Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@03:04:44 GMT

چه زمانی درمان ناباروری را باید شروع کرد؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۴۸۸۰۸

چه زمانی درمان ناباروری را باید شروع کرد؟

متخصص زنان گفت: زوج ها بدانند ۱۲ ماه باید از اقدام متوالی باروری بگذرد و در صورت باردار نشدن به درمان اقدام کنند. اگر خانمی در ۴۰ سالگی ازدواج کرده باشد باید بررسی های لازم صورت گیرد چون نمی توان قاعده ۱۲ ماه را برای این شخص در نظر گرفت.

به گزارش برنا؛ فاطمه علی بابایی متخصص زنان و زایمان درباره اینکه یک زوج چه زمانی باید بداند در خطر ناباروری قرار دارد؟ گفت: زوج هایی هستند که پس از ۴ ماه تلاش برای بارداری نگران می‌شوند که خود این نگرانی در روند باروری موفق اختلال ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از این زوج ها زمانی بسیار زودتر از زمانیکه باید به دنبال درمان باروری می روند. زوج ها بدانند ۱۲ ماه باید از اقدام متوالی باروری بگذرد و در صورت باردار نشدن به درمان اقدام کنند. اگر خانمی در ۴۰ سالگی ازدواج کرده باشد باید بررسی های لازم صورت گیرد چون نمی توان قاعده ۱۲ ماه را برای این شخص در نظر گرفت.

او تاکید کرد: زوج‌ها باید فیزیولوژی کامل بدن زن را بدانند. بدن زنان در در سیکل ماهانه، یک روز تخمک را رها می کند و در روزهای دیگر قابلیت باروری وجود ندارد به همین دلیل باید زمان تخمک‌گذاری را بدانند و در صورت رعایت تمامی شرایط اگر پس از 12 ماه بارور نشدند باید به صورت توأمان(آقا و خانم) اقدام به درمان ناباروری کنند.شایعترین علت ناباروری علت‌های مردانه است به همین دلیل آقایان باید حتما در این کار همراه خانم باشند و تست‌هایی به آنها برای شناخت موانع و راه‌های درمان داده می‌شود که بر اساس آن راه های درمانی و تجویز داروهای مربوط به آن آغاز می شود.

علی بابایی با تاکید بر این نکته که درمان در افراد مختلف متفاوت است گفت: در ابتدا از درمانهای ساده آغاز می کنیم و اگر مورد عمده ای در آزمایش وجود داشته باشد روی آن تمرکز می کنیم. سپس از دارو استفاده می کنیم و اگر جواب نداد پس از آن از روش های کمک باروری IUI استفاده می کنیم که ممکن است نیاز باشد بیش از یک دفعه حتی تا 6 مرتبه انجام شود.پس از این مرحله از روش های آزمایشگاهی مثل ART و IVF استفاده می‌کنیم. کشور ما در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است و قابل مقایسه با کشورها پیشرفته است.

او یادآور شد: زوجین باید قبل از اقدام به بارداری به پزشک مراجعه کنند تا شرح حالی از خانم و همسر گرفته شود. اگرچه عمده این افراد سالم هستند اما بیماری های زمینه ای احتمالی باید بررسی شوند. قبل از بارداری باید تست پیشگیری از سرطان رحم داده شده و آزمایش های تیروئید و خون از خانم گرفته شود و بعد زوج به بارداری اقدام کنند.

متخصص بیماری های زنان، زایمان و نازایی گفت: ممکن است مشکلاتی در ستون فقرات و مغز جنین اتفاق بیفتد که مصرف اسیدفولیک می تواند در بسیاری موارد از این نقص جلوگیری کند. لازم و ضروری است که خانم یک ماه قبل از بارداری اسیدفولیک مصرف کرده و حداقل تا سه ماه اول بارداری آن را ادامه دهند. اگر خانمی در چند ماه باردار نشد باید استفاده این دارو را همچنان ادامه دهد. در برخی مراکز حتی استفاده از این دارو برای پدران هم الزامی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان زایمان بارداری درمان ازدواج فیزیولوژی تخمک دارو پزشک سرطان مغز زنان ناباروری زوج ها ۱۲ ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ،شهروند خبرنگار ما در پیامی گفته در یکی از مراکز ناباروری هزینه یک بخش از درمان بیش از دو برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

او خواستار رسیدگی مسئولان شده است.

جباری ، سرپرست مرکز جوانی جمعیت و سلامت خانواده وزارت بهداشت درباره درمان ناباروری  گفته :  پیش از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، پوشش درمان ناباروری کامل نبود اما اکنون در بخش دولتی پوشش به ۹۰ درصد رسیده است. .

جباری  با اشاره به وجود ۸۰ مرکز درمان ناباروری  در کشور، افزود: برخی محدودیت‌ها از اقلام دارویی تحت پوشش نیز برداشته شده و برخی اقلام خدمتی جدید نیز اضافه شده است.

 

متن پیام شهروندخبرنگار ما:

من چند سال  است به دلیل ناباروی به یک مرکز درمان ناباروری مراجعه میکنم ولی متاسفانه امسال خیلی قیمتها رو افزایش دادند مثلا در یکی از مراحل آی وی اف (IVF) ،  تعرفه پارسال بین ۶ تا ۸ میلیون بود ولی امسال ۲۰ میلیون   کردند. لطفا رسیدگی کنید.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • علت تغییر زمان برگزاری کنگره ناباروری
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران