Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه لواسانات در خطبه های نماز جمعه امروز 5 شهریور ماه گفت :اولویت دولت مقابله با کروناست که جداً زندگی مردم را فلج کرده است، اصلی‌ترین کار آن هم واکسیناسیون همگانی است. مهار گرانی و تأمین معیشت مردم و حل مسألۀ اشتغال است.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید سعید لواسانی امام جمعه لواسانات در خطبه های نماز جمعه امروز 5 شهریور ماه گفت : دولت با رأی قاطع مجلس مشغول کار شد و این پشتوانۀ خوبی برای وزرای محترم است تا بتوانند با توان بالا خدمت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم به معنای واقعی کلمه ولی‌نعمت ما هستند و دولت و کابینۀ سیزدهم باید به معنای واقعی کلمه خود را وقف خدمت به مردم بکند.

اولویت دولت مقابله با کروناست که جداً زندگی مردم را فلج کرده است، اصلی‌ترین کار آن هم واکسیناسیون همگانی است.  مهار گرانی و تأمین معیشت  مردم و حل مسألۀ اشتغال است.

متأسفانه شرایط فعلی کشور مناسب نیست و شایستۀ ملت ایران هم نیست. ما در حوزه‌هایی عقب هستیم، در کرامت انسانی، در عدالت، در جلب مشارکت مردم از آرمان‌های انقلاب اسلامی عقب هستیم، به این دلیل شکر نعمت خدمت‌گزاری به مردم تلاش و مجاهدۀ شبانه‌روز دولت و کابینۀ سیزدهم را طلب می‌کند. دولت باید صداقت خود را نشان بدهد  عدالت را بسط دهد، راه‌های پیشرفت کشور و گشودن درهای مشارکت مردم، مشارکت در اقتصاد، مشارکت در امور اجتماعی، مشارکت در فرهنگ و هنر، مشارکت در علم، مشارکت در سیاست و امور عمومی را باز کند تا قدرت میان مردم توزیع شود و آنان به‌معنای واقعی خود را شریک مسائل و مشکلات کشور بدانند و برای رفع آن همت کنند که در این‌صورت می‌توانیم به آینده امیدوار باشیم.

ما اگر از عدالت سخن می‌گوییم به این معنی است که باید در کشور ما فقر نباشد، باید فساد و تبعیض و رانت نباشد، باید مردم در معیشت خود بی‌نیاز شوند و راه‌های رشد و تعالی و تعلیم و تربیت به روی همۀ مردم باز شود، و باید مردم خود را صاحب کشور بدانند و در همۀ امور مربوط به خود مشارکت فعالانه داشته باشند و دولت زمینۀ آن را فراهم کند.

 ما اگر بتوانیم اسلام را در کشور خودمان پیاده کنیم، حتماً راه‌ها باز می‌شود. نمی‌گویم با جهان ارتباط و تعامل نداشته باشیم، بلکه عرض بنده آن است که کشور را با توان بالای داخلی اداره کنیم و این جزء شعارهای اولیه رئیس‌جمهور محترم است و چون ایشان فردی متقی و متدین است، خدای تعالی راه‌ها را برای خدمت‌گزاری باز خواهد کرد و من و شما هم موظف هستیم به هر نحویی که ممکن است به دولت کمک کنیم. البته توقع معجزه هم نداریم، اما توقع کار و تلاش موفقانه و حرکت جهادی برای خدا را داریم.

دولت اگر در راه ملت که راه انقلاب اسلامی است، استقامت داشته باشد، موانع جلوی پای را درست بشناسد و با عقل و تدبیر و حرکت جهادی آن‌ها را برطرف کند و خسته نشود، و اگر مانع یا موانعی راه عبور را سد کرد، عقب ننشیند، بلکه فکر کند و راه جدید برای رسیدن به قله شناسایی کند، مطمئن باشیم، که فردای ما بهتر از امروزمان خواهد بود. و دولت اسلامی تحقق می‌یابد.

انتخاب دولت‌مردان

یک نکته هم به وزراء باید همکارانی را انتخاب کنند که دارای صلاحیت‌های لازم باشد: اولاً ایمان  و تدین و تقواست. فردی که این صلاحیت را نداشته باشد، ضررش بیش از نفعش است. ثانیاً انقلابی‌بودن و وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام عزیز ما و پیوند قلبی با رهبری حکیم است، و ثالثاً کارآمدی و کارایی است.

بنده هفۀ پیش دربارۀ تحولات افغانستان مطالبی عرض کردم و الان هم دارم بخواست خدای متعال مطلبی می‌نویسم. اما فقط چند نکته را در این مجال عرض می‌کنم:

نقش نیروهای پاکستان و پول عربستان در اشغال سرتاسری افغانستان توسط طالبان قطعی است، یعنی پشت‌پردۀ افغانستان آمریکاست.

اما یک نکته است که شایسته است به آن دقت کنیم: در این جریان نشانه‌های ضعف قدرت آمریکا و شکست برنامه‌هایش نیز کاملا مشهود است. یعنی آمریکا به دلایل مختلف نتوانست سیاست خود را در منطقه و افغانستان إعمال کند و به روایت دقیق همه چیز را گذاشت و فرار کرد. و این خروج امریکا از منطقه  به هر نحوی که باشد، به نفع ما و منطقه خواهد شد.

از سوی دیگر لشکر فاطمیون یک قدرت غیرقابل انکار در افغانستان هستند، شیعیان افغانستان به لطف تدبیر شهید سلیمانی و آزموده‌گی در مبارزه و جهاد با داعش چنان قدرت گرفته است که به‌هیچ‌وجه در معادلات افغانستان امکان ندارد که نادیده گرفته شوند و شواهد هم نشان می‌دهد کشورهای مختلف درگیر مسائل افغانستان و بخشی از طالبان این حقیقت را دریافته‌اند.

بنابراین باید حوادث افغانستان را با دقت رصد کرد و وزارت خارجه در دورۀ جدید دپیلماسی فعالی در منطقه داشته باشد، و منافع جهان اسلام را تأمین نماید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام جمعه لواسانات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟