Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:39:03 GMT

احتمال زایمان زودرس در زنان دارای عفونت‌های واژینال

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۳۳۲۶

احتمال زایمان زودرس در زنان دارای عفونت‌های واژینال

ایسنا/همدان یک متخصص زنان در همدان با تأکید براینکه زنان باردار  مستعد دیابت بارداری هستند، گفت: دیابت بارداری عفونت قارچی و انگلی را افزایش می‌دهد که بعضی از این عفونت‌ها مادران را در معرض زایمان زودرس قرار می‌دهد.


مرضیه فریمانی در گفت وگو با ایسنا ، با بیان اینکه  هرنوع ترشح در زنان بعد از یائسگی باید با اهمیت تلقی شود، اظهار کرد: با توجه به افزایش بدخیمی‌های اعضای زنانه در سنین بالا، ترشحات به‌ویژه اگر توأم با لکه‌بینی باشد باید از نظر  موارد بدخیمی مورد بررسی دقیق قرار گیرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با بیان اینکه به‌طور طبیعی شش نوع باکتری در واژن خانم‌ها وجود دارد که لاکتوباسیل عمده آن را تشکیل می‌دهد، افزود : اگر این ترشحات توام با سوزش ، خارش ، بوی تعفن و یا به رنگ زرد ، سبز یا خاکستری و به میزان فراوان یافت شود، غیرعادی است .

فریمانی با اشاره به دلیل سوزش و عفونت‌هایی که با ترشحات همراه هستند، خاطرنشان کرد: لاکتوباسیل‌های مستقر در واژن بانوان نقش محافظت از عفونت‌های بیماری‌زا را دارند و در زمانیکه لاکتوباسیل‌ها به هر دلیل مثل مصرف آنتی‌بیوتیک ، استفاده از قرص‌های جلوگیری از بارداری و یا افزایش قند خون مهار شوند، قارچ‌ها که آنها هم جزء فلور طبیعی هستند شروع به رشد بیش از اندازه کرده و علائمی چون سوزش و خارش و ترشحات شبیه شیر بریده به وجود می‌آورند.

این پزشک زنان با اشاره به ترشحات همراه با عفونت در زنان باردار، بیان کرد: زنان باردار  مستعد دیابت بارداری هستند که خود این مشکل عفونت قارچ را افزایش می‌دهد و  البته غیر از عفونت‌های قارچی که ویژگی آن ترشحات پنیری و خارش است سایر عفونت‌های انگلی و بیماری‌های مختلف اعضای زنانه را مبتلا می‌کند که بعضی از این عفونت‌ها مادران را در معرض زایمان زودرس قرار می‌دهد بنابراین در صورتی‌که مشکل ادامه‌دار شود باید با پزشک مشورت کنند. 

وی افزود: بهتر است این افراد از مصرف خود سرانه آنتی‌بیوتیک اجتناب کنند چرا که باکتری‌های مفید واژن را از بین می‌برد همچنین استفاده از مواد غذایی که سرشار از لاکتوباسیل هستند مثل ماست به خصوص ماست‌های پروبیوتیک فلور بدن را در محدوده نرمال نگه داشته است.

فریمانی ادامه داد: کنترل قند خون نیز از مواردی است که مانع از بروز عفونت‌های قارچی است در صورتیکه مجبور به استفاده از آنتی‌بیوتیک یا قرص جلوگیری هستیم یا بیماری قند داریم در مورد بروز عفونت‌های قارچی حاد استفاده از کرم‌های ضد قارچ هم کمک کننده خواهد بود اما اگر مجبور به استفاده از آنتی‌بیوتیک یا قرص جلوگیری هستیم یا بیماری قند داریم در مورد بروز عفونت‌های قارچی حاد استفاده از کرم‌های ضد قارچ هم کمک‌کننده خواهد بود. 

وی برای درمان این نوع بیماری عدم استفاده از لباس‌های تنگ و چسبان را توصیه کرد و افزود : نظافت و خشک نگه داشتن و پوشیدن لباس‌های زیر نخی که مانع از عرق کردن و مرطوب بودن می‌شود در درمان این بیماری مؤثر است. 

این متخصص زنان به افرادی که برای درمان ترشح و عفونت از سرکه و بتادین استفاده می‌کنند، توصیه کرد: دوش واژینال سرکه با غلظت‌های خاص در پایین نگه داشتن اسیدیته واژن  در کنترل عفونت‌های قارچی مؤثر است که به صورت دوش واژینال تجاری ساخته شده است و در صورت تجویز پزشک بلامانع است اما استفاده از بتادین با توجه به اینکه میکروب‌کش است و با از بین بردن میکروب‌های مفید و هوازی واژن عملا محیط را برای میکروب‌های بی‌هوازی که بیماری‌زا هستند مهیا کرده و مشکل را پیچیده‌تر میکند، توصیه نمی‌شود.

فریمانی به نکته مهم دیگر در درمان ترشحات غیر عادی اشاره کرد و گفت : بعضی از عفونت‌های ناشی از میکروب‌های بیماری‌زا و انگلی زوجین باید به‌طور توأم و هم زمان تحت درمان قرار گیرند و عدم درمان همسر منجر به عدم بهبود و پاسخ به درمان و یا عود سریع شود و گاهی نیز مخلوطی از چند عفونت توأم وجود دارد که بعد از درمان مشکل دیگر خود را نشان می‌دهد بنابراین در صورت عدم پاسخ به درمان و یا عود مشکل حتما باید با پزشک خودشان مشورت کنند . 

این متخصص زنان  با بیان اینکه بعضی از عفونت‌های منتقل شده از طریق جنسی می‌تواند به اعضای بالاتر از جمله رحم و لوله‌های رحمی صدمات جبران ناپذیری را وارد کند و باعث ناباروری شود، تأکید کرد: همچنین بعضی از عفونت‌های ویروسی ممکن است فرد را در معرض سرطان‌های دستگاه تناسلی حتی پس از درمان قرار دهد بنابراین انجام مرتب و سالیانه پاپ اسمیر و معاینه برای بررسی ارگانهای زنانه توصیه می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یائسگی زودرس متخصص زنان و زایمان استانی اجتماعی عفونت های قارچی آنتی بیوتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند