Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@22:05:40 GMT

در ترکش صهیونیست‌‎ها

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۲۹۷۵

در ترکش صهیونیست‌‎ها

حملات و اقدام‌های تروریستی رژیم‌صهیونیستی علیه تأسیسات و اماکن حساس هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی ایران یکی از موضوعاتی است که مورد توجه دولت و ملت‌های جهان قرار گرفته است و آن‌ها به دنبال پاسخ به این مهم هستند که جمهوری اسلامی چگونه به این خرابکاری‌ها پاسخ می‌دهد.

اصولاً صهیونیست‌ها در دو حوزه دچار ضعف شدید هستند و همین سبب کرنش آن‌ها در مقابل ملت‌های منطقه شده است: اولاً صهیونیست‌ها قافیه بازی‌های بین‌المللی و منطقه‌ای را تنگ می‌بینند و می‌خواهند از هر طریقی بازیگران اصلی را به سمت خود جلب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که مقوله امنیت برای تل‌آویو مهم است، آن‌ها می‌دانند که در سالیان گذشته به دلیل مشکلات بین‌المللی، انگیزه حفظ امنیت آنان کمرنگ شده است و آمریکا هم به دنبال تجاری‌سازی امنیت برای حل بحران‌های اقتصادی‌اش است. به همین دلیل تنها اهرم فشاری که در دسترس آن‌هاست راه‌اندازی کارناوال ترس از ایران و ملت‌های مسلمان منطقه است.  صهیونیست‌ها با اقدامات ضد ایران می‌خواهند جبهه‌ای باز کنند که غرب را تهدید کنند و ناخودآگاه غرب و اعراب مجبور به تأمین امنیت اسرائیل شوند. در ماجرای حملات تروریستی داعش در نشریه شارلی ابدو و اماکن فرانسه شاهد سناریو و بازی‌سازی صهیونیست‌ها بودیم پس این اقدامات مسبوق به سابقه است.

 همگرایی قاهره‌ای هم بخشی از پازل آمریکایی‌هابرای ایجاد چتر امنیتی بدون نیاز به حضورشان در منطقه است. قاهره با ظرفیت‌های عربی اسلامی، این امکان را دارد که اتاق فرمان آمریکایی‌ها باشد.

نفتالی بنت مدعی است روابط خوبی با جو بایدن دارد، ولی حقیقت امروز آمریکا، تجاری‌سازی امنیت برای کاخ سفید است، در حالی که صهیونیست‌ها می‌خواهند هیچ هزینه‌ای پرداخت نکنند. در وهله دوم تشنج‌های داخلی اسرائیل، فرسایشی‌ترین وضعیت را برای تل‌آویو رقم زده است. همه‌گیری کرونا و افزایش مهاجرت معکوس و بازگشت شهروندان صهیونیست‌به اروپا، فساد نهادهای سیاسی و فقر اجتماعی  از فاکتورهای اصلی تنش در جامعه اسرائیل محسوب می‌شود که هر چند روز یک بار ساکنان شهرک‌های صهیونیست‌نشین را به خیابان‌ها می‌آورد. به همین دلیل با توسل به تروریسم به دنبال پاسخگویی به افکار عمومی شهروندان خود هستند، اما توفیقی حاصل نمی‌شود.

در پاسخ به اینکه پاسخ‌های ایران به حملات تروریستی صهیونیست‌ها در نطنز و برخی مراکز حساس چه خواهد بود می‌توان به این نکته اشاره کرد که پاسخ‌ها نظامی یا دیپلماتیک هستند. صهیونیست‌ها در حوزه نظامی و دفاعی، آسیب‌پذیرند. حضور نیروهای مقاومت در مرزهای رژیم صهیونیستی و تجربه جنگ یازده روزه غزه برای تخلیه بخشی از مناطق صهیونیست‌نشین کافی بود.

به تازگی اخطار  سیدحسن نصرالله برای دفع تهدید تل‌آویو ضد کشتی‌های نفتی، یکی از بزرگ‌ترین پالس‌های خطر برای تل‌آویو محسوب می‌شود. در حوزه اقدام‌های دیپلماتیک هم، جمهوری اسلامی ایران مسئله غنی‌سازی را آغاز کرده است. غنی‌سازی با ۶۰ درصد خلوص از مهم‌ترین اقدامات نظام در مقابله با تروریسم و دشمنان ملت ایران به شمار می‌رود. بازگشت ایران به وضعیت ماقبل برجام اتفاقی است که تل‌آویو را وحشت‌زده می‌کند. غرب و به‌خصوص آمریکا اگر خواهان ترویج صلح و همگرایی در منطقه غرب آسیا هستند، باید از ملت ایران دلجویی کنند.

اگر صهیونیست‌ها به دنبال آن باشند تا در دوران نفتالی بنت بر حجم اقدامات تروریستی علیه ایران بیفزایند، ممکن است هرگز زمان کافی برای اصلاح رفتارشان در منطقه را کسب نکنند!

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حملات صهیونیست پاسخ ایران صهیونیست ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بنا به دعوت رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان و به منظور شرکت در سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به ایران سفر کرده است، عصر روز دوشنبه با امیرعبداللهیان دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار  تاکید کرد: سفر شما به ایران در زمانی درست بویژه با توجه به شرایط پیچیده و حساس منطقه انجام شده است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت جایگاه و نقش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد و افزود: اتخاذ مواضع بی‌طرفانه و حرفه‌ای جنابعالی بعنوان مدیرکل آژانس علاوه بر کمک موثر در همکاری های ایران و آژانس، در بازگشت امنیت و ثبات پایدار در منطقه نیز تاثیرگذارست.

امیرعبداللهیان ضمن تشریح ابعاد عملیات مقتدرانه نیروهای مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی تاکید کرد: به دلیل بی عملی شورای امنیت سازمان ملل، گزینه‌ای جز دفاع مشروع براساس حقوق بین‌الملل در مقابل جمهوری اسلامی ایران برای تنبیه رژیم متجاوز باقی نماند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران برخی تهدیدات مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر بکارگیری بمب اتمی را تهدیدی آشکار برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دانست و وظیفه بسیار مهم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال اینگونه اظهارات خطرناک توسط مقامات رژیمی دارای زرادخانه تسلیحات اتمی را مورد تاکید ویژه قرار داد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر سوابق بدعهدی آمریکا در توافقات گذشته در مورد برنامه صلح‌ آمیز هسته‌ای ایران، تاکید کرد: نباید همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار داشته باشد.

وی افزود:  این همکاری می بایست در مسیر درست خود ادامه یابد و در عین حال باید احساس کنیم که در قبال این همکاری، گشایش ایجاد می‌شود.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفرش به تهران و حضورش در کنفرانس هسته‌ای اصفهان، نقش و موضع ایران در برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه را حائز اهمیت خواند و رویکرد ایران در برسمیت شناختن و تقویت همکاری اطمینان بخش با آژانس را در همین راستا ارزیابی کرد.

گروسی تاکید کرد: تقویت روند همکاری بین ایران و آژانس موجب ناکامی طرف هایی خواهد شد که با هر توجیه و بهانه‌ای بدنبال تشدید درگیری، تنش و تقابل در منطقه هستند.

وی با اشاره به سفر موفقیت آمیز قبلی خود به تهران و حصول توافق با ایران، ابراز امیدواری کرد در این سفر نیز توافقات خوبی در راستای تقویت همکاری طرفین صورت پذیرد و در این راستا بر اهمیت مشورت و رایزنی بین ایران و آژانس برای دستیابی به تفاهم برای حل و فصل موضوعات تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • هیئتی از تل‌آویو راهی قاهره است
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • جزئیات دیدار و گفتگوی گروسی با امیرعبداللهیان
  • بیانیه حماس صهیونیست‌ها را به خیابان‌ها کشاند
  • هیأت مذاکره‌کننده تل‌آویو در حال بررسی پاسخ حماس است
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست خطاب به نتانیاهو: تاریخ تو را نمی‌بخشد