Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوچرخه‌سواری به عنوان وسیله‌ای سبز که امکان رعایت فاصله اجتماعی میان مردم را فراهم می‌آورد، طی دوران کرونا به محبوبیت ویژه‌ای در سراسر جهان دست یافت و پیش‌بینی می‌شود آینده حمل و نقل جهان را در دست گیرد؛ طراحی زیرساخت‌های دوچرخه‌سواری هر روز از اهمیت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار خواهد شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هر چه تردد از طریق دوچرخه در میان جهانیان بیشتر ترویج یابد، اهمیت بهبود طراحی زیرساخت‌ها جهت عبور و مرور ایمن‌تر کاربران از اهمیت بالاتری برخوردار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، مدیران شهری همیشه از فناوری‌های پیشرفته‌ای برای بهبود زیرساخت‌ها بهره گرفته و در عین حال به دنبال یافتن رویکردهایی غیر تکنولوژیک نیز بوده‌اند تا زیرساخت‌هایی به وجود آورند و از طریق آن‌ها دوچرخه‌سواری را برای مردم راحت‌تر و جذاب‌تر کنند. در ادامه به معرفی تدابیری پرداخته می‌شود که مدیران از زمان‌های دور تا به امروز برای بهبود زیرساخت‌های دوچرخه‌سواری به کار گرفته‌اند تا هر روز بر تعداد افرادی بیافزایند که از تردد سبز برای عبور و مرور خود در شهر بهره می‌گیرند.

ایجاد استراحتگاه‌هایی برای دوچرخه‌سواران بدون امکان پیاده شدن آن‌ها

برنامه‌ریزان در بسیاری از شهرهای جهان، استراحتگاه‌هایی فلزی در مسیر دوچرخه‌سواران ایجاد کرده‌اند که در آن، کاربران می‌توانند برای مدت زمانی کوتاه، بدون اینکه از وسایل نقلیه سبز خود پیاده شوند به استراحت بپردازند. به عنوان مثال، در کپنهاگ دانمارک، این گونه استراحتگاه‌ها به فراوانی در مسیر حرکت دوچرخه‌سواران وجود دارد ضمن اینکه پیام "سلام دوچرخه‌سوار عزیز! در این مکان به پاهای خود استراحت بدهید. از اینکه دوچرخه‌سواری را برای تردد در داخل شهر انتخاب کرده‌ای، ممنونیم." در این مسیر روی زمین یا دیوارها حک شده است. جالب اینکه دوچرخه‌سواران پایتخت از این فضاها بسیار استقبال می‌کنند و به محض رسیدن به ایستگاه‌های استراحت به سرعت پاهای خود را روی یک شیء یا زمین قرار می‌دهند تا برای مدت زمانی هر چند کوتاه از رکاب زدن خودداری کنند.

آغاز جنبش سبز برای تردد ایمن دوچرخه‌سواران

از زمان‌های قدیم تا به امروز در اغلب خیابان‌های شهرها چراغ‌های راهنمایی و رانندگی برای بهبود ترافیک وسایل نقلیه موتوری و افزایش ایمنی سایر کاربران مورد استفاده قرار گرفته شده است. مدیران کپنهاگ و سان‌فرانسیسکوی آمریکا در این زمینه اقدامات گسترده‌ای انجام داده و چراغ‌های راهنمایی را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند تا از این طریق به هدایت دوچرخه‌سواران نیز کمک کنند. در سال ۲۰۰۹، برنامه‌ریزان سان‌فرانسیسکو برای اولین بار در جهان، خیابان والنسیا را به چراغ‌های راهنمایی و رانندگی مخصوص دوچرخه‌سواران در هر دو طرف مزین کردند و از آن زمان به بعد، این استراتژی تحت عنوان جنبش سبز در سایر نقاط دنیا نیز ترویج یافت. در این راستا، مدیران کپنهاگ نیز به نصب چراغ‌های مشابه در خیابان‌های خود پرداخته‌اند که بر اساس آن، تردد دوچرخه‌سواران تنها با سرعت ۱۵ تا ۱۸ کیلومتر بر ساعت مجاز خواهد بود.

استفاده از پنل‌های خورشیدی در مسیرهای دوچرخه‌سواری

برنامه‌ریزان اهل هلند مسیری به طول ۷۰ متر بین منطقه مسکونی کرومنی و ورموویر را برای دوچرخه‌سواری بازطراحی کردند که اقدام این افراد در آن زمان، حدود سه میلیون یورو هزینه در بر داشت. البته مسیر فوق از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار بود که می‌توانست هزینه‌های مصرفی برای احداث آن را تا حد زیادی جبران کند. در واقع، طراحان شهر به جای استفاده از آسفالت، پنل‌های خورشیدی را برای پوشش خیابان به کار گرفتند که این ویژگی انرژی لازم برای سه خانواده را تأمین می‌کرد. در سال ۲۰۱۶، مدیران تصمیم گرفتند مسیر فوق را گسترش دهند و به ۱۰۰ متر برسانند. البته اقدامات هلندی‌ها تنها به گسترش مسیر بین کرومنی و ورموویر ختم نشد، بلکه در مدت زمانی بسیار کوتاه، ایجاد مسیرهای خورشیدی دوچرخه‌سواری به جنبشی سراسری در سایر شهرهای کشور نیز تبدیل شد.

ترویج جنبش "سلطان کوهستان" در مسیرهای دوچرخه‌سواری مرتفع

سلطان کوهستان عنوانی است که در مسابقات دوچرخه‌سواری به افرادی اعطا می‌شود که از طریق دوچرخه به کوهنوردی می‌پردازند و از رقبای خود پیشی می‌گیرند. امروزه دوچرخه‌سواران تروندهایم، کلانشهری در نروژ به لطف تغییرات و بهبودهایی که در تپه بروکن ایجاد شده است می‌توانند با کم‌ترین مشقت مسیری به طول ۱۳۰ متر و با شیب ۱۰ تا ۱۸ درصد را بپیمایند و همگی به سلطان‌های کوهستانی تبدیل شوند. در واقع، گروهی از طراحان شهر مسیر دوچرخه‌سواری را بهبود بخشیدند و حتی در سال ۱۹۹۳ به نصب یک بالابر برای دوچرخه‌ها پرداختند. عملکرد این بالابر به این صورت است که دوچرخه‌سوار یک پای خود را روی رکاب دوچرخه و دیگری را در داخل بالابر قرار می‌دهد و با سرعت بسیار کم یعنی چیزی حدود چهار تا پنج کیلومتر بر ساعت به ارتفاعات کوه صعود می‌کند.

کد خبر 517542

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کلانشهرهای جهان دوچرخه سواری مسیر دوچرخه سواری مسیر دوچرخه زیرساخت دوچرخه سواری دوچرخه دوچرخه سواری و کرونا هلند نروژ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوچرخه سواری دوچرخه سواری دوچرخه سواران زیرساخت ها برای بهبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت

توکیو، دهلی، داکا، سائوپائولو و قاهره بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مناطق شهری نیوآرک نیویورک، بوستون-پراویدنس، توکیو، آتلانتا و شیکاگو بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس تراکم جمعیتی ساکن در مناطق شهری هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، حدود هشت میلیارد نفر در سیاره زمین زندگی می‌کنند که افزایش قابل‌توجهی نسبت به جمعیت جهان در سال ۱۹۵۰ با ۲.۵ میلیارد نفر محسوب می‌شود. با این حال سازمان ملل تخمین می‌زند که نرخ رشد در حال کاهش است و تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد تا به ۹ میلیارد نفر برسد.

بر اساس برآوردهای اخیر سرشماری ایالات‌متحده، حدود ۳۳۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در ایالات متحده زندگی می‌کنند، با این وجود در حالی که ایالات متحده یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان است، جمعیت آن در مقایسه با هند و چین که هر کدام بیش از ۱.۴ میلیارد نفر دارند، بسیار ناچیز است.

بزرگ‌ترین شهرهای جهان از نظر جمعیت در سال ۲۰۲۴

توکیو، ژاپن - ۳۷.۱ میلیون نفر

دهلی، هند - ۳۳.۸ میلیون نفر

شانگهای، چین - ۲۹.۸ میلیون نفر

داکا، بنگلادش - ۲۳.۹ میلیون نفر

سائوپائولو، برزیل - ۲۲.۸ میلیون نفر

قاهره، مصر - ۲۲.۶ نفر

مکزیکو سیتی، مکزیک - ۲۲.۵ میلیون نفر

پکن، چین - ۲۲.۱ میلیون نفر

بمبئی، هند - ۲۱.۶ میلیون نفر

اوزاکا، ژاپن - ۱۸.۹ میلیون نفر

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری

هر کشور، مفهوم شهر را به‌طور متفاوتی تعریف می‌کند، بنابراین تعیین یک اندازه‌گیری استاندارد برای بزرگ‌ترین شهرها بر اساس منطقه و مساحت دشوارتر از بررسی‌های جمعیتی است. برای مبارزه با ناهماهنگی در بین کشورها روشی موسوم به مناطق شهری ایجاد شده است که یک روش استاندارد برای اندازه‌گیری شهرها بر اساس تراکم جمعیت است. با استفاده از منطقه شهری به‌عنوان یک شکل اندازه‌گیری، شهرها و مناطق با هم گروه‌بندی می‌شوند، بنابراین بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری، شهرهای جداگانه نیستند، بلکه گروه‌هایی از شهرها در مجاورت یکدیگر هستند.

نیویورک- نیوآرک ایالات متحده - ۱۲ هزار و ۹۳ کیلومتر مربع

بوستون-پراویدنس، ایالات متحده - ۹,۵۳۸ کیلومتر مربع

توکیو-یوکوهاما - ۸۲۳۰ کیلومتر مربع / ۳۱۷۸ مایل مربع

آتلانتا، ایالات متحده -۷۴۰۰ کیلومتر مربع

شیکاگو، ایالات متحده - ۷۰۰۶ کیلومتر مربع

لس‌آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده - ۶۳۵۱ کیلومتر مربع

مسکو، روسیه - ۴۶۶۲ کیلومتر مربع

واشنگتن-بالتیمور، ایالات متحده - ۵,۵۰۰ کیلومتر مربع

فیلادلفیا، ایالات متحده - ۵,۴۳۰ کیلومتر مربع

دالاس-فورث، تگزاس، ایالات متحده - ۵,۲۷۹ کیلومتر مربع

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مساحت کلی

بزرگ‌ترین شهر جهان از نظر مساحت کلی سرمرسوق در گرینلند، تشکیل‌شده از پنج شهرداری کوچک‌تر است که بیش از ۵۳۱ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت و تنها ۲۳ هزار و ۱۲۳ نفر جمعیت دارد. به همین دلیل، تراکم جمعیت سرمرسوق ۰.۰۴۳ نفر در کیلومتر مربع است.

دومین شهر بزرگ جهان از نظر مساحت نیز در گرینلند واقع شده است. آواناتا با ۵۲۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۱۰ هزار و ۷۲۶ نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیت آن حتی کمتر از سرمرسوق است (۰.۰۲ نفر در هر کیلومتر مربع).

چین بیشترین تعداد شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را دارد و سومین، چهارمین، پنجمین و ششمین شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را در خود جای داده است که شامل ناگچو، هولنبیر، جیوکوآن و شیگاتسه می‌شود.

ناگچو شهری با ۴۵۰ هزار و ۵۳۷ کیلومتر مربع مساحت، شامل ۸۹ شهرستان، ۲۵ شهر و ۱۲۸۳ روستا است. هولنبیر با مساحت ۲۶۳ هزار و ۹۵۳ کیلومتر مربع ۲.۵۴۹ میلیون نفر جمعیت دارد، جمعیت جیوکوان با مساحتی در حدود ۱۹۱ هزار و ۳۴۲ کیلومتر مربع، ۱.۰۹۵ میلیون نفر است و شیگاتسه، با مساحت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از ۷۰۳ هزار نفری دارد.

کد خبر 748611

دیگر خبرها

  • ورودی شهر مریوان با انجام تعریض باند موجود بهسازی می‌شود
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت