Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در جریان معاملات مرداد ماه سال ۱۴۰۰ در بازار مشتقه بورس کالا معامله گران بر پایه دارایی‌های نقره، صندوق طلا، زعفران نگین و پوشال، پسته و زیره سبز تعداد ۲۳۳ هزار و ۷۷۱ قرارداد را به ارزش تقریبی ۵۱۷ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان منعقد کردند.

در این میان بیش از نصف ارزش کل معاملات به مدد دو دارایی نقره و صندوق طلا به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری که دو دارایی مذکور به تنهایی ۵۶ درصد ارزش معاملات را رقم زدند؛ گرچه رتبه اول حجم معاملات در اختیار زعفران نگین بود تا این دارایی ۶۰ درصد حجم قرارداد‌های منعقده را به تنهایی به ثبت برساند.

طی مرداد ماه امسال تعداد ۷۴ هزار و ۳۴۱ قرارداد آتی نقره در سررسید‌های مرداد، مهر و آبان ماه امسال به ارزشی بیش از ۱۵۹ میلیارد تومان منعقد شد که این آمار به ترتیب ۳۲ و ۳۱ درصد از حجم و ارزش کل معاملات ماهانه را تشکیل می‌داد.

در نماد‌های معاملاتی قرارداد‌های آتی واحد‌های صندوق طلا برای تحویل در دو دوره مرداد و مهرماه امسال تعداد ۱۴ هزار و ۵۱۰ قرارداد آتی منعقد شد و ارزش ۱۲۸ میلیارد و ۹۴۸ میلیون تومانی را در پی داشت.

انعقاد ۱۴۱ هزار و ۳۱۴ قرارداد آتی زعفران نگین در دو دوره تحویل شهریور و آبان ماه امسال نیز ارزشی بالغ بر ۲۱۳ میلیارد تومان را رقم زد تا دارایی پایه مذکور سهم ۶۰ و ۴۱ درصدی را در حجم و ارزش کل معاملات این ماه کسب کند.

معامله گران با انعقاد ۲ هزار و ۸۴۸ قرارداد آتی زعفران پوشال نیز ارزشی حدود ۳ میلیارد و ۳۳۱ میلیون تومان را برای تحویل در سررسید‌های شهریور و آبان ماه به ثبت رساندند.

بیشتر بخوانید

 فروش سهام عدالت در میان تایید و تکذیب‌ها؛ واقعیت چه بود؟

در ماهی که گذشت ۶۰۶ قرارداد آتی پسته نیز در حالی برای سررسید‌های شهریور و آبان ماه امسال منعقد شد که ارزش این معاملات به حدود ۱۱ میلیارد تومان بالغ شد.

این گزارش می‌افزاید حجم معاملات زیره سبز تحویل مهرماه ۱۴۰۰ نیز به ۱۵۲ قرارداد آتی و به ارزشی نزدیک به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس ایران بورس کالا میلیون تومان قرارداد آتی آبان ماه ماه امسال صندوق طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • «قرارداد سلف ارزی» چگونه به ثبات بازار ارز کمک می‌کند؟