Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@08:32:05 GMT

درخواست وزیر جدید علوم از اعضای هیات علمی دانشگاهها

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۳۴۹۱۰

درخواست وزیر جدید علوم از اعضای هیات علمی دانشگاهها

وزیر علوم با تأکید بر اینکه رسیدگی به تقاضاهای ارباب رجوع در وزارت علوم و دانشگاه ها باید در کوتاه ترین زمان ممکن و با کیفیت بالا صورت بگیرد، گفت: ما باید نگاه سیستمی در آموزش عالی را تقویت کنیم و در دولت آقای رئیسی نباید مردم به این سیستم ناامید شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفی گل در آیین تحویل مسند وزارت علوم که صبح امروز برگزار شد، ضمن تشکر از دکتر غلامی وزیر سابق علوم،کارکنان و اساتید دانشگاه ها، با تأکید بر اینکه در وزارت علوم با آینده سازان کشور سروکار داریم، گفت: یکی از مهمترین وظایف ما خدمت رسانی به کسانی است که آینده کشور را می سازند و ما به عنوان اساتید دانشگاه ها باید بدانیم کسانی که آینده کشور را می سازند و آینده متعلق به آن ها است، باید بهترین خدمات آموزشی و پژوهشی را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها باید بدانند در سر کلاس آن ها دانشجویان، اندیشمندان، مدیران، روسای جمهور، وکیلان و همه افراد بزرگ آینده ساز می نشینند و خدمت رسانی به آن ها باید به بهترین نحو انجام بگیرد و خداوند انسان های بزرگی را برای تربیت در اختیار آن ها قرار داده است و باید قدر این موقعیت را بدانیم.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: کارکنان و اعضای هیأت علمی نیز انسان های بزرگی هستند که در مسیر خدمت به فرزندان این کشور قرار گرفته اند و بهترین دعا این است که ما از خداوند بزرگ بخواهیم بر سر راه فرزندان ما انسان های بزرگ قرار بگیرند که خوشبختانه اعضای هیأت علمی این توفیق را کسب کرده اند که به بهترین و بااستعدادترین فرزندان کشور خدمت کنند.

دکتر زلفی گل همچنین تأکید کرد: درخواست من از اعضای هیأت علمی این است که کسانی که در سر کلاس آن ها می نشینند را دست کم نگیرند و خودشان را نیز دست کم نگیرند که سر راه این دانشجویان قرار گرفته اند و تأکید می کنم باید نهایت تلاش خودمان را بکنیم تا در این مدتی که خدا به ما عمر می دهد و قبل از بازنشستگی نهایت اثربخشی خود را داشته باشیم و بیشترین و باکیفیت ترین خدمات را به فرزندان این مردم ارائه دهیم.

وزیر علوم تأکید کرد: کارکنان ستادی و اعضای هیأت علمی نرم افزار خدمات دهی به فرزندان این کشور هستند و خواهش من از آن ها این است که همان طور که دوست داریم وقتی فرزند ما در آموزش و پرورش سر کلاس می رود همان طور که انتظار داریم مدیر، معلم و کارکنان مدرسه با فرزندان ما رفتار کنند همان رفتار را نیز با دانشجویان داشته باشند و با ارباب رجوع نیز به بهترین نحو رفتار کنند. بنابراین باید کار ارباب رجوع در آموزش عالی باکیفی ترین و در اسرع وقت انجام بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: مسئولان آموزش عالی و اعضای هیأت علمی هر آنچه را که برای خود می پسندند برای دانشجویان نیز بپسندند؛ چرا که اگر ما با ارباب رجوع با روی باز و گشاده و تعهد برخورد کنیم او را شاد کرده ایم. باید قدر موقعیت فعلی را بدانیم. اگر با مردم و ارباب رجوع به خوبی برخورد کنیم خداوند نیز نظر لطف خود را شامل حال همه ما خواهد کرد.

وی ادامه داد: خواهش من از همکاران وزارت علوم این است که خودشان برای خود برنامه ریزی کنند و تکلیف هر کاری را که به آن ها ارجاع داده می شود با تعریف سیکل کاری مشخص کنند و اینکه رسیدگی به یک تقاضا چقدر طول می کشد و این موضوع را در حیطه مسئولیت خود پیگیری کنند و این گونه نباشد وقتی فردی نامه ای را ارجاع می دهد رسیدگی به آن سه ماه طول بکشد.

دکتر زلفی تأکید کرد: ما در ارزیابی کارکنان حتما وضعیت رسیدگی به نامه ها را نیز در نظر خواهیم گرفت که رسیدگی به یک نامه طبق یک روال عادی تا چقدر زمان بر بوده است. بنابراین مدیران و کارکنان باید برای هر امری که به آن ها ارجاع داده می شود یک برنامه زمانی تعریف کنند و سیستمی را داشته باشیم تا مردم در کمترین زمان خدمات خود را دریافت کنند. نباید با کم کاری خودمان باعث شویم که افراد مدام با تحمل هزینه پیگیر نامه خود باشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: فرهنگ ناسالمی در سیستم ما شکل گرفته است که می گوید نامه در سیستم اداری جمهوری اسلامی باید پا داشته باشد! یعنی هر فردی که تقاضایی دارد باید برای پیگیری آن مدام پیگیری کند. چرا باید این نوع فرهنگ را داشته باشیم که ارباب رجوع برای پیگیری کار خود بارها مراجعه کند این موارد حق الناس است و من در پیگیری این موارد جدی هستم و از طرف دیگر کارکنان و مدیران آموزش عالی سرور ما هستند و برای ارتقاء و تأمین رفاه آن ها در حدی که قانون اجازه بدهد تلاش می کنم تا وابستگی سازمانی افزایش پیدا کند اما در مقابل به طور جدی پیگیری خواهم کرد که کار مردم راه بیفتد.

وی خاطر نشان کرد: در دولت حجت الاسلام رئیسی باید به گونه ای رفتار کنیم که مردم به سیستم امیدوار شوند. در خارج از کشور مثلا مشاهده می کنیم گاهی یک یا دو کارمند کار یک دانشکده را انجام می دهند که این نشان می دهد که در آن کشور سیستم حاکم است. باید در کشور ما نیز سیستم حاکم باشد و ارباب رجوع را محترم بشماریم.

دکتر زلفی گل گفت: وزارت علوم سه رکن اصلی دارد که اصلی ترین رکن آن دانشجو است و اگر دانشجو نباشد وزارت علوم معنا پیدا نمی کند و کارکنان و اعضای علمی ارکان دیگر این رکن هستند و هر سه این ارکان تکه های یک پازل هستند و برای یک هدف تلاش می کنند. باید بدانیم این وزارتخانه مثل یک ساعت است و باید همه چرخ دنده های آن کار کنند تا نظم آن حفظ شود، بنابراین همه در این سیستم، ارزشمند هستند و ما اجازه نداریم بین ارکان و چرخ دنده های این ساعت تفاوت قائل شویم و همه باید برای ارتقاء و پیشرفت کشور نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش ایسنا، اولین روز کاری محمدعلی زلفی گل در وزارت علوم و آیین تحویل مسند این وزارتخانه در حالی صبح امروز با حضور رسانه ها و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد که برخلاف اعلام قبلی مبنی بر حضور دکتر منصور غلامی وزیر سابق علوم در این مراسم حضور نداشت.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير علوم محمدعلی زلفی گل اعضاي هيات علمي کابینه کارآمد اعضای هیأت علمی وزارت علوم ارباب رجوع آموزش عالی دانشگاه ها زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری