Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، آکنه یا جوش یکی از مشکلات رایج پوستی است که باعث ناراحتی خانم‌ها به خصوص دختران جوان می‌شود. این مشکل بیشتر در دوران نوجوانی به دلیل تغییرات هورمونی رخ می‌دهد اما در سنین دیگر هم ممکن است به آن مبتلا شوید. جوش‌ها می‌توانند در هر قسمت از بدن تشکیل شوند، اما بیشتر در نواحی صورت، شانه، پشت، سینه و بازوها دیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرد تنها زمانی متوجه بروز جوش‌ می‌شود که غدد ریز موجود در زیر پوست مسدود شده باشند.

۵ ویژگی اصلی جوش‌های هورمونی را بشناسیم پوست موز از بین برنده قوی جوش و آکنه | طرز تهیه ۷ ماسک صورت

► عواملی که باعث می‌شود جوش در پیشانی دیده شود عبارت است از:

تغییرات هورمونی: به‌ دلیل تغییرات شدید هورمونی در زمان بلوغ، آکنه یا جوش در این دوره بسیار شایع است.

استرس: بین استرس و جوش ارتباطی وجود دارد که علت آن هنوز مشخص نشده است.

استفاده از داروها: ممکن است که جوش زدن از عوارض جانبی بعضی داروها باشد. بعضی از استروئیدهای خاص، ضد انعقادها، باربیتورات‌ها و لیتیوم جزو این دسته از داروها هستند.

بهداشت: شست و شو نکردن منظم موها و صورت سبب می‌شود تا چربی روی پیشانی باقی بماند و با مسدود کردن منافذ پوست موجب بروز جوش شود.

محصولات مراقبتی مو: بعضی از محصولات مراقبت از مو مانند ژل ها، روغن‌ها و واکس‌ها سبب ایجاد جوش پیشانی می‌شوند.

ناراحتی پوستی: استفاده از بعضی مواد آرایشی روی پیشانی یا پوشاندن پیشانی با کلاه، باعث تحریک و حساسیت پوستی آن ناحیه و ایجاد جوش می‌شود. همچنین دست زدن مداوم به پیشانی می‌تواند همین نتیجه را به‌دنبال داشته باشد.

روش‌های مؤثر درمان جوش

آلوئه‌ورا: روغن آلوئه‌ورای خالص را مستقیما به پیشانی خود بزنید.

۶ خاصیت حیرت‌انگیز آلوئه‌ورا که نمی‌دانستید

روغن درخت چای: چند قطره از آن را در آب مخلوط کنید و با پنبه روی پیشانی خود بزنید.

سرکه‌ سیب: سرکه‌ سیب رقیق‌ و آب را با نسبت یک‌چهارم به سه‌چهارم ترکیب کنید و با پنبه روی پیشانی خود بمالید.

لیمو یا آب‌لیمو: با استفاده از پنبه مستقیما آب لیمو را روی پیشانی خود بمالید.

روی (زینک): شما می‌توانید روی را به‌عنوان مکمل غذایی و به‌صورت خوراکی مصرف کنید. مصرف روی به بهبود جوش‌های صورت شما کمک می‌کند.

درست کردن ماسک خانگی

همچنین می‌توانید با ترکیب کردن مواد زیر یک ماسک خانگی درست کنید و در طول شب روی صورت خود بگذارید:

دو تا سه قاشق چای‌خوری ژل آلوئه‌ورا را با سه تا چهار قطره روغن درخت چای ترکیب کنید، ماسک را تا صبح روی صورت خود بگذارید صبح صورت خود را بشویید، این روند را تا زمان از بین رفتن جوش‌ها ادامه دهید. استفاده از عسل هم برای درمان جوش بسیار مفید است.

پیشگیری از ایجاد جوش

مراقبت‌های بهداشتی بهترین راه برای پیشگیری از ایجاد جوش‌های پیشانی هستند. بعضی از جوش‌ها، به‌خصوص جوش‌های دوران بلوغ اجتناب‌ناپذیرند، در این حالت شست‌وشوی منظم از شیوع بیشتر آن‌ها جلوگیری می‌کند.

دیگر روش‌های پیشگیری

۱- از مواد آرایشی که به پوست آسیب می‌زنند استفاده نکنید.
۲- با استفاده از ماسک لایه بردارِ صورت پوست‌تان را تمیز کنید.
۳- از دست زدن، خاراندن یا کَندن جوش پیشانی اجتناب کنید.
۴- قبل از خواب هر نوع آرایشی را از صورت خود پاک کنید.
۵- بعد از ورزش یا هر فعالیتی عرق‌های پیشانی خود را بشویید.
۶- در طول روز مرتب دست‌های خود را بشویید.
۷- برای مدت طولانی زیر نور آفتاب کنید.

کد خبر 605097 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن سلامت پوست مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت پوست مهارت های زندگی روی پیشانی پیشانی خود ایجاد جوش صورت خود جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۲۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد

بر اساس یک مطالعه جدید، شیر گاو حاوی نانوذراتی است که می‌تواند برای ارائه درمان‌های مبتنی بر آران‌ای (RNA) اصلاح کننده بیماری به صورت خوراکی استفاده شود. با توجه به اینکه داروهای مبتنی بر آران‌ای در حال حاضر فقط به صورت تزریقی قابل تجویز هستند، این کشف راه را برای درمان‌های ارزان‌تر و در دسترس‌تر برای طیف وسیعی از بیماری‌ها باز می‌کند.

به گزارش ایسنا، یکی از بزرگترین چالش‌هایی که محققان با آن روبرو هستند، تبدیل داروهای تزریقی به نسخه‌هایی است که می‌توانند به صورت خوراکی مصرف شوند. داروهای خوراکی معمولا شکست می‌خورند زیرا نمی‌توانند در برابر محیط سخت روده مقاومت کنند و توانایی دارو برای جذب و اعمال اثر درمانی بر بدن از بین می‌رود.

به نقل از نیواطلس، دسته‌ای از داروها که فقط با تزریق قابل مصرف هستند، درمان با آران‌ای است. این داروها با استفاده از مولکول‌های مبتنی بر آران‌ای، بیان و فعالیت مولکول‌های هدف را دستکاری می‌کنند و مسیرهای زیستی را برای درمان یک بیماری خاص تغییر می‌دهند. آران‌ای درمانی امکان درمان بیماری‌هایی را فراهم می‌کند که داروهای معمولی بر روی آنها موثر نیستند.

تحقیقات جدید کینگز کالج لندن نشان داده است که نانوذرات زیستی موجود در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی(EV) ممکن است راهی برای تجویز درمان‌های مهم آران‌ای به صورت خوراکی باشند.

دریتون ولاسالیو(Driton Vllasaliu)، نویسنده مسئول این مطالعه و مدرس ارشد داروسازی در دانشکده کینگز کالج لندن، می‌گوید: تجویز خوراکی داروها قابل قبول‌ترین، راحت‌ترین و معمولا ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است، زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای «زیستی»، مانند درمان‌های آران‌ای، اغلب به عنوان نقطه عطف تحویل دارو در نظر گرفته می‌شود، اما همچنان یک چالش سخت باقی مانده است. این مطالعه مهم است زیرا نشان می‌دهد که ممکن است تحویل خوراکی داروهای آران‌ای با استفاده از فناوری مبتنی بر وزیکول‌های خارج سلولی شیر امکان پذیر باشد.

وزیکول‌های خارج سلولی نقش مهمی در ارتباطات سلولی دارند. بیشتر سلول‌های ما آنها استفاده می‌کنند. وزیکول‌های خارج سلولی را مانند پوشش‌های سلولی در نظر بگیرید که برای انتقال محموله‌هایی مانند پروتئین‌ها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک، از جمله آران‌ای، در فواصل طولانی تا سلول‌های هدف کار می‌کنند. آنها توسط یک لایه لیپیدی محافظ احاطه شده‌اند و مهم‌تر از همه، می‌توانند از موانع زیستی عبور کنند.

محققان بررسی کردند که آیا وزیکول‌های خارج سلولی استخراج شده از شیر گاو می‌توانند به عنوان وسیله‌ای برای رساندن دارو به دستگاه گوارش مشکل‌ساز ما استفاده شوند یا خیر. وزیکول‌های خارج سلولی شیر پیش‌تر برای درمان بیماری روده تحریک پذیر(IBS) در مدل‌های موش مورد بررسی قرار گرفته است.

وزیکول‌های خارج سلولی شیر با استفاده از مدل‌های ارگانوئید واقعی روده انسان آزمایش شد و مشخص شد که آنها از دیواره روده عبور می‌کنند.

محققان می‌گویند که وزیکول‌های خارج سلولی شیر می‌تواند برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها، از جمله بیماری‌های قلبی و دیابت، با استفاده از درمان های خوراکی استفاده شود.

علاوه بر این، از آنجایی که بسیاری از مردم پیش از این به طور مرتب در معرض وزیکول‌های خارج سلولی شیر گاو قرار گرفته‌اند، بعید است که بر خلاف نانوذرات مصنوعی که در حال حاضر برای ارائه درمان آران‌ای از طریق تزریق استفاده می‌شوند، این روش جدید پاسخ ایمنی نامطلوبی ایجاد کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش