Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سلطانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با انتقاد از برخی بندهای قانون جذب بازیکن خارجی توسط فدراسیون فوتبال که به باشگاه های ابلاغ شده است اظهار داشت: به نظرم این قانونی که جدیدا ابلاغ شده را اصلا کسی نخوانده چون هیچکس در مورد آن صحبت نمی کند.

وی افزود: این قانون مشکلاتی دارد که حتما باید به آن رسیدگی شود هر چند من بارها آن را خوانده ام و به این نتیجه رسیدم که دوستان در فدراسیون با چنین قانونی تصمیم گرفته اند اصلا بازیکن خارجی به ایران نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه اینکه بگویم باشگاه نساجی می خواهد بازیکن خارجی بگیرد که این صحبت ها را مطرح کنم اما واقعا چنین قانونی ایراد دارد.

معاون ورزشی باشگاه نساجی تاکید کرد:مثلا یکسری شرایط گذاشتند که بازیکنانی که از آفریقا اقیانوسیه و یا حتی اروپا به فوتبال ایران می آیند تفاوتی با بازیکنان آسیایی ندارند.در این قانون آورده اند بازیکنانی که در عربستان، عراق، چین یا ژاپن بازی می کنند باید حداقل ۸ بازی در فصل گذشته برای تیم هایشان انجام داده باشند اما عجیب است که همین قانون را برای تیم های اروپایی گذاشته اند.

سلطانی تاکید کرد:سوال اینجا است یعنی فرقی بین بازیکنان شاغل در لیگ های پرتغال، سوئیس،هلند و بازیکنان شاغل در لیگ عراق نیست؟مثلا کسی که در تیم قهرمان  لیگ سوئیس ۳ بازی کرده نمی تواند به ایران بیاید اما بازیکنی که در تیم سقوط کرده لیگ عراق ۶ بازی کرده می تواند در لیگ فوتبال ایران مشغول به کار شود.

وی ادامه داد:این کار عملا باشگاه ها را سوق می دهد که بازیکنان گرانقیمت خریداری کنند. همه جای دنیا بازیکنان جوان و مستعد را پیدا می کنند که با قیمت ارزان وارد لیگ کشورهای خود کنند اما در اینجا کاری کردند که به سمت بازیکنان گران قیمت بروند.الان عزت اللهی بازیکن تیم آخر لیگ دانمارک است، اگر او خارجی بود نمی توانست به ایران بیاید!

معاون ورزشی باشگاه نساجی تاکید کرد: در یک بند دیگر آورده اند که باید ضمانت نامه بانکی بیاورید اما اشاره نکردند این ضمانتنامه باید به چه شکل تهیه شود. اولا که آیا قرار است قیمت دلار را با دلار نیمایی محاسبه کنند یا دلار آزاد باشد و ثانیا اگر امسال دلار ۲۵ هزار تومان است و سال آینده قیمتش افزایش پیدا کند در آن صورت چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

وی تاکید کرد: با این قانون ضمانتنامه مدیرعامل باشگاه باید سند خانه خود را به بانک ببرد و ضمانتنامه بگیرد و آن را به سازمان لیگ ارائه کند. اصلا بانک ها این مساله را قبول نمی کنند. کدام بانک را سراغ دارید که مدیرعامل به آن برود و بگوید می خواهیم با این سند برای سازمان لیگ فوتبال ضمانتنامه بگیریم. آیا اصلا چنین قانونی وجود دارد؟ معلوم است می خواهند قانون خارجی ها را اجرا نکنند یا می خواهند اصلا کسی بازیکن خارجی نگیرد.تاکید می کنم به نظرم اصلا کسی این قوانین را نخوانده است که حرفی در موردش زده نمی شود. 

سلطانی تصریح کرد: فدراسیون اعلام کرده برای جذب بازیکن خارجی باید قرارداد قبلی بازیکن ارائه شود، اصلا برای چه باید این کار انجام شود؟ یا مثلا گفته اند حتما باید نامه از باشگاه قبلی بگیرند! پس آی تی سی به چه معنی است؟ دوستان اصلا فکر و مطالعه  نکرده اند و فقط برای اینکه بگویند می خواهیم قانون داشته باشیم آن را به باشگاه ها ابلاغ کرده اند. فدراسیون باید قانونی بگذارد که باشگاه ها بازیکن خوب و با قیمت مناسب جذب کنند اما الان همه لیگ ها را یکی کرده اند. با این شرایط جایی برای پیدا کردن استعداد وجود ندارد. با این شرایط حتی از برزیل هم نمی شود بازیکن با استعداد جذب کرد.

وی یادآور شد: مثلا  چند سال پیش عبدالله ویسی کولیبالی را با ماهی ۱۰۰۰ دلار جذب کرد. این یعنی استعدادیابی، ولی با این شرایط که به وجود آمده است همه باید بازیکن گران بخرند. 

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: بازیکن خارجی باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟

امروزه با شکل دیگری از جرائم روبرو هستیم که با استفاده از اینترنت و تکنولوژی به وقوع می‌پیوندد. یکی از جرایمی که امروزه بسیار شایع شده و افراد زیادی سرمایه خود را بر اثر آن از دست داده‌اند، جرم کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر می‌باشد. در کلاهبرداری به این روش، سارقان حرفه‌ای یک بخش جدیدی را به عابربانک یا دستگاه کارت‌خوان خود متصل می کنند و از همین طریق اقدام به کپی‌برداری از اطلاعات کارت بانکی کرده و با تخلیه اطلاعات حساب افراد، سرقت‌های میلیونی انجام می‌دهند.

به زبان ساده‌تر باید بگویم که اسکیمینگ یعنی کپی‌برداری غیرقانونی از اطلاعات کارت بانکی فرد بر روی یک کارت بانکی دیگر که از این طریق، این مجرمان خطرناک می‌توانند حساب بانکی فرد را در زمان کوتاهی خالی کنند. در حال حاضر اکثر مردم با استفاده از کارت‌های عابربانک خود اقدام به خرید از فروشگاه‌ها، کارت به کارت و... می‌کنند، افزایش این کارها در فضای حقیقی و مجازی باعث شده تا عده‌ای از افراد سودجو با ابداع روش‌های جدیدی مثل اسکیمر و فیشینگ دست به کلاهبرداری‌های میلیونی و غیرقابل جبران بزنند.

روش سارقان در کلاهبرداری به روش اسکیمر

معمولا در اسکیمر سارقان دو روش را جهت دست‌یابی به اطلاعات کارت‌های بانکی شما استفاده می‌کنند، در روش اول این سارقان حرفه‌ای دوربینی را در کنار جایی که شما کارت خود را وارد دستگاه می‌کنید، قرار می‌دهند تا از این طریق رمز کارت شما را بدست بیاورند و در روش دوم سارقان بر روی کیبورد اصلی عابربانک‌ها، یک کیبورد دیگر نصب می کنند که این کیبورد جعلی عین کیبورد اصلی می‌باشد، به‌طوری که این کیبورد جعلی وظیفه دارد تمامی اطلاعاتی که شما وارد می‌کنید را ذخیره کند و از این طریق مجرمان حساب بانکی شما را خالی می‌کنند. اسکیمر و فیشینگ یک تهدید بسیار خطرناک و جدی برای بانک‌ها و مردم در جامعه امروزی می‌باشد؛ چرا که امروزه کاربران فضای مجازی افزایش زیادی پیدا کرده است.

قانون چه مجازاتی برای این جرم در نظر گرفته است؟

مطابق با قانون این دست از کلاهبرداری‌ها و سرقت‌های اینترنتی جرم بوده و مجازات سنگینی هم دارد، چنان که قانونگذار ما این دست از جرائم را در قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸ پیش‌بینی کرده است و در ماده ۱ این قانون به صراحت بیان شده است: هرکس به طور غیرمجاز به داده ‌ها یا سیستم‌های رایانه‌‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

قانونگذار ما در خصوص سرقت‌های اینترنتی هم به این سارقان حرفه‌ای مطابق با ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه ای می‌گوید: هرکس به طور غیرمجاز داده‌ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • استوری مشترک مربیان و بازیکنان پرسپولیس؛ به جنگیدن ادامه می دهیم!
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!/دیپلماسی را نادیده نگیریم/كريدور عراق-اردوغان- اروپا
  • مربیان استقلال در روز تعطیل به محل کار رفتند
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • میراثی که از تیم شمسایی در جام ملت‌ها باقی می‌ماند