Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی صادقی نیارکی» روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: پروژه «ساخت داخل»، نه از روی اجبار، بلکه به عنوان یک پارادایم غالب و یک الزام با اعتقاد به ظرفیت‌های درونی، توان فنی و مهندسی، نیروی انسانی نخبه کشور، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در سال‌های گذشته در وزارتخانه پیگیری شد.

به گفته وی، در اجرای این پروژه هر چند از الزام‌هایی همچون قانون حداکثر  استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی استفاده شد که اختیاراتی همچون استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی و ضمانت منابع مربوط به تبصره ۱۸ را به همراه داشت، اما نگاه‌مان به این پروژه یک نگاه ترویجی- ترغیبی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسوول خاطرنشان‌کرد: اجرایی شدن این پروژه در ابتدا با برگزاری میزهای ساخت داخل آغاز شد و در ادامه، به برنامه استان‌ها برای تشکیل و ترغیب به ساخت داخل ادامه یافت.

وی ادامه‌داد: در ادامه اقلام گلوگاهی در بین اقلامی که باید ساخت داخل می‌شد شناسایی و به دستگاه‌ها، نهادهای انقلاب اسلامی و همه سرمایه‌گذاران عرضه و سهم هر استان نیز مشخص شد.

صادقی‌نیارکی اضافه‌کرد: در کنار آن اعلام کردیم که هر نوع منابع ملی می‌تواند به سمت و سوی اجرای پروژه‌های ساخت داخل هدایت شود، یعنی به‌جای اینکه در کشور کورکورانه سرمایه‌گذاری کنیم، منابع موجود به سمت این پروژه‌ها هدایت شود تا به سرمایه‌گذاری و افزایش ظرفیت تبدیل شود.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان‌کرد:‌ امسال پروژه‌های توسعه ساخت داخل را به تامین مالی مجهز کردیم و از معاونت طرح و برنامه وزارتخانه نیز خواستار پیگیری موضوع شدیم.

وی اظهار داشت: در ادامه به دنبال شناسایی پروژه‌های ساخت داخل از طریق صندوق‌های پروژه - که تامین مالی از طریق بورس است- هستیم، زیرا بازار تضمین‌شده‌ای دارند.

صادقی نیارکی بیان‌داشت: به‌طور مثال اگر کسی امروز به تولید یک میلیون دستگاه گیربکس اتوماتیک خودرو یا تایر خودروهای سنگین اقدام کند، بازار تضمین‌شده‌ای خواهد داشت و مردم می‌توانند سرمایه‌های خُرد خود را به این سمت هدایت کنند.

وی تاکید کرد: ‌به این طریق می‌توان کار تکمیلی برای پروژه‌های بزرگ جایگزینی واردات انجام داد و اجرای چنین طرح‌ها و پروژه‌هایی باید در دستور کار دولت جدید و وزارت صنعت، معدن و تجارت باشد، زیرا می‌تواند عایدی زیادی به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایرنا، پارسال ۳.۲ میلیارد دلار برای توسعه و تعمیق ساخت داخل توسط استان‌ها هدف‌گذاری شده بود که با توجه به اقدام‌های انجام شده، این میزان به بیش از ۳.۵ میلیارد دلار افزایش یافت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم افغانستان محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم موکورمایکوزیس وزارت صنعت سرمایه گذاری واردات محرم افغانستان محمدرضا حکیمی طالبان محسن رضایی وزرای دولت سیزدهم موکورمایکوزیس ساخت داخل پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • درختانی که از داخل ساختمان عبور کردند
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند