Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در شورای زکات لرستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر رفتار و گفتاری در راستای حاکمیت حکومت نبوی و علوی داشتند و همین امر موجب ماندگاری نام آنان شد.

وی با اشاره به اینکه میزان ظرفیت پرداخت زکات در لرستان محاسبه شود، افزود: تفاوت میزان زکاتی که مردم می‌توانند پرداخت کنند و میزانی که وصول می‌شود باید برآورد شود که به نظر می‌رسد این تفاوت زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهرخی با یادآوری اینکه زکات به عنوان واجب الهی باید انجام شود، ادامه داد: زکات یک امر الهی است و زمین ماندن واجب الهی نقص است که در این راستا پرداخت زکات در قالب هنر، مقاله، سخنرانی، کلیپ یا هنرهای دیگر نمایش داده و فرهنگ سازی شود از طرفی فضای مجازی نیز می‌تواند موثر باشد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به اینکه اگر دستورات مالی و اقتصادی اسلام مانند خمس، زکات، قرض‌الحسنه و انفاق را به دقت فرهنگ سازی کنیم شکاف بین فقیر و غنی از بین می‌رود، خاطرنشان کرد: در آیات قرآن هر جا ایمان است عمل صالح هم وجود دارد و نمونه عمل صالح نماز، روزه، خمس و زکات است و این امر نشان دهنده آن است که ما باید به سمت جریان سازی سالم دینی را برایزاجرای دستورات الهی مانند زکات راه‌انداری کنیم.

وی با اشاره به اینکه اسلام ۵ پایه دارد که یکی از پایه‌های آن زکات است از طرفی سیره اهل بیت بر دادن زکات است،  تصریح کرد: امام علی(ع) بر قله انفاق و زکات ایستاده است و در حکومت اسلامی هم در سخن هم در نوشتن هم در زبان هنر، زکات را فرهنگ‌سازی کنیم.

شاهرخی با یادآوری اینکه در کتاب‌های درسی باید به زکات پرداخته شود، افزود:  انفاق نکردن در ردیف ایمان نداشتن به خداست کمااینکه در حدیثی آمده است کسی که زکات نمی‌دهد حج، جهاد و نمازی برای او وجود ندارد.

شاهرخی با تاکید بر اینکه زکاتی که در محلی پرداخت می‌شود در همان محل هزینه شود بر لزوم تشکیل کمیته‌هایی برای احیای واجب الهی زکات تاکید کرد و گفت: آمار زکات جمع‌آوری شده زکات در لرستان امیدبخش است.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با تاکید بر اینکه کمیته امداد برای کم کردن فاصله طبقاتی است تا بتوانیم با یک برنامه ریزی درست با هماهنگی سایر دستگاه‌ها به نقطه‌ای برسیم که مددجویان لرستان به شرایط مطلوبی برسند، افزود: طبق اعلام استاندار لرستان ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و این تسهیلات در بخش‌های مختلف تقسیم می‌شود که سرجمع این تسهیلات با تسهیلات مددجویان کمیته امداد می‌تواند در بهبود اشتغال استان موثر باشد‌

وی با اشاره به اینکه هنوز در صنایع تبدیلی تولیدات استان ضعیف هستیم، گفت: کمیته امداد لرستان در این حوزه می‌تواند ورود پیدا کند هر چه قدر اقتصاد مردم تقویت شود، پرداخت زکات بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لرستان کمیته امداد نماینده ولی فقیه اسلام کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «عیسی بابائی» در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: حق بیمه تأمین اجتماعی ۲۰۱۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد در سال ۱۴۰۲ با تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان برای بهره مندی از مزایای بیمه بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی پرداخت شد.
 
مدیر کل کمیته امداد استان گلستان با اذعان بر گسترش چتر حمایتی کمیته امداد برای مددجویان تصریح کرد: دو گروه از مددجویان شامل زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال و خود کفایی در حال حاضر از این خدمت بهره مند می شوند که براین اساس زنان با شرایط سنی بالای ۵۵ سال و آقایان بالای ۶۰ سال  در صورت داشتن حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه، مستمری بگیر تامین اجتماعی و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می شوند.
 
وی افزود: ۷۵۱ نفرازابتدای شروع طرح، بازنشسته ومستمری بگیر تامین اجتماعی شده اند که ۲۹۵ نفراز آنها مربوط به خرید سنوات بیمه است.
 
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۲، حق بیمه تامین اجتماعی ۱۷۷۰ زن سرپرست خانوار و ۲۴۰ مجری طرح اشتغال تحت حمایت کمیته امداد واریز شده است.
 
بابائی با اشاره به نگاه بلند مدت این نهاد به منظور توانمند سازی مددجویان اظهار کرد: در سه ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ طبق سهمیه مرکز تعداد ۶۲۹ نفر زن سرپرست خانوار ۴۴ لغایت ۴۹ سال جهت بیمه به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و حق بیمه آنها پرداخت شده است و ضمنا بابت۴ نفر ازمددجویانی که قبلا خودشان سابقه بیمه پردازی کمتر از  ۱۰سال داشته و در حال حاضر به سن بازنشستگی رسیده اند مبلغ ۴۳ میلیون تومان بصورت بلاعوض به منظور خرید سنوات، جهت دریافت مستمری بازنشستگی پرداخت شد.
 
وی ادامه داد: بیمه های اجتماعی به عنوان یکی از اساسی ترین برنامه های این نهاد برای تامین امنیت اقتصادی مددجویان است که تضمین کننده آسایش و رفاه این افراد در آتیه را فراهم می کند.
 
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۲نفر از بیمه شده گان شامل ۱۱۰نفر از زنان سرپرست خانوار و۳۲ نفر از مجریان طرح اشتغال و خودکفایی  که دارای سوابق بالای ۱۰ سال بیمه پردازی از سوی امداد بوده و به سن بازنشستگی رسیده اند جهت برقراری مستمری به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و از چرخه حمایت امداد خارج شده اند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است