Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره مؤسسه همشهری اقتصاد رسانه را از مسایل مهم در حوزه رسانه دانست و گفت: گردش مالی رسانه در دنیا از بزرگترین گردش‌های مالی است که در ایران این سهم هر روز بیشتر می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر ریاضی در رویداد ریورس پیچ رسانه همشهری که به صورت نیمه حضوری برگزار شد، با بیان این‌که براساس تعریف رسانه در این رویداد رسانه به رسانه مکتوب و دیجیتال محدود می‌شود، اظهار کرد: این در حالی است که نمایش‌های خانگی هم که به لحاظ شرایط کرونا گسترش یافته، در تعریف رسانه می‌گنجد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که طی سه دهه اخیر در حوزه رسانه‌های مکتوب بار اصلی اقتصاد رسانه بر عهده موسسه همشهری بوده است، افزود: با شروع فعالیت همشهری در سال ۶۷ رسانه‌های مکتوب رشد چشمگیری داشته است و در بیش از دو دهه اقتصاد خرد محلی را در شهر تهران به طور کامل در اختیار داشته است.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با بیان این‌که روزنامه همشهری در بیش از ۲ دهه بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار مخاطب کاغذی داشته است، گفت: گردش مالی روزنامه همشهری سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان است که ظرفیت چند برابر شدن آن را دارد.

دکتر ریاضی با بیان این‌که هم‌اکنون همشهری بزرگترین روزنامه آنلاین را دارد، ادامه داد: در وضعیت نامناسب چاپ این روزنامه آنلاین روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار بازدید دارد که قابلیت رشد و توسعه را دارد.

وی دارایی بزرگ روزنامه همشهری و دیگر رسانه‌ها را محتوا دانست و خاطرنشان کرد: در این چرخه عده‌ای محتوا تولید می‌کنند و برخی از منافع تولید محتوا بهره‌مند می‌شوند که البته هزینه تولید محتوا را رسانه پرداخت می‌کند.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با بیان این‌که این محتوای انباشته شده بازار بکری هستند، گفت: این بازار متقاضی فراوان و درآمدزایی قابل توجهی هم دارد، اما هنوز برای این بخش مفصل‌بندی که در چرخه اقتصادی فعال شود، رخ نداده است.

دکتر ریاضی با بیان این‌که اساساً همشهری آنلاین با ایده ویکی‌پدیای ایرانی تعریف شده است، افزود: بدین ترتیب که اولین اطلاعات اکثر موضوعات مرتبط با ایران و تهران با همشهری آنلاین است.

وی با اشاره به وجود حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عکس طبقه‌بندی و فایل شده در این موسسه، خاطرنشان کرد: موسسه همشهری در حوزه سخت‌افزاری قابلیت توسعه دارد.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با اشاره به ظرفیت‌های بالای درآمدزایی در حوزه رسانه گفت: از این‌رو ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری هم اغواکننده است پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای مرکز نوآوری یک ظرفیتی را تعریف کرده و در چارچوب قانونی حمایت می‌کند.

دکتر ریاضی با بیان این‌که بخش خصوصی هم با اعداد و ارقام قابل تأمل آماده سرمایه‌گذاری است، در ادامه اظهار امیدواری کرد که شاهد به ثمر نشستن طرح‌های اجرایی در مرکز نوآوری باشیم.

یعقوبی، مدیر آگهی‌ها و نیازمندی‌های همشهری نیز جذب مخاطب را از نیازهای اصلی در این بخش برشمرد و افزود: البته منظور جذب مخاطب در همه اشکال همشهری حتی تلویزیون‌های شهری است.

وی با تأکید بر آگهی‌های فضای مجازی که امکان توسعه آن وجود دارد، گفت: یکی از اصلی‌ترین نیازها در حوزه نیازمندی‌ها احراز هویت است که طی این سال‌ها با جدیت پیگیری شد. هم‌اکنون نیازمند احراز هویت آنلاین هستیم تا آگهی‌ها از مطمئن‌ترین آگهی‌ها در هر حوزه‌ای در کشور باشد.

یعقوبی بحث دبیری(اصلاح اغلاط املایی آگهی‌ها) و ممیزی را از دیگر مباحث بخش آگهی‌ها دانست و خاطرنشان کرد: این ممیزی‌ها براساس قوانین مکتوب و نانوشته است.

مدیر آگهی‌ها و نیازمندی‌های همشهری بحث پاسخگویی را از دیگر موضوعات برشمرد و افزود: هم‌اکنون ۶۰ دفتر فعال در این حوزه داریم که امکان افزایش آن تا ۱۰۰ دفتر وجود دارد که باید با کال سنتر امکان پاسخگویی را فراهم کرد.

در ادامه این رویداد دکتر کریمی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: همشهری با احساس نیاز تلاش کرد در راستای ساختن اکوسیستم قدم‌هایی را بردارد.

وی با بیان اینکه دکتر زارعی با پلتفرم قرار دادن پارک علم و فناوری سهم دانشگاه تهران را در ایجاد این اکوسیستم پرداخت کرده است، افزود: همشهری با مطرح کردن چالش‌های خود می‌کوشد با کمک تیم‌ها، شرکت‌ها و هسته‌های فناور این چالش‌ها را برطرف کند.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران جنس کار رسانه را در سطح ملی و بین‌المللی مهم دانست و اظهار امیدواری کرد که این رویداد با هدف حل مشکلات جامعه به خلق استارت‌آپ، شرکت‌ها و هسته‌های فناور منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روزنامه همشهري پارک فناوری تهران پارک علم و فناوری عضو هیئت مدیره دانشگاه تهران موسسه همشهری دکتر ریاضی آگهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا

رئیس دانشگاه تهران، فلسفه تاسیس دانشکده علوم خانواده را تجمیع و ساماندهی کارکردهای مختلفی که برای محور شدن خانواده باید مورد توجه ویژه قرار گیرند، دانست و گفت: انتظار داریم دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران محور فعالیت‌های علمی حوزه زنان و خانواده در کشور شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد مقیمی در آیین بهره‌برداری از ساختمان دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران که با حضور معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد، گفت: امروز بحث صیانت از خانواده تبدیل به یک دغدغه جهانی و عمومی شده است و از نظر دینی هم خانواده و خانواده‌محوری دارای یک جایگاه ویژه است. در جای جای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مردمی و قوانین کشورمان محور بودن خانواده به صورت مستقیم یا ضمنی مورد توجه ویژه قرار دارد و از طرف دیگر، الزامات روز و روندهای جهانی نیز به سمتی می‌رود که به نوعی در نقطه مقابل خانواده‌محوری قرار می‌گیرد.

وی افزود: بعد از عصر مدرنیته و اعصار مختلفی که پشت سر گذاشته‌ایم، تقسیم کاری صورت گرفت و کارها تخصصی شد و به همین میزان که کارها تخصصی شد، نهادهای رقیب در کنار خانواده شکل گرفت و بخشی از کارکردهای سابق نهاد خانواده در جایگاه برخی کارکردهای ویژه سازمان‌های عصر مدرن قرار گرفت و متولیان تخصصی پیدا کرد. بنابراین به مرور خانواده و جایگاه چند کارکردی آن فقیر و فقیرتر شد؛ تا جایی که امروز شاهد این هستیم که همه کارکردهای بیرونی، خانواده را تحت‌الشعاع قرار داده است.

مقیمی با اشاره به اینکه مسئولیت تربیت کودکان به مرور از خانواده به مدرسه و دانشگاه منتقل شده است، خاطرنشان کرد: حتی در بحث نگهداری کودکان تا قبل از اینکه بحث تربیت‌پذیری آنها مطرح شود، نهادهای خاصی در جامعه برایشان شکل گرفته است. واگذاری کارکردهای خانواده به سازمان‌های تخصصی باعث شده است که با چالش‌های جدی در شکاف نسلی مواجه شویم، بنیان‌های خانواده سست شود و هویت ملی و مذهبی دچار مشکلات و چالش‌هایی شود. این مسائل باعث شده است که حتی در درون خانواده یک نوع رویکردی ایجاد شده است که مادر خانواده که در گذشته به عنوان محور و کلید کلیه کارکردهای اجتماعی خانواده شناخته می‌شد، امروز اینطور تصور کند که اگر می‌خواهد کارکردی به او نسبت دهند، به ناچار باید از خانواده دور شود و بتواند شغلی در محیط اجتماعی برای خود دست و پا کند.

رئیس دانشگاه تهران افزود: مسائل اقتصادی و معیشتی در جامعه نیز مزید بر علت شده و باعث شده است که این تصور در زنان بوجود آید که نقش‌پذیری و صاحب کارکرد بودن را در گروی شغل خارج از منزل بدانند، و این حس در حال تشدید شدن است و باعث شده است به نوعی نقش‌های پدر و مادر و نقش‌های اعضای خانواده دگرگون شده، نقش‌های اصیل خانوادگی رها شوند و نقش‌های اجتماعی در قالب سازمانهای رسمی در عصر مدرنیته پررنگ‌تر گردند.

مقیمی بیان داشت:  این فضایی که در سطح جامعه و عامه مردم ایجاد شده، به محیط‌های آکادمیک نیز سرایت کرده و مشاهده می‌کنیم که این گسستگی و واگرایی بین کارکردهایی که در گذشته در خانواده تجمیع بود، در محیط دانشگاه هم به سمت ایزوله شدن و واگرا شدن پیش رفته است. به گونه‌ای که بحث خانواده و زنان در حوزه‌های مختلف علمی صرفا از منظر یک تخصص و گرایش خاص مورد توجه قرار گیرد. به عنوان مثال خانواده و زن در دانشکده حقوق از منظر صرفا حقوقی نگریسته می‌شود، در دانشکده علوم اجتماعی از منظر اجتماعی، در دانشکده کارآفرینی نیز کارآفرینی زنان، در دانشکده مدیریت، اقتصاد و ... نیز صرفا از منظر رشته ای خاص مورد توجه است. بنابراین هر کدان از این این کارکردهای خانواده در محیط دانشگاهی نیز دچار واگرایی شده است و نگرش سیستمی و جامعی بر آن حاکم نیست؛ این در حالی است که موضوعات چند وجهی خانواده از هم قابل تفکیک نیست و نیازمند رویکرد میان رشته‌ای است.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، در تشریح گام اول غلبه بر این واگرایی‌ها، بیان داشت: قاعدتا ما نمی‌توانیم کارکردهای اجتماعی که تخصصی شده است را به این راحتی به خانواده برگردانیم و این خیلی منطقی هم نیست که یعنی بگوییم همه کارکردها برگردد و همه سازمان‌هایی که کارکردهای خانواده را به صورت تخصصی دنبال می‌کنند منحل کنیم تا بتوانیم سازمان خانواده را تقویت نماییم. بلکه راهکار این است که در عین اینکه به تخصصی شدن توجه می‌کنیم، یک نگرش سیستمی بر آن حاکم نماییم و از طریق یک ساختار نهادی همچون دانشکده‌ علوم خانواده آن را تجمیع و ساماندهی نماییم.

رئیس دانشگاه تهران افزود: دانشکده علوم خانواده با فلسفه تجمیع و ساماندهی کارکردهای مختلفی که برای محور شدن خانواده باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، راه‌اندازی شده است. این به معنی آن نیست که دانشکده علوم خانواده خودش به تنهایی متکفل همه تخصص های حقوقی، مدیریتی، روانشناسی، اقتصادی، کارآفرینی، اجتماعی و ... شود؛ بلکه باید با شکل‌گیری رشته ها و گروه‌های میان رشته‌ای، همه تخصصهای مرتبط با علوم خانواده را گرد هم آورد و بقیه دانشکده‌ها در حوزه موضوعی خانواده حول این محور قرار گیرند و با دانشکده خانواده همکاری نزدیک داشته باشند. با این رویکرد انتظار داریم دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران محور فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل در حوزه زنان و خانواده در کشور شود و شاهد همکاری تمامی نهادهای اجرایی و سیاستگذاری در این زمینه باشیم.

مقیمی با اشاره به یک سری انحرافات تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه زنان در دنیا، تصریح کرد: با وجود همه این انحرافات، الآن دنیا به این فکر افتاده است که صیانت از خانواده مهم است و اذعان می‌کنند که خودشان با مسیری که در گذشته انتخاب کرده‌اند، به این واگرایی‌ها دامن زده‌اند. هر چند آنها الزاما از منظر یک رویکرد ارزشی و مذهبی به این جمع‌بندی در زمینه ضرورت پایان بخشیدن به واگرایی‌ها نرسیده‌اند، بلکه بر این باورند که تضعیف خانواده منجر به کاستی و نقصان در خیلی از زمینه های اجتماعی شده و همه دغدغه‌شان این است که برای برطرف نمودن نقایص کارکردهای اجتماعی و اقتصادی جامعه لازم است به خانواده‌محوری برگردیم و خانواده محوری را مبنا قرار دهیم. هر چند نقطه عزیمت بسیاری از کسانی که در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند الزاما ارزشی نیست، اما نتیجه آنها اتفاقا با رویکرد ارزشی ما سازگار است.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: مشکلاتی که ما در بسیاری از کارکردهای اجتماعی حس می‌کنیم، بخاطر این است که خانواده‌محوری را رها کرده‌ایم. اگر خانواده تقویت شود، بسیاری از مسائل و مشکلات اجتماعی نیز به صورت ریشه‌ای قابل حل است.

رئیس دانشگاه تهران در آغاز سخنانش با قدردانی از دکتر فاطمه یزدیان مسئول راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده، گفت: کار تاسیسی یک کار بسیار مشکل و پر مشقت است، بویژه وقتی با کمبود منابع و امکانات مواجه باشیم و خوشبختانه با تدابیر و تلاشهای قابل تقدیر ایشان و سایر همکاران و همچنین حمایتهای خیرین نیک اندیش در زمینه تامین منابع مالی لازم، امروز شاهد افتتاح دانشکده علوم خانواده هستیم و امیدوارم با همت و همکاری تمامی ذی‌نفعان، شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش این نهاد علمی اثرگذار باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است