدن شاخص کل بورس به مرز 2 میلیون واحد می‌دانند. اما برخی دیگر از کارشناسان رسیدن شاخص کل به این عدد را یک موضوع چالش برانگیز برای سهامداران و بازار سرمایه دانسته و رسیدن به این عدد را در ماه های آینده بعید می‌دانند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس هفته اول سهامداران هفته اول شهریور بازار سرمایه ارزش معاملات هزار واحدی هفته گذشته شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۹۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص

به گزارش خبرنگار مهر شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) با افت ۲۰۱۴۴ واحدی به ۲,۲۸۴,۸۳۳ واحد رسید.

از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به افت ۷۵۳۴.۹۲ واحدی شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد.

همچنین حجم معاملات امروز ۶.۸۰۰ میلیارد سهم بود که طی ۳۲۴,۴۵۹ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۴۲,۰۱۰.۶۷۹ میلیارد ریال رسید.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۸,۹۳۹,۰۳۳.۹۸۵ میلیارد ریال شد.

امروز فملی، فولاد و شپنا نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای حکشتی، وامید و نوری از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای آریا، خاور و شگویا بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نمادهای فجهان، ودی و غصینو نمادهایی هستند که اثر افزایشی بر شاخص کل فرابورس داشتند.

کد خبر 6090965 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه