Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@22:05:39 GMT

شمارش معکوس برای حل مشکل کشتارگاه صنعتی آمل

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۴۶۶۹

شمارش معکوس برای حل مشکل کشتارگاه صنعتی آمل

مشکل حمل و نقل دام و گوشت گرم به شهر آمل از شهرهای اطراف نه تنها موجب افزایش قیمت ‏گوشت در شهر آمل شده است بلکه نبود کشتارگاه صنعتی در این شهر به یکی از مشکلات شهرستان ‏تبدیل شده است.‏

به گزارش خبرنگار ایمنا، آمل یکی از سه شهرستان پرجمعیت استان مازندران است که طبق آخرین آمار سرشماری جمعیتی کشور در خود ۴۰۰ هزار جمعیت شهری و روستایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهرستان با جمعیتی بسیار، دارای یک کشتارگاه سنتی است که با تولید کشتار روزانه کمتر از ۳۰۰ رأس دام بزرگ و کوچک پاسخگوی شهروندان آملی نیست و قصابان این شهرستان برای تهیه کشتار هر روز خود، مجبور به طی مسافت زیاد و مراجعه به شهر همجوار یعنی شهر بابل می‌شوند.

هزینه حمل و نقل، در سال‌های اخیر یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در شهرستان آمل بوده و قیمت این محصول در شهر آمل به نسبت بیشتر از شهرهای دیگر استان است. ۱۳ سال از آغاز فعالیت‌های اداری برای ساخت کشتارگاه صنعتی آمل می‌گذرد، اما معضل نبود یک پیمانکار، ساخت این کشتارگاه را با چالش مواجه کرده است.

اگر چه تنها کشتارگاه سنتی این شهرستان در سال‌های گذشته و هر باره به دلیل نبود امکانات و تجهیزات پیشرفته بهداشتی از سوی محیط زیست و شبکه بهداشت پلمب و بازگشایی می‌شد، باز این وجود هنوز از ساخت، کشتارگاه صنعتی در آمل خبری نیست.

کشتارگاه سنتی آمل جوابگوی مصرف نیست

یکی از قصابان که سابقه ۵۰ ساله در این عرصه دارد با ابراز نارضایتی از این وضعیت می‌گوید: آمل یکی شهرستان‌های پرجمعیت و پرمصرف استان است؛ چرا نباید از یک کشتارگاه صنعتی محروم باشد ما برای کشتار روز مجبوریم دام‌های زنده خود را به کشتارگاه صنعتی بابل برده و با طی مسافتی گوشت گرم را به آمل برگردانیم.

دیگر قصاب آملی نیز می‌گوید: آملی‌ها مصرف گوشت قرمزشان بسیار بالاست، یعنی آخر هفته حدود صد کیلو گوشت مصرف ثبت می‌شوند و با وجود کشتارگاه سنتی این تولید جوابگو نیست؛ مسئولان شهری باید به فکر ساخت یک کشتارگاه صنعتی برای قصابان این شهرستان باشند.

وی می‌افزاید: چند سال پیش پیمانکاری مدعی شد می‌تواند به ساخت این کشتارگاه بپردازد، اما به دلیل ناکارآمدی نتوانست ادامه دهد و باعث معطل شدن اجرای این پروژه شد.

قصاب دیگر که خود عضو هیأت مدیره اتحادیه قصابان آمل است، در این زمینه می‌گوید: هم اکنون زمین برای ساخت کشتارگاه صنعتی در این شهرستان از سوی شهرداری فراهم شده و پیمانکاری هم اعلام آمادگی کرده تا به ساخت کشتارگاه صنعتی سرمایه گذاری کند بنابراین شورای شهر و شهردار آمل باید ورود جدی پیدا کرده تا آمل به مانند شهرهای دیگر مازندران از کشتارگاه صنعتی بهره‌مند شود.

راهکارها برای رفع معضل با حضور قصابان بررسی می‌شود

«مسلم مکاری» نایب رئیس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه با رعایت مسائل زیست محیطی وضعیت، کشتارگاه سنتی آمل ساماندهی می‌شود، تصریح می‌کند: شورای شهر آمل بنا دارد تا تصمیماتی را در حوزه کشتارگاه صنعتی اجرایی کرده و این وضعیت را سامان دهد.

وی با بیان اینکه معضل قصابان شهرستان نیز در شورا بررسی شده و پیگیری می‌شود، اظهار می‌کند: قرار است به دلیل اینکه این معضل منجر به افزایش قیمت گوشت قرمز در شهرستان آمل شده است، جلسه با قصابان بررسی و راهکارهای موجود تا زمان احداث کشتارگاه صنعتی دیده شود.

واگذاری پروژه براساس شیوه‌نامه سرمایه گذاری به بخش خصوصی

«مهدی قاسمی»، سرپرست سازمان مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری آمل نیز با بیان اینکه کشتارگاه سنتی آمل در سال‌های گذشته بارها به دلیل تخلفات زیست محیطی و بهداشتی بسته شده بود، می‌گوید: شکایت مردمی و نیز اخطارهای شبکه بهداشت و محیط زیست، موجب شد تا پیمانکار را مجبور کنیم کشتارگاه سنتی را به روز کرده و زیرساخت‌های لازم بهداشتی و زیست محیطی را فراهم کند.

وی با بیان اینکه با نظارت‌های صورت گرفته، آلودگی‌های میکروبی کشتارگاه سنتی کمتر شده است، خاطرنشان می‌کند: معضل پساب این کشتارگاه نیز رفع شده و محیط زیست به صورت روزانه از پساب کشتارگاه نمونه برداری می‌کند و آب خروجی کشتارگاه را کنترل می‌کنند.

سرپرست سازمان مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری آمل با بیان اینکه در کنار نظارت بر فعالیت کشتارگاه سنتی، مجوز کشتارگاه صنعتی شهر آمل نیز به نام شهرداری صادر شده است، اظهار می‌کند: استعلامات ۱۱ گانه این مجوز صورت گرفته و در انتظار رأی کمیسیون ماده ۵ هستیم تا بتوانیم عملیات اجرایی و واگذاری به پیمانکار این پروژه را آغاز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این پروژه به سرمایه گذار واگذار می‌شود، می‌افزاید: براساس نظر شهرداری و شورای اسلامی شهر آمل، این پروژه براساس شیوه نامه سرمایه گذاری در شهرداری آمل به سرمایه گذار واگذار می‌شود و اقدامات لازم با مناقصه و مزایده اجرایی خواهد شد.

قاسمی با تاکید بر اینکه بودجه مورد نیاز برای این کشتارگاه باید از سوی شورای اسلامی شهر آمل در متمم بودجه دیده شود، می‌گوید: افزایش قیمت‌ها، موجب تغییر در قرارداد با پیمانکار شده است و با رفع این موانع و مصوبه شورای شهر، عملیات اجرایی این کشتارگاه آغاز می‌شود.

کد خبر 517305

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران شهرداري شهر آمل شورای شهر آمل کشتارگاه کشتارگاه دام شهرهاي ايران شهر مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کشتارگاه صنعتی کشتارگاه سنتی افزایش قیمت شهر آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم

حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد کشور در قشم گفت: مساحت شهرک صنعتی فجر قشم دو هزار و ۸۰۰ هکتار است که پیش از این برای دو هزار و ۷۰۰ هکتار آن سند صادر شده بود.

 بابایی افزود: با واگذاری هفت هزار و ۱۴۲ فقره سند معروف به رفسنجان در قشم، این مشکل دیرینه هم با تدبیر مسئولان ثبت اسناد هرمزگان و سازمان منطقه آزاد قشم، حل شد.

وی گفت: در این سفر مشکل نداشتن قولنامه برخی املاک و زمین‌های مردم نیز پیگیری شد.

وی از دادستان انقلاب و عمومی شهرستان قشم و رئیس اداره ثبت اسناد این شهرستان خواست درخصوص حل مشکلات واگذاری ۸۰ هزار هکتار زمین از سوی اداره منابع طبیعی هرمزگان به کارآفرینان برای ایجاد حوضچه‌های آبی پرورش آبزیان جزیره نیز، بررسی و اقدام کنند.

بازدید از زندان قشم، اداره پزشکی قانونی، گمرک ایران و املاک تملیکی هم بخش دیگری از برنامه‌های سفر حسن بابایی به قشم است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • شمارش معکوس برای آغاز حج تمتع / نخستین کاروان عمره‌گزاران امروز بازمی‌گردد
  • شمارش معکوس برای آغاز حج تمتع / اولین کاروان عمره‌گزاران امروز بازمی‌گردد
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • کشف و ضبط ۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی در خرم‌آباد/ ۴ نفر دستگیر شدند
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام