Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:00:56 GMT

وظایف بهزیستی به مراکز مثبت زندگی واگذار می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۱۹۴۶

وظایف بهزیستی به مراکز مثبت زندگی واگذار می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی در حاشیه معرفی سرپرست جدید و بازدید از مراکز بهزیستی خواف گفت: برخی از وظایف بهزیستی به مراکز مثبت زندگی واگذار می‌شود.

محسن توحیدی‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مراکز مثبت زندگی یک اداره بهزیستی کوچک است که در محله‌ها و برخی مناطق شهرستان‌ها دایر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اینک تشکیل پرونده بهزیستی و پرداخت مستمری به افراد تحت پوشش بعضا در این مراکز انجام می‌شود. در حال حاضر خراسان رضوی دارای ۱۹۳ مرکز مثبت زندگی است که ۵ مرکز آن در شهرستان خواف واقع شده است.

توحیدی‌مقدم گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۱ وظیفه از وظایف اداره کل بهزیستی استان از قبیل تشکیل پرونده الکترونیکی، فرزندخواندگی، ایجاد کمیسیون‌های پزشکی و... برای گروه‌های هدف شامل معلولان، خانواده‌های بی‌سرپرست، معتادان و سایر مددجویان از جمله خدماتی باشد که در مراکز مثبت زندگی ارائه می‌شود.

وی در خصوص علت کمبود آگاهی‌بخشی در زمینه ارائه خدمات اجتماعی در خواف عنوان کرد: مراکز اورژانس اجتماعی به آسیب‌دیدگان کودک‌آزاری و همسرآزاری به صورت تلفنی و یا حضور در منازل آن‌ها مشاوره می‌دهد اما در خصوص آموزش‌های حضوری به دلیل شیوع کرونا کلاس‌های حضوری برگزار نمی‌شود ولی همچنان خطوط تلفن ۱۴۸۰ و ۱۲۳ پاسخگوی متقاضیان اورژانس اجتماعی است.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی پیرامون نبود کمپ ترک اعتیاد در خواف اظهار کرد: در حال حاضر در این شهرستان یک مرکز ترک اعتیاد فعال است که برابر تصمیمات کمیسیون، لغو مجوز شد. در حال حاضر مجوز دیگری برای راه‌اندازی کمپ ترک اعتیاد در شهرستان صادر شده که صاحب‌امتیاز آن در پی تهیه زمین یا اجاره مکان برای این منظور است‌.

توحیدی‌مقدم در ادامه به مناسب‌سازی محیط‌های شهری برای تردد معلولان، جانبازان و سالمندان اشاره کرد و خواستار افزایش رعایت دستورالعمل‌های مناسب‌سازی در مکان‌های عمومی و چینش مبلمان شهری از سوی مدیران دولتی و خصوصی شد.

وی با اشاره به انتظارات اداره کل محیط زیست استان از خیرین برای کمک به افراد تحت پوشش بیان کرد: انتظار ما از خیرین که تاکنون یاری‌گر ما بودند، این است که در تامین اقلام بهداشتی و ارزاق برای جامعه هدف، به ویژه مشاغل روستایی که از حیث شیوع کرونا آسیب‌ دیده‌اند، مساعدت‌هایشان را همچون گذشته ادامه دهند.

به گزارش ایسنا در جریان سفر معاون پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به خواف، سیدمهدی متولی، معاون پیشین بهزیستی خواف، به عنوان سرپرست جدید معرفی و از مقام لیلا مقیمی که به کسوت بازنشستگی نائل آمد، تکریم شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها سازمان بهزیستی آسيب هاي اجتماعي شهرستان خواف مراکز مثبت زندگی خراسان رضوی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون امور اجتماعی و توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان با عنوان اینکه توانمند سازی، راهکاری موثر برای برگشت ترک کنندگان اعتیاد به جامعه است، گفت: سال گذشته با اقدامات بهزیستی، برای ۱۷۱ نفر از معتادان بهبودیافته شغل ایجاد شد.

رحیمی با اعلان اینکه برای اشتغال این افراد سال گذشته تسهیلاتی به مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸ میلیون تومان پرداخت شده، افزود: این تسهیلات بسته به شغل آنها حدود ۱۰۰، ۱۵۰ و یا ۲۰۰ میلیون تومان بوده که با سود ۴ و ۷ درصد و بازپرداخت ۷ ساله اعطا شده است.  

وی با اظهار اینکه از این تعداد، دو نفر کارفرما و مابقی خود اشتغال شده اند، گفت: شغل‌های ایجاد شده شامل تعویض روغن، آهنگری، گچکاری، زرشک پاک کنی، تراشکاری، فلزکاری، عطاری، کالای بهداشتی ساختمان، میوه فروشی، خواربار فروشی، کشاورزی و دامداری است.  

دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد