Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@01:38:16 GMT

جریان‌سازی در صنعت بازی‌سازی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۴۷۲۶

جریان‌سازی در صنعت بازی‌سازی

«سفیر عشق» یک بازی رایانه ای اکشن سوم شخص است که نسخه اول آن با بهره‌مندی از آخرین فناوری‌های روز بازی‌سازی دنیا در تمامی حوزه‌ها اعم از مدل‌سازی، انیمیشن، روایت و...  سال گذشته روی پلتفرم PC تولید و روانه بازار شد.

به گفته عماد رحمانی، نویسنده و کارگردان آن، این بازی  کاربر را با فضای تاریخ اسلام آشنا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه دوم این سه گانه با عنوان فصل «قیام» به زودی روانه بازار می‌شود و روایتگر قیام مختار ثقفی و پیروزی او است. این اثر در سبک اکشن سوم شخص شمشیری تولید شده و دارای ۱۲ مرحله و بیش از ۶ ساعت گیم پلی است و به گفته سازندگانش این نسخه با محوریت کاراکتر مختار ثقفی نسبت به نسخه اول بازی «سفیر عشق، روز واقعه» پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. درباره جزئیات بیشتر نسخه دوم این بازی رایانه ای با عماد رحمانی، گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید.

بازخوردها نسبت به عرضه نسخه اول بازی «سفیر عشق» چه بود؟

شاید در نوع خودش درکشورمان کم نظیر بود. نسخه اول «سفیر عشق» جزو پرفروش‌ترین بازی‌های PC در ایران است که توانسته مخاطبان را به خود جذب کند. کیفیت اثر هم از بازخوردهای مخاطبان داخلی و در مکاتبات بین المللی که داشتیم، خوب بود و در نسخه دوم، ارتقای جدی پیدا کرده است، امیدواریم که رشته پیوند با مخاطبان قوی‌تر شود.

نسخه دوم بازی از نظر ساختار و ریتم قصه چه تغییراتی با نسخه اول دارد؟

مهم‌ترین تمرکز ما در نسخه دوم با عنوان «مختار، فصل قیام» اجرا شدن بازی روی سیستم‌های ضعیف‌تر است؛ یعنی مخاطبان با گرافیک پایین‌تر روی سیستم‌های ضعیف‌تر هم می‌توانند بازی را انجام دهند که این موضوع دامنه مخاطبان را وسیع تر می‌کند. این بازی در سطح بین‌المللی یک بازی بهینه بود، اما به دلیل پایین آمدن قدرت خرید مردم ما نسبت به خرید فناوری‌های روز، فضایی را فراهم کردیم که مخاطبان بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند. روایت در نسخه جدید، منحصر به خودش است، اضافه شدن لوکیشین‌های جدیدی مانند مکه، کاراکترهای جدید و سینماتیک‌های جدید، نسخه بهتر و جذاب‌تری را از نظر فنی پیش روی مخاطبان قرار می‌دهد.

انتقادهایی که نسبت به نسخه اول مطرح شده بود، این بود که بازی کمی کند است و یا برخوردها در فضای طراحی شده گسترده بازی، کم است یا اینکه شروع بازی، شروع کندی است، آیا در نسخه دوم به این مسائل توجه کردید؟

قطعاً ریتم گیم پلی در نسخه جدید کاملاً رعایت شده است. اگر در بازی «سفیر عشق» در یک ساعت اول، یک مبارزه وجود داشت در نسخه «مختار» گیمر از همان ابتدای بازی، گیم پلی‌های متعددی را تجربه خواهد کرد.

در «سفیر عشق» گیم پلی بازی حدود سه ساعت بود و در نسخه «مختار» حدود پنج ساعت است که گیمر فضای اکشن تر و جذاب تری را تجربه خواهد کرد.

نسخه «مختار» چه زمانی عرضه خواهد شد؟

مؤسسه فرهنگی هنری «منادیان» به عنوان ناشر بازی در حال رایزنی است که بازی در نیمه نخست شهریورماه به دست مخاطبان برسد و امیدوارم که به زودی عرضه شود. گستره تنظیمات بازی هم برای وسیع‌تر شدن دامنه مخاطبان بیشتر شده است.

نسخه سوم بازی در چه وضعیتی است؟

پیش‌بینی ما این است که این نسخه در نوروز ۱۴۰۱ منتشر شود و اکنون مراحل تولید را طی می‌کند. در نسخه سوم بازی با عنوان «انتقام» شاهد تفاوت‌های چشمگیری از نظر کیفی خواهیم بود.

تولید این بازی توسط جوانان کشورمان چقدر در توسعه صنعت بازی سازی به ویژه بازی‌های PC و تقویت اعتماد به‌نفس تولید کنندگان اثرگذار بوده است؟

واقعیت این است که صنعت بازی‌های PC حدود ۶ سال خوابیده بود و «سفیر عشق» موج خوبی را راه انداخت و بچه‌های بازی ساز نسبت به تولید بازی‌های بزرگ جدی شده اند. اتفاق بهتر زمانی رخ می‌دهد که موفقیت‌های بین المللی این پروژه هم اطلاع رسانی شود، به‌نظرم در آن زمان دروازه‌های جدیدی را پیش روی صنعت بازی سازی کشورمان باز خواهد کرد. چه قبول کنیم و چه نکنیم امروز مهم‌ترین ابزار انتقال فرهنگ، سرگرمی است و بازی‌های بزرگ در عرصه انتقال محتوا و فرهنگ بسیار اثرگذارند، نه اینکه بازی‌های موبایلی مهم نباشند، اما بازی‌های PC جریان ساز هستند. اگر بازی‌های داخلی ما وارد چرخه مالی در بازار جهانی شوند، اتفاقات بهتری خواهد افتاد و انگیزه ها بیشتر می‌شود. با وجود اینکه کشور ما سال‌ها اسیر تحریم‌های ظالمانه بوده، اما در همین شرایط هم چندین عنوان بازی تولید ایران در بازار جهانی عرضه شده است.

برای عرضه بین‌المللی این بازی چه برنامه و پیش‌بینی دارید؟

احتمالاً یک نسخه جامع از این سه گانه را برای عرضه در بازار جهانی عرضه خواهیم کرد. ذات قصه گویی این پروژه، مبتنی بر یک اتفاق تاریخی است و سعی کردیم که جنبه تاریخی را در بازی پررنگ کنیم چون مخاطب جهانی بناست قصه ای را در فضای بین النهرین دنبال کند که بسیار جذاب است. در ابتدای نسخه خارجی بازی، اطلاعاتی با پیش زمینه شخصیت‌ها و قصه را می‌آوریم تا مخاطبان غیرمسلمان هم با فضای قصه آشنا شوند، نسخه‌ای که قرار است عرضه بین‌المللی شود با نسخه‌های داخلی، کمی تفاوت دارد. به عنوان کسی که سال‌هاست در صنعت بازی‌سازی فعالیت می‌کنم و چندین بازی برای عرضه داخلی و بین‌المللی تولید کرده است، بارها گفته‌ام که صنعت بازی سازی ما، صنعتی پویا و جریان ساز است و اگر به جوان‌ها اعتماد شود این صنعت می‌تواند هم به اقتصاد کشور کمک کند، هم موجب کارآفرینی شود و هم ارزآوری داشته باشد.

خوشبختانه اعتمادی که از سوی مجموعه «منادیان» و آقای جعفری جوزانی به عنوان تهیه کننده به جوان‌های گروه شد، سبب جذب جوان‌های مستعد در این حوزه شد؛ جوان‌هایی پر از امید و انگیزه که با مهاجرت فاصله‌ای ندارند؛ یعنی اگر فضای امید و انگیزه برای تولید بازی‌های بزرگ در کشورمان ایجاد نمی شد، چه بسا که چمدان‌هایشان را می‌بستند و مهاجرت می‌کردند. امیدوارم صنعت بازی سازی کشورمان روز به روز پیشرفت کند؛ چون این صنعت، ظرفیت‌های کم نظیری در توسعه فرهنگی و اقتصادی ما دارد. تهیه کننده و بچه‌های گروه برای تولید نسخه «مختار» زحمات زیادی کشیدند و کمتر از ۱۰ماه از زمان عرضه نسخه اول «سفیر عشق»، تولید نسخه دوم انجام شد و شاید در این مدت، یک روز هم استراحت نداشتیم؛ چون پای عهدمان برای ایجاد رضایت و لذت مخاطبان ایستاده‌ایم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازی رایانه ای جریان سازی صنعت بازی سازی بین المللی بازی های PC نسخه اول سفیر عشق نسخه دوم جوان ها گیم پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد

به گزارش پارس نیوز، ساخت سری جدید «پایتخت» همیشه مورد بحث بوده است، یک روز خبر از ساخت نسخه سینمایی این سریال در رسانه‌ها و کانال‌های خبری پخش می‌شود و روز دیگر تکذیب این موضوع؛ یک روز نیز خبر از تولید «پایتخت» در قالب همیشگی خود یعنی سریال در رسانه‌ها انتشار پیدا می‌کند.

 اخیرا هم خبری در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه فصل «هفتم» پایتخت در مرداد ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

پیگری‌های خبرنگاران از یک منبع آگاه درباره این موضوع حاکی از آن است فصل هفتم سریال «پایتخت» وارد مرحله پیش تولید شده و به گفته این منبع امید از سوی عوامل پایتخت وجود دارد که فصل هفتم به پخش در نوروز ۱۴۰۴ برسد.

وی درباره بازیگرانی که در این فصل حضور ندارند گفت: در این فصل سارا و نیکا فرقانی اصل و مهران احمدی حضور نخواهند داشت.

لوکیشین جدید برای فیلمبرداری پایتخت

لازم به ذکر است مدتی قبل یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگاران گفته بود: سیروس مقدم کارگردان سریال پایتخت از لوکیشینی برای ساخت فصل جدید این سریال بازدید کرده است.

بعد از انتشار این خبر هومن حاجی عبداللهی بازیگر نقش رحمت در این سریال در نیمه اسفند ۱۴۰۲ با انتشار یک پست در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشته بود: باز داریم می‌آییم، ولی نه برای عید ۱۴۰۳

اخیرا نیز مهدی نقویان رئیس سیمافیلم درباره تولید و پخش فصل جدید این سریال بیان کرده بود اگر مشکلی پیش نیاید حتماً سریال «پایتخت» جدید را در ۱۴۰۳ خواهیم دید.

گفتنی است الهام غفوری تهیه‌کننده این سریال درباره ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» به خبرنگار فارس گفته بود: مگر قرار بوده نسخه سینمایی «پایتخت» ساخته شود؟

وی افزود: آیا از طرف جایی اعلامی شده است که من بخواهم این را تکذیب کنم؟

۶ فصل پایتخت ساخته شده که آخرین فصل آن مربوط به سال ۹۹ بوده است از ساخت آخرین فصل این سریال حواشی زیادی نسبت به ساخت فصل بعدی به وجود آمده که هنوز سرانجام ساخت این سریال مشخص نیست.

در آخرین فصل از این سریال محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهرانفر، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، هومن حاجی عبدالهی و ... به ایفای نقش پرداخته بودند.

  منبع : فارس              

دیگر خبرها

  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی