Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری شهرستان منوجان در استان کرمان از تقویت گشت‌های رضویون با همکاری بسیج به منظور کاهش سرقت خبر داد. خبرگزاری میزان - سامان افشارمنش، رئیس دادگستری شهرستان منوجان در کرمان بیان داشت: گشت‌های رضویون بسیج با هدف کاهش بزه اجتماعی سرقت در شهرستان همچون گذشته باید ادامه یابد و تقویت شود.
وی ضمن تاکید بر این مطلب که ساماندهی و رصد محل‌های خرید و فروش محصولات کشاورزی بایستی مورد توجه قرار گیرد، به مردم توصیه کرد: از خریداری اموالی که مشکوک به این که در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده یا توسط افراد به طرز مشکوکی در معرض فروش قرار گرفته خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افشارمنش، با اشاره به اهمیت پیشگیری، بیان کرد: در مسأله سرقت بحث پیشگیری بسیار حائز اهمیت است و هم مردم و هم دستگاه‌های مختلف باید سعی کنند مراقبت‌های لازم و کافی را مدنظر قرار دهند.
وی افزود: با توجه به فصل برداشت محصول خرما و لیمو، نیروی انتظامی باید با استفاده از ظرفیت‌های بسیج برنامه‌هایی برای کاهش و به حداقل رساندن سرقت خرما و لیمو اتخاذ کند و باید بستر‌های وقوع سرقت و علل وقوع سرقت از جمله علل محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را شناسایی کرد و آن‌ها را با ارائه راهکار و اجرایی کردن بین برد.
افشارمنش خاطر نشان کرد: در موضوع پیشگیری از وقوع جرم، قانون تکالیف معینی را برای قوه قضاییه مشخص کرده و لازم است فراتر از فعالیت‌های علمی و نظریه پردازی به صورت اجرایی به آن بپردازیم.
وی ایجاد اشتغال و حمایت از تولید، ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد، آگاه سازی عمومی در نگهداری صحیح از اموال را از جمله راهکار‌های پیشگیری از سرقت عنوان کرد.
افشارمنش در پایان یادآور شد: همه ما در پیشگاه خداوند متعال در برابر وظایفی که بر عهده داریم مسئول هستیم و باید به بهترین نحو ممکن به آن‌ها عمل کنیم تا مردم از ما رضایت داشته باشند و آن موقع است که خداوند نیز از ما راضی خواهد شد.   بیشتر بخوانید: اجرای طرح نگهبان محله نقش بسزایی در کاهش جرایم در جامعه دارد   انتهای پیام/ برچسب ها: کاهش آسیب های اجتماعی بسیج دستگاه قضایی کرمان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاهش آسیب های اجتماعی بسیج دستگاه قضایی کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به گزارش آمار سرقت در استان گفت: دستگاه‌ها توپ را در زمین یکدیگر نیندازند. باید در مرحله اول مسئولیت‌سازی بشود و با حضور معاون اجتماعی دادگستری جلسه‌ای برگزار و وظایف هر دستگاه به صورت جداگانه پیگیری و تامین اعتبار شود تا کار طی جدول زمان بندی پیش برود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: سرقت و امنیت روانی جامعه بحث بسیار مهمی است و باید تدبیر نموده و کار را به نحوی پیش ببریم که با این جرم مقابله کنیم.

وی با اشاره به اینکه جرم اول استان کرمان از نظر فراوانی، سرقت است؛ با قدردانی از اقدامات انجام شده در مقابله با این جرم عنوان کرد: گزارشات کاهش آمار در سال جاری نشان می‌دهد اقدامات گذشته درست بوده و باید در سال جاری همین سیاست را با همراهی و هماهنگی پیش ببریم تا پایان سال به دستاورد بهتری برسیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: سرقت‌های عادی، مسلحانه و سرقت به عنف هر کدام راهکار خاص خود را می‌طلبد، اگرچه در برخی با کاهش مواجه هستیم اما آمار سرقت‌های به عنف و مسلحانه در همه شهرستان ها یکسان نیست.

وی بر تعیین تکلیف کارگاه‌های ضایعاتی و پایش تصویری برای مقابله با سرقت تاکید کرد و افزود: سال گذشته نیز بارها بحث و مصوبه در این زمینه داشتیم اما کار آنگونه که باید، پیش نرفته و استان در این زمینه خیلی عقب است.

حمیدی اظهار کرد: دستگاه‌ها توپ را در زمین یکدیگر نیندازند. باید در مرحله اول مسئولیت‌سازی بشود و با حضور معاون اجتماعی دادگستری جلسه‌ای برگزار و وظایف هر دستگاه به صورت جداگانه پیگیری و تامین اعتبار شود تا کار طی جدول زمان بندی پیش برود.

وی تاکید کرد: پایش تصویری موضوع مهمی است که در کرمان تعداد دوربین‌ها خیلی کم است.

به گزارش ایسنا، سردارعبدالعلی روانبخش جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: در راستای کاهش سرقت تعداد زیادی از کارگاه‌های ضایعاتی پلمب و نظارت شده که باید در سال جاری تجمیع این واحدها صورت بگیرد.

وی افزود: در سال جاری سرقت به عنف و مسلحانه کنترل شده و اقدامات خوبی انجام شده اما پایش تصویری در استان و شهر کرمان کافی نیست و سیستم‌های موجود نیز قطعی دارد.

روانبخش در پایان بر ساماندهی معتادان متجاهر در راستای کاهش سرقت تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • کاهش جُرم سرقت در کرمان
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد