Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، آیت الله رییسی طی سخنانی در جمع سران عشایر استان با بیان اینکه مردم خوزستان در سال‌های دفاع مقدس مردانه در مقابل دشمن ایستادگی کردند، گفت: امروز نیز همه مردم اعم از عرب، لر، ترک قشقایی، بختیاری و همه اقوام همچون دزفولی‌ها، بهبهانی‌ها و عزیزانی که در این استان در کنار هم زندگی می‌کنند، همه دلبسته انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و دلبسته به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) هستند و محبت و دلدادگی آنها به اهل بیت همه این عزیزان را با همه گویش‌ها و از همه اقوام با هم متحد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهور با بیان اینکه این اتحاد و انسجام در استان خوزستان زمینه ساز توسعه‌ استان است، افزود: رشادت، شجاعت، ایستادن در مقابل بیگانگان و مبارزات علیه متجاوزین و همچنین مقاومت هشت ساله در دفاع مقدس برگ‌های زرین کارنامه درخشان مردم خوزستان است.

رییسی با اشاره به موضوعات، مشکلات و دیدگاه های مطرح شده از سوی سران عشایر با تاکید بر اینکه حتما مسائل مطرح شده را با حساسیت ویژه دنبال خواهیم کرد، اظهار داشت: بخشی از طرح ارزشمند احیای ۵۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی که در زمان سفر مقام معظم رهبری به استان خوزستان مصوب شده بود، اجرا شده و معتقدیم اجرای بخش باقیمانده این طرح برای استان امری ضروری است که باید انجام شود.

رییس جمهور موضوع مهمی که امروز خوزستان و البته همه استان‌های کشور با آن درگیر هستند را مساله بیماری کرونا عنوان کرد و افزود: همه باید برای ریشه کنی این بیماری تلاش کنیم و انشاءالله به زودی ظرفیت بیمارستانی به امکانات درمانی فعلی استان افزوده خواهد شد که زمینه رسیدگی بهتر به بیماران را فراهم می‌کند.

آیت‌الله رییسی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های خوب خوزستان از جمله نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده خاطرنشان کرد: مدیران استان باید استفاده از نیروی انسانی بومی را در اولویت قرار دهند و ایجاد زمینه شغلی برای جوانان آماده به کار استان، اولویت ایجاد فرصت‌های شغلی در استان باشد.

رییس جمهور منابع طبیعی، جنگل ها و درختان استان را از دیگر سرمایه‌های خوزستان برشمرد و با اشاره به حضور وزیر جهاد کشاورزی در جلسه، گفت: حفظ این جنگل‌ها که از ذخایر مردم منطقه است باید مورد توجه قرار گیرد و اجازه داده نشود درختان بلوط که از سرمایه‌های این منطقه و مزیت اکوسیستم منطقه است، آسیب ببیند. این ثروت باید کاملا حفظ شده و برای نسل‌ها و عصرهای آینده حفظ شده و بلکه توسعه پیدا کند.

رییسی درباره موضوع بازارچه‌های مرزی و مبادلات مرزنشینان اظهار داشت: تبادلات مرزی مرزنشینان را در قالب یک بازار کاملا قانونمند و سامان‌یافته بسیار سودمند می‌دانم. این تبادلات هم ایجاد اشتغال می‌کند و هم نحوه تجارت و داد و ستد با کشورهای همجوار را سامان می‌دهد و از قاچاق کالا جلوگیری می‌کند.

رییس جمهور ثبات در بازار را از اهداف مهمی که دولت دنبال می‌کند عنوان کرد و اظهار داشت: معتقدیم ثبات در بازار، فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی را برای مردم و کارآفرینان قابل پیش‌بینی می‌کند و می‌تواند به رونق تولید کشور کمک کند. دولت در صدد این است که هر چه بیشتر ثبات را در بازار افزایش دهد تا فعالان اقتصادی، کارآفرینان و سرمایه گذاران بتوانند فعالیت تولیدی و کارآفرینی خود را گسترش دهند.

آیت‌الله رییسی با بیان اینکه بخشی از ظرفیت صنعتی خوزستان معطل است، خاطرنشان کرد: فعال شدن همه ظرفیت های صنعتی استان برای ایجاد اشتغال و رونق تولید جزو اولویت‌های دولت است. فعال کردن ظرفیت‌های معطل مانده تولیدی بسیار کم‌هزینه‌تر و سریع‌تر از راه‌اندازی واحدهای جدید اقتصادی است و تاکید بنده به مسئولین استان حتما این است که این موضوع را در اولویت قرار دهید. همچنین برای رونق اشتغال در استان حتما فعال کردن بخش پایین دستی صنایع پتروشیمی که ارزش افزوده بالایی ایجاد می‌کند، در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رییس جمهور با اشاره به اینکه خوزستان چه در سال های پرباران و چه در مواقع کم بارش دچار مشکل می‌شود،گفت: وجود این مشکلات نشانگر این است که مشکل در نوع مدیریت آب است. اگر آب درست مدیریت شود، حتما می‌تواند هم کم‌آبی را جبران کند و هم پرآبی را هدایت کند به نحوی که دچار مشکل نشویم. لذا مدیریت آب از ضرورت‌های کشور نه فقط در استان خوزستان بلکه در جای جای کشور است.

رییسی با اشاره به حضور وزیر نیرو در جلسه اضافه کرد: آقای محرابیان حتما مساله مدیریت آب را با کمک خودِ مردم، با به صحنه آوردن خودِ عشایر، شیوخ عرب و بزرگان منطقه که همواره همراه انقلاب و نظام و مسئولین بودند و هستند، به سامان برساند.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه جلسات شورای برنامه‌ریزی استان باید با طرح‌هایی برخاسته از خود استان و با نگاه به ظرفیت‌های استان تشکیل شود، اظهار داشت: امیدوارم با مشارکت دلسوزان استان و فعالان شورای برنامه‌ریزی، و با شرکت نمایندگان محترم، اتاق فکری تشکیل شود که بتواند ظرفیت‌ها را شناسایی و در جهت بکارگیری این ظرفیت‌ها در جهت رفع مشکلات استان پیشنهاد بدهد. ضروری است در این اتاق فکر از فکر و اندیشه آقایان شیوخ محترم، سران عشایر و صاحبنظران استان به عنوان نخبگان و صاحبنظران و کسانی که می‌توانند راه را باز کنند، استفاده شود تا گره‌های استان باز شود.

رییسی با بیان اینکه مسائلی مثل مجموعه "هفت تپه" در استان حتما مورد توجه قرار خواهد گرفت، گفت: آقای استاندار و همچنین وزارتخانه های اقتصاد، صمت و جهاد کشاورزی پیگیر موضوع هستند تا نتیجه به نحوی رقم بخورد، که هم رونق تولید داشته باشیم و هم مشکل کارگری در استان نداشته باشیم.

رییس جمهور در پاسخ به سخنان یکی از حضار درخصوص اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمینه حل مشکل آب استان، اظهار داشت: جا دارد در جمع شما از فرماندهی محترم سپاه قدردانی کنم. امروز بخشی از طرح آبرسانی را بازدید کردم که کار قابل تقدیری انجام شده و مردم در منطقه جُفیر واقعا از این تلاش‌ها متشکر بودند که نه در شعار و حرف، بلکه در عمل و علی الارض، اقدامات قابل تقدیری انجام داده بودند.

آیت‌الله رییسی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری خوزستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم فعال کردن اقتصاد گردشگری است و انشاءالله آقای مهندس ضرغامی در اولین فرصت خدمت شما برسند و برای فعال کردن اقتصاد گردشگری با همه عزیزانی که در منطقه هستند، گفتگو و مشورت کنند.

پربیننده ترین احتمال بازگشایی حضوری همه مدارس از اول آبان ماه گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا در مورد منشأ ویروس کرونا منتشر شد پایان ممنوعیت تردد کرونایی از امشب داروی جایگزین برای مبتلایان قارچ سیاه اعلام شد ورود به مازندران فقط با مجوز

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ابراهیم رییسی آیت الله رییسی رییس جمهور فعال کردن مدیریت آب ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۴۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور،  محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی،  سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن،  حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را  به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم