Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا شروین بدو اظهار داشت: تشخیص به موقع سرطان نوزادان و کودکان، عفونت‌ها یا ضایعات استخوانی و…، در مراحل اولیه از موارد بسیار حساسی بوده که ممکن است به روش‌های معمول تشخیص داده نشوند ولی با استفاده از دستگاه اسپکت سی تی امکان سریع تشخیص وجود داشته و این از مزایای دستگاه اسپکت سی تی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران کمک شایانی به تأمین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای مورد نیاز مرکز طبی کودکان کرده است، افزود: این تجهیزات شامل دستگاه‌های MRI، آنژیوگرافی، اسپکت سی تی، رادیولوژی، سونوگرافی تخصصی برای کودکان، ونتیلاتور و…، است.

بدو یادآور شد: مرکز طبی تنها بیمارستانی است که MRI تخصصی کودکان را دارد و خوشبختانه طی قراردادی که با هیأت امنای صرفه جویی ارزی منعقد کردیم ظرف چند ماه این دستگاه تحویل بیمارستان شد و افتتاح واحد MRI به عنوان تنها MRI تخصصی کودکان از زمان راه‌اندازی تاکنون به صورت ۲۴ ساعته در حال ارائه خدمت است.

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: بنده از صمیم قلب از هیأت امنای صرفه جویی ارزی قدردانی و تشکر می‌کنم چراکه اگر اقدامات هیأت امنای صرفه جویی ارزی نبود در تشخیص و درمان کودکان به عنوان بیمارستان مرجع دچار مشکل می‌شدیم.

وی تصریح کرد: تأمین دستگاه‌های تجهیزات پزشکی از سوی هیأت امنا از جمله ونتیلاتور سرپایی برای کودکان، کمک شایانی در درمان بیماری‌های خاص داشته و حتی در صورت لزوم به صورت امانت به این کودکان می‌دهیم تا در منزل بتوانند از آنها استفاده کنند.

رئیس مرکز طبی کودکان اضافه کرد: این بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مخصوص کودکان است و قرار است مرکز طبی شماره ۲ نیز با ظرفیت ۲۵۰ تخت طی چند ماه آینده به مرکز طبی شماره ۱ ملحق شود لذا در مجموع ما ۶۰۰ تخت خواهیم داشت که تعداد زیادی از این تخت‌ها نیز توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی تهیه شده است.

بدو عنوان کرد: در حال حاضر مرکز طبی کودکان شماره ۱ بیش از ۲۵ بخش فوق تخصصی، ۷ بخش ICU یا مراقبت‌های ویژه و ۱۶ اتاق عمل دارد. در این بیمارستان پیوند سلول‌های بنیادین، جراحی‌های پیچیده و تخصصی کودکان، جراحی قلب، مغز و اعصاب، اورولوژی کودکان و…، به صورت تخصصی برای کودکان انجام می‌شود که به عبارتی می‌توان گفت ردپایی از کمک‌ها و حمایت‌های ارزنده هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران در تمامی بخش‌های این بیمارستان وجود دارد.

مرکز طبی کودکان شماره ۲ به زودی افتتاح خواهد شد، بنابراین با تمهیدات در نظر گرفته شده یک دستگاه سی تی اسکن توسط هیأت امنای صرفه جویی ارزی تحویل این بیمارستان شده است.

کد خبر 5290884

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز طبی کودکان پزشکی هسته ای ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا بهرام عین اللهی روز داروساز شیوع کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قارچ سیاه سازمان غذا و دارو داروخانه واکسیناسیون روز پزشک کووید 19 بیماری های عفونی هیأت امنای صرفه جویی ارزی مرکز طبی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!

به گزارش همشهری آنلاین، در همین رابطه ادعایی مطرح شد مبنی بر اینکه مدرک دکترای افتخاری، از سوی یک دانشگاه فرعی پاکستان و توسط معاون این دانشگاه به آیت‌الله رئیسی اهدا شده است.
این ادعا درحالی است که اولاً دانشگاه کراچی بزرگترین دانشگاه دولتی در پاکستان است؛ ثانیاً در مراسم اعطای این مدرک افتخاری «حکمران» ایالت سند پاکستان به عنوان رئیس هیأت امنای دانشگاه‌های کراچی حضور داشته و دکترخالد عراقی رئیس دانشگاه کراچی که اعطاکننده این مدرک بوده، طبق قوانین پاکستان، همزمان عهده‌دار معاونت هیأت امنای دانشگاه نیز بوده است.

جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید:

طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی

کد خبر 847330 منبع: ایران برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور