Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار جلال ستاره روز یکشنبه در گفت وگو با رسانه‌ها در بوشهر افزود: همچنین این اتفاق این پیام را به همه رژیم‌ها و حکومت‌هایی که فکر می‌کنند با تکیه بر قدرت آمریکا و همپیمانان آن می‌توانند امنیت خود و یا منطقه را برقرار کنند ثابت کرد که این قدرت‌ها حتی برای امنیت خودشان نیز دست به دامان دیگران شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به اتفاقاتی که در افغانستان رخ داد شاید کمتر تحلیل‌گر نظامی تصور می‌کرد گروه طالبان به این سرعت بتواند براین کشور مستولی شود اما جمهوری اسلامی از مدتها قبل تمهیدات لازم را برای شرایط مختلف اندیشیده بود، طوریکه حوادث افغانستان کمترین تلاطم را در مرزهای شرقی برای جمهوری اسلامی ایران به دنبال داشته است و امروز در این مرزها هیچ مشکل خاصی وجود ندارد.

ستاره ادامه داد: اوضاع افغانستان برای کشورهای منطقه این پیام را داشت که باید با تکیه بر توان خود و معاهده‌های دو و چند جانبه امنیت را در منطقه ایجاد کرد.

جانشین مرزبانی کل کشور با اشاره به حضور روزانه ۲ هزار تبعه افغان در مرز ایران و افغانستان افزود: در این شرایط سخت جمعی از مردم ستمدیده افغانستان برای ورود به ایران و یا گذر از این کشور برای حضور در سایر کشورها به لب مرز می‌آیند این درحالی است که سایر کشورها در مرزهای غربی و جنوبی ایران پذیرای آنها نیستند به همین دلیل با همه احترامی که برای اتباع این کشور قائل هستیم و ضمن اینکه خودمان را در درد و رنج آنها شریک و احساس همدردی می‌کنیم اما انتظار می‌رود به تبلیغات دیگران توجه نکرده  و به مرزها مراجعه نکنند و در کشور خودشان بمانند تا مشکل آنها حل شود.

کشورهای همسایه و جهان ایران را در مبارزه با قاچاق مواد مخدر تنها گذاشته اند

ستاره در بخش دیگری از این گفت وگو گفت: با تلاش نیروهای مرزبانی در پنج ماه گذشته بیش از ۵۰ تن مواد مخدر در مرزهای جمهوری اسلامی ایران کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به ارتباط مرزبانی جمهوری اسلامی با گاردهای ساحلی کشورهای همسایه اظهار کرد: از ۱۰ سال پیش تاکنون تاکید کرده ایم که جمهوری اسلامی انسداد در مرزهای مشترک با کشورها و همسایه‌های شرقی را تکمیل کرده و بدون تردید مافیای مواد مخدر سعی می‌کند این تجارت مسموم را به سمت دریا سوق دهد.

ستاره اضافه کرد: در همین ارتباط از گاردهای ساحلی کشورهای همسایه خواسته‌ایم که در این مسیر با جمهوری اسلامی همکاری لازم داشته باشند اما در حقیقیت این کشورها به اندازه‌ای که انتظار می‌رود پای کار نیستند.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی در قدم اول به دنبال این است که مواد مخدر از مرزهای جنوبی به داخل کشور نفوذ نکند و درگام بعد به کمک سایر کشورها می‌شتابد.

ستاره اظهار کرد: این منطقی نیست که سایر کشورها در مسیر مبارزه با قاچاق مواد مخدر کنار بنشینند و کمک و مشارکت نکنند و از جمهوری اسلامی با تمام مشکلاتی که دارد، انتظار مرزبانی و مرزداری داشته باشند.

وی تاکید کرد: در همین ارتباط مقابله با مواد مخدر در سطح جهانی یک مبارزه مشترک و همسور می‌طلبد.

ستاره ادامه داد: امروز جهان در مسیر مبارزه با قاچاق مواد مخدر جمهوری اسلامی را تنها گذاشته و تنها در محافل رسمی اقدام به تعریف و تمجید می‌کنند  این درحالی است که این اقدام به تنهایی سودی برای ایران ندارد و باید اقدامی عملی در این زمینه انجام شود.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی در برخی از مناطق مرزهای شرقی به فاصله یک کیلومتر به یک کیلومتر برجک قرار داده و با استفاده از پهپاد و سیستم الکترونیکی مرزها را کنترل کرده و تا حدود زیادی از نفوذ مواد مخدر به داخل کشور گرفته شده است، اما حدس ما این است که مواد مخدر بیشتری به سمت دریا سوق پیدا کند.

ستاره گفت: اولویت مرزبانی جمهوری اسلامی مقابله با مواد مخدری است که بخواهد وارد جمهوری اسلامی شود.

برچسب‌ها بوشهر افغانستان مواد مخدر امنیت مرزبانی ایران پروندهٔ خبری تحولات افغانستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر افغانستان مواد مخدر بوشهر افغانستان مواد مخدر امنیت مرزبانی ایران جمهوری اسلامی سایر کشورها مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه ای به رئیس دوره ای شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: ادعای غیرمستند و ارجاعات ناصواب علیه جمهوری اسلامی ایران در نامه مورخ ۸ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴) را رد می‌ کند.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: ادعای مطروحه نامه مزبور بی اساس و صرفاً تلاش مذبوحانه رژیم اسرائیل برای منحرف کردن توجه بین المللی از جنایات شنیع و اقدامات نسل کشی است که توسط این رژیم آپارتاید علیه مردم فلسطین در نوار غزه انجام می شود.

ایروانی گفت: چنین ادعاهای بی‌اساسی همچنین تلاشی گمراه کننده با هدف سرپوش گذاشتن و مشروعیت بخشیدن به تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل علیه لبنان و نقض مستمر قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه های ۱۵۵۹ (۲۰۰۴) و ۱۷۰۱ (۲۰۰۶) شورای امنیت سازمان ملل است.

او تصریح کرد: به همین ترتیب، اتهامات موجود در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ نماینده رژیم اسرائیل در سازمان ملل متحد خطاب به رئیس شورای امنیت (S/۲۰۲۴/۳۰۴) کاملاً بی اساس بوده و قاطعانه مردود است. همانطور که در نامه مورخ ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ (S/۲۰۲۴/۳۰۵) ما تأکید شده است، اقدام جمهوری اسلامی ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ در راستای اعمال حق ذاتی خود در چارچوب دفاع از مشروع و ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بوده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اقدام جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی این رژیم در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ایران برخلاف بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد اتخاذ شد.

ایروانی ادامه داد: «مجددا تاکید می‌نماید که جمهوری اسلامی ایران هرگز شروع کننده جنگ علیه رژیم اسرائیل نبوده و در آینده نیز قصد انجام آن را ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود ذیل قوانین بین المللی برای پاسخ به هرگونه استفاده از زور یا اعمال تجاوزکارانه علیه حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت و منافع ملی خود محفوظ می‌دارد.»

سفیر ایران در سازمان ملل در پایان خواسته است که این نامه به عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • نماینده ایران: حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • ایروانی: شروع‌کننده جنگ علیه اسرائیل نبودیم
  • ۱۵ متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد