Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@11:36:19 GMT

کاهش ۲۰ درصدی بستری های مبتلا به کرونا در هرمزگان

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۰۰۴۱

کاهش ۲۰ درصدی بستری های مبتلا به کرونا در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون همتی در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان، عنوان کرد: پس از سه ماه فشار سخت و سنگین شیوع کرونا در استان هرمزگان که به علت کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمتر از ۴۰ درصد ایجاد شد، طی هفته‌های اخیر به دلیل اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۶۰ درصد نزدیک شده است، اثر آن در کاهش تعداد بیماران، مراجعین و بستری های مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ها قابل ملاحظه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق پایش ها، هر زمان مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند، شیوع بیماری کرونا نیز کاهش یافته است و افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هرمزگان و رسیدن آن به نزدیک ۶۰ درصد طی هفته‌های اخیر، موجب کاهش ۳۰ درصدی تعداد بیماران سرپایی و کاهش ۲۰ درصدی بستری های مبتلا به کرونا شده است.

استاندار هرمزگان افزود: مردم بزرگوار برای ایمنی یافتن در برابر با کرونا، باید همچنان همه اقدامات توصیه شده به عنوان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند که از جمله آن استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری، بیشتر ماندن در خانه، خودداری از حضور در تجمعات، عدم برگزاری دورهمی ها و مهمانی ها و مجالس ترحیم و ختم، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در بازارها، اصناف، واحدهای تولیدی، طرح‌های عمرانی، بنگاه‌های اقتصادی، ادارات، بانک‌ها و همه مشاغل است.

همتی با بیان اینکه استان هرمزگان به لحاظ تامین داروی مورد نیاز و تخت بیمارستانی برای بستری بیماران مبتلا به کرونا دارای شرایط مطلوب است، تصریح کرد: اما امیدواریم با رعایت خوب پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، از این ظرفیت‌ها استفاده نشود.

وی با اشاره به نگرانی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در خصوص اینکه برخی بیماران مبتلا به کرونا که پزشک تشخیص می‌دهد، چند روز باید بستری شوند، اصرار دارند، بستری نشوند و به خانه بروند، گفت: نمونه‌های بسیاری داشته‌ایم که دستور پزشک برای بستری شدن را رعایت نکرده‌اند و به خانه رفته اند که وضعیت بیماری آنان وخیم شده و متاسفانه به فوت بیمار انجامیده است.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: بیماران مبتلا به کرونا، باید حتما دستور پزشک و آنچه که تشخیص داده را دقیقا رعایت کنند. در حال حاضر مشکلی در زمینه تخت بیمارستانی در هرمزگان نداریم و بیماران می‌توانند تا هر زمان که پزشک تشخیص دهد، بستری شوند.

وی اضافه کرد: توجه به رعایت دستور پزشک، نشان از فرهنگ و اهمیت قائل شدن به تشخیص تخصصی پزشک دارد و افراد مبتلا به کرونا باید حتما موارد مربوط به بستری و قرنطینه دو تا سه هفته‌ای را رعایت کنند و این رعایت دستورات پزشکی تضمین کننده سلامتی خود، خانواده و دیگران است.

استاندار هرمزگان بیان داشت: در زمینه مدارس نیز در گام اول در مهر ماه، مدارس به صورت آموزش غیرحضوری و آنلاین بازگشایی می‌شوند.

کد خبر 5291287

منبع: مهر

کلیدواژه: فریدون همتی استانداری هرمزگان ویروس کرونا ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا گرگان شیوع کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه اردبیل افتتاح طرح عمرانی سفر رئیس جمهور به خوزستان واکسیناسیون پروتکل های بهداشتی مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۰۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟