Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمدجعفر امامیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: با تشدید موج پنجم کرونا خادمیاران و کانون خدمت رضوی استان کرمانشاه تدابیر گوناگونی را برای ارائه خدمت به هم استانی‌های گرفتار کرونا به اجرا گذاشته‌اند.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده در قالب کانون‌های خدمت رضوی، گفت: به منظور تحقق بند هشت ماده‌ای تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر بسیج همه ظرفیت‌های خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی برای مقابله با پیک پنجم کرونا، از توان و ظرفیت همه خادمیاران مشارکت خیرین و همراهی مردم در این جهت به کار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان کرمانشاه با برشمردن محورهای تعریف شده برای خدمت‌رسانی در استان، گفت: تهیه کپسول اکسیژن و دستگاه اکسیژن‌ساز برای استفاده بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و نیز امانت دادن به بیماران بستری در منزل به همت خادمیاران در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تعدادی ماسک بین نیازمندان در حاشیه شهر و نیز تهیه تجهیزات بیمارستانی توسط خادمیاران رضوی و جمعی از نیکوکاران تهیه شده و در اختیار گروه‌های هدف در سراسر استان قرار گرفت.

امامیان به دیگر محورهای خدمات اشاره کرد و ادامه داد: تهیه آبمیوه طبیعی برای بیماران کرونایی بستری در منزل و بیمارستان‌ها همچنین کادر درمان یکی دیگر از اقدامات خواهد بود، نیروهای خادمیاری در خدمتی تحت عنوان «همیار درمان» با انجام امور روزمره بیماران با هماهنگی بیمارستانها برای یاری به کادر درمان و کاستن از فشار کاری اعزام خواهند شد.

وی تهیه و توزیع بسته‌های جزئی و کلی معیشتی با رعایت کرامت افراد، کمک به تغسیل و تدفین بیماران درگذشته در اثر ویروس کرونا ، فاز جدید طرح «آقا حساب کرد» برای حمایت از اقشار کم بضاعت و پرداخت بدهی محرومین و خانواده‌های مبتلای کرونا نزد فروشگاه‌ها و مغازه‌های محل را شماری از انواع خدمات در قالب طرح مدافعین سلامت ۲ عنوان کرد.

وی در پایان از کمک‌رسانی به بیماران کرونایی در پیک پنجم کرونا ابراز امیدواری کرد و افزود: از خادمیاران رضوی، همه مردم نوع دوست، خیرین و گروه‌های جهادی می‌خواهیم با اتحاد و تجمیع خدمت‌رسانی به بیماران کرونای با نیابت از امام مهربانی‌ها گامی موثر در این موقعیت حساس برداریم.

امامیان در پایان، خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۶۶۶۸۴۴۰۶۱ با شناسه واریز ۲۲۰۰۱۶۱۰۴ به نام درآمد و هزینه آستان قدس واریز نمایند، همچنین برای کمک های غیرنقدی در زمینه تجهیزات بیمارستانی با شماره ۰۹۹۴۰۵۸۴۰۱۱ و جهت مشارکت در تغسیل و تدفین و خدمات جهادی با شماره ۰۹۱۰۹۳۲۶۸۱۸ تماس حاصل فرمایند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس پیک پنجم کرونا همیار درمان پنجم کرونا خدمت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه

حمیدرضا کریمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه  در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، گفت : باتوجه به کم شدن آب‌های سطحی و مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و کشت‌های آب بر باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است. 

کریمی اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • لازمه ساماندهی اصولی آبشوران تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه است
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)