Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از اعلام ژاپن مبنی بر آلودگی واکسن‌های مدرنا، آژانس دارویی اروپا هم امکان آلودگی این واکسن آمریکایی را بررسی می‌کند و نهادهای بهداشتی نروژ هم بالاترین ابتلای روزانه از آغازبحران را ثبت کرده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان بحرانی حل نشده در اروپا باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران کرونا دومین مسئله با اهمیت در بین شهوندان آلمانی

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که برای اولین بار از بهار سال 2020 بحران کرونا به دومین مسئله مهم دربین شهروندان آلمانی تبدیل شده است. بر اساس جدیدترین نظر سنجی که به سفارش "زد دی اف" آلمان انجام شده است 40 درصد موضوع حمایت از آب و هوا را مسئله فوری و ضروری نامیدند و 34 درصد هم بحران کرونا را مسئله مهم ارزیابی کردند.

نتایج این نظر سنجی همچنین نشان داد که 58 درصد شرکت کندگان در این نظر سنجی اقدامات کرونایی فعلی را درست ارزیابی کردند . 19 درصد هم آن را بیش از حد ضعیف دانستند.

63 درصد شهروندان آلمانی هم معتقدند که موج چهارم کرونا به اندازه موج های قبلی با توجه به افزایش نرخ واکسینایون منجر به بار و فشار زیاد بر بیمارستان ها نخواهد شد.

بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی اعتراف کرده که یک‌ونیم میلیون دُز واکسن آلوده مدرنا از مبدا اسپانیا به ژاپن ارسال شده و شرکت دارویی تادکا در ژاپن پس از شیوع مشکوک ویروس متوجه وجود مواد خارجی عجیب در ویالهای ارسالی شده است.

ژاپن با قطع فوری تزریق واکسن آمریکایی مدرنا اعلام کرده کشورهای جایگزین را برای واردات واکسن انتخاب می‌کند

اروپا هم مسئله آلودگی واکسن آمریکایی مدرنا را بررسی می کند.

حالا آژانس دارویی اروپا هم در حال بررسی این موضوع است که آیا تحویل های این واکسن به اتحادیه اروپا هم تحت تاثیر این آلودگی ها بوده است.

موج چهارم کرونا جوانان آلمانی را هدف قرار داده است

خستگی شهروندان از واکسیناسیون و شمار روزافزون مبتلایان جدید به کرونا ترکیب خطرناکی است که این روزها جامعه آلمان را هدف قرار داده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان در جدیدترین ارزیابی خود اعلام کرده که موج چهارم کرونا بیشتر جوانان را هدف قرار داده است و همچنین به صورت روزافزون در بین گروه های سنی میانسال گسترش می یابد.

بر این اساس پویایی واکسیناسیون در آلمان به نظر می رسد تمام شده و معمولا افراد واکسینه نشده به بیمارستان ها مراجعه می کنند.

بر اساس ارزیابی انستیتو رابرت کخ آلمان نرخ مبتلایان جدید در بین گروه های سنی 15 تا 34 سال در آلمان روز پنج شنبه به 115 نفر در ازای هر 100 هزار نفر رسید که تقریبا دو برابر تعداد مبتلایان جدید در سراسر این کشور و در بین همه گروه های سنی است.

در بین افراد بالای 60 سال که واکسیناسیون در بین آن ها بسیار بالا است تعداد مبتلایان جدید کاهش چشمگیری داشته و در این گروه سنی نرخ مبتلایان جدید حدود 17 مورد به ازای هر 100 هزار نفر در عرض یک هفته است.

یکی از دلایل برای افزایش تعداد مبتلایان جدید در بین جوانان آلمانی آمادگی کم برای واکسیناسیون در بین این گروه سنی عنوان شده است.

براساس ارزیابی های انستیتو رابرت کخ آلمان افزایش تعداد مبتلایان در بین افراد جوان در داده های کلینیکی قابل مشاهده است. در حالی که بیماران بیمارستانی مبتلا به کرونا در ابتدای سال به صورت میانگین 77 سال سن داشتند، میانگین سنی این افراد از اواسط آگوست به حدود 46 تا 48 سال رسید. این گزارش از پیشرفت پایین کمپین واکسینسیون و مراجعه اغلب افراد واکسینه نشده به بیمارستان ها خبر می دهد.

دلتا همچنان عامل ابتلای 99 درصد آلمانی ها به کرونا

بر اساس ارزیابی انستیتو رابرت کخ آلمان دلتا ویروس همچنان عامل 99 درصد ابتلا به کرونا در بین شهروندان است.

شمار مبتلایان جدید به کرونا در آلمان هم همچنان در حال افزایش است . انستیتو "رابرت کخ" آلمان صبح امروز خبر داد که 12029 تست کرونای مثبت جدید در کشور در عرض 24 ساعت گذشته وجود داشته که 2749 مورد بیشتر از جمعه هفته پیش بوده است. به این ترتیب نرخ مبتلایان روزانه در این کشور به 70.3 افزایش پیدا کرده است. 14 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

18 هزار شهروند آلمانی با وجود واکسیناسیون کامل به کرونا مبتلا شده اند

انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین اعلام کرده که تا به حال بیش از 18 هزار نفر در آلمان با وجود واکسیناسیون کامل به کرونا مبتلا شده اند. با این همه انستیتو رابرت کخ آلمان تاثیر واکسن برای مقابله با این بیماری را بسیار بالا ارزیابی می کند.

بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت آلمان تا به حال حدود 59.7 درصد کل جمعیت آلمان هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و 64.6 درصد هم حداقل اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

جوانان آلمانی بیشترین قربانیان موج چهارم کروناشمار قربانیان کرونا در روسیه از 180 هزار نفر هم گذشتکرونا در جهان/ عبور شمار مبتلایان از 215 میلیون نفر + جدول تغییراتتمدید وضعیت اضطرار کرونایی در آلمان

سازمان های مالی و اقتصادی بین المللی درباره دوگانگی اقتصاد جهانی در مسیر خروج از بحران کرونا هشدار داده اند.

"کریستینا جورجیوا"، رئیس صندوق بین الملی پول عصر روز گذشته بعد از دیدار با "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان و سازمان های چند جانبه اعلام کرد که کشورهای صنعتی خیلی سریع تر از این بحران خارج می شوند. بانک جهانی و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه هم درباره جدایی دنیا در زمینه تحولات و پیشرفت های اقتصادی هشدار داده اند.

هشدار مرکل درباره بی تاثیر شدن واکسن ها بر جهش های جدید کرونا

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان هم در سخنانی اعلام کرده است که تعداد مبتلایان به کرونا در سراسر جهان نباید زیاد شود. به گفته وی تا زمانی که واکسن ها تاثیر می گذارند ما راهی برای خروج از این همه گیری داریم.

مرکل در عین حال گفت: اگر ما زمانی به نوعی از ویروس برسیم که واکسن ها دیگر بر آن کارآیی نداشته باشد یک مسئله بزرگ خواهیم داشت. بنابراین ما باید با تلاش زیاد در این راستا کار کنیم که تمام دنیا واکسینه شوند. این مهم ترین چیز است.

رکورد مبتلایان روزانه در نروژ

کشور نروژ هم روز پنجشنبه بیشترین آمار ابتلای روزانه به کرونا از شروع بحران را ثبت کرد. نهادهای بهداشتی این کشور از ابتلای 1294 مورد ابتلای جدید به کرونا خبر دادند و بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور آمار مبتلایان جدید به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور در دو هفته اخیر به 152 رسیده است. بخصوص آمار مبتلایان جدید در برخی شهرهای این کشور بعد از تعطیلات تابستان به شدت افزایش پیدا کرده است.

واکسیناسیون مرحله سوم در دستور کار دولت فرانسه

فرانسه هم واکسیناسیون مرحله سوم برای افراد بالای 65 سال را در دستور کار قرار داده است. نخست وزیر این کشور اعلام کرد که از ماه سپتامبر واکسیناسیون مرحله سوم در این کشور آغاز می شود. وی واکسیناسیون تازه به دلیل کاهش مصونیت در برابر ویروس را به مرور زمان را لازم دانست.

سازمان بهداشت فرانسه HAS توصیه کرده که انسان های بالای 65 سال یا دارای بیماری زمینه ای باید حداقل 6 ماه بعد از دوز دوم واکسن یک واکسن تقویت کننده را دریافت کنند.

ممنوعیت اعتراضات ضد قواهد کرونایی در برلین

پلیس برلین اعتراضات گسترده ضد قواعد کرونایی که برای آخر هفته در برلین تصمیم گیری شده است را ممنوع اعلام کرده است.

چندی پیش در اول آگوست با وجود ممنوعیت اعتراضات هزاران نفر در پایتخت آلمان به خیابان ها آمدند و علیه قواعد کرونایی اعتراض کردند.

وزارت بهداشت دانمارک هم اعلام کرده که تا به حال 80 درصد افراد بالای 12 سال در این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند. وزیر بهداشت دانمارک از شهروندانی که اجازه دادند واکسن کرونا به آن ها تزریق شود تشکر کرد.

اعتراض پرستاران یونانی به قواعد واکسیناسیون

پرستاران یونانی هم در اقدامی نمادین به مقررات واکسیناسیون در این کشور اعتراض کردند. کارکنان بیمارستان ها در اعتراض به این مسئله به مدت 5 ساعت کار خود را متوقف کردند. در برابر وزارت بهداشت یونان در آتن حدود 300 نفر علیه مقررات واکسیناسیون که بر اساس آن کارکنان بیمارستان ها و خانه های سالمندان باید حداقل یک بار واکسینه شوند و یا مدرکی برای بهبود از کرونا ارائه دهند اعتراض کردند. هر کسی این قانون را اجرایی نکند از روز چهارشنبه آینده از کار برکنار خواهد شد.

در یونان هم شمار مبتلایان جدید به کرونا در هفته های اخیر روند افزایشی داشته و شمار بیماران سخت کرونایی هم افزایش پیدا کرده است. بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت یونان 69 درصد تخت های مراقبت های ویژه پر شده اند. وی در عین حال گفت که بیش از 90 درصد بیماران کرونایی که روی تخت های مراقب های ویژه تحت درمان قرار دارند واکسینه نشده اند. حدود نیمی از 11 میلیون شهروند یونانی کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی 24 ساعت 19,683 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 110 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم طی 24 ساعت 38,281نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 140 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در ایتالیا هم طی 24 ساعت 7,221نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 43نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم در عرض 24 ساعت 7,115نفر ابتلا به کرونا گزارش شده و 171نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان داده اند.

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 6,693,019 نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 113,988نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون 6,628,709نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 132,143 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 4,509,611 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 128,957نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 4,822,320نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 83,861نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال 3,913,945نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 92,597نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا نفر به کرونا مبتلا شده اند بر اساس جدیدترین مبتلایان جدید مبتلایان جدید موج چهارم کرونا تعداد مبتلایان جدیدترین آمار قرار داده جدید به کرونا وزارت بهداشت بیمارستان ها بحران کرونا داده اند اعلام کرده تا به حال اروپا هم واکسن ها آلمان هم هزار نفر 24 ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • اردوی یک هفته‌ای والیبال ایران در برزیل و ژاپن
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است