Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه شدت ابتلا در گرو سنی رده میانی افزایشی نداشته است گفت: طبیعتا وقتی واکسیناسیون در گروه‌های سنی بالاتر افزایش پیدا می‌کند نسبت بیماری در رده‌های سنی پایین تر به سنین بالاتر که واکسینه شده اند افزایش می یابد.

قدس آنلاین؛ طی روزهای اخیر شایعات و اخباری مبنی بر افزایش قابل توجه ابتلا و بستری گروه های رده سنی میانی کشور (۴۰ - ۶۰ سال) به ویروس کرونا در  مراکز درمانی در فضای مجازی منتشر شده است؛ این شایعات با تاکید بر میزان اثرگذاری واکسیناسیون بر کاهش ابتلا و فوت یک رده سنی حامل یک خبر نیز هستند و آن اینکه که میزان ابتلای گروه های رده سنی میانی در مراکز درمانی در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حمید سوری»،رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت و گو با قدس آنلاین با اشاره به میزان تاثیرگذاری واکسیناسیون در روند ابتلا و بستری افراد در گروه های سنی بالاتر و کاهش چشمگیر میزان ابتلا و فوت این گروه سنی تصریح کرد:البته اشتباه از آنجایی آغاز می شود که مشاهدات عینی را به سطح کشور و کل جمعیت تعمیم می‌دهیم که این غلط است؛  طبیعتا وقتی واکسیناسیون در گروه‌های سنی بالاتر افزایش پیدا می‌کند نسبت بیماری در رده‌های سنی پایین تر به سنین بالاتر که واکسینه شده اند افزایش می یابد.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: در حال حاضر بر اساس دستورالعمل جهانی و تصمیم کمیته مقابله با کرونا در کشور، واکسیناسیون کادر درمان و گروه های سنی بالا که بیشتر در معرض و خطر ابتلا و مرگ و میر ناشی از عفونت ویروس کویید ۱۹ بودند انجام شده و از همین رو میزان ابتلا، بستری و مرگ و میر ناشی از این بیماری در این دو گروه کاهعش قابل ملاحظه‌ای را تجربه می‌کند؛ طبیعتا بحث واکسیناسیون در کاهش چشمگیر اعداد و ارقام مربوط به این دو گروه غیرقابل کتمان است اما افزایش نسبت ابتلا در گروه های رده سنی میانی با گروه های سنی بالاتر لزوما به این معنا نمی‌تواند باشد که میزان ابتلا در گروه رده میانی رو به افزایش گذاشته است.

سوری تاکید کرد: البته با سرعت گرفتن واکسیناسیون انشاالله امیدواریم روند کنونی ابتلا در کشور متعادل‌تر شود منتها ما باید واکسیناسیون را منوط و متمرکز به افراد پرخطر کنیم یعنی گروه‌هایی که بیش از سایرین در معرض ابتلا و فوت ناشی از ابتلا به این ویروس قرار دارند و از این جهت هم بوده که واکسیناسیون ابتدا گروه های سنی بالا، کادر درمان و بیماران خاص از جمله مبتلایان به دیابت و بیماران قلبی را هدف قرار داد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا عضو ستاد ملی مقابله با کرونا حمید سوری ویروس کرونا کرونا در ایران واکسن کرونا واکسن واکسیناسیون واکسن ایرانی کرونا واردات واکسن کرونا گروه های سنی بالاتر میزان ابتلا رده سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: داده‌های اقلیمی سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که وضعیت مولفه‌های تغییر اقلیم در ایران شرایط مطلوبی نداشته و روند تغییرات دما در ۵۰ سال اخیر افزایشی بوده است.

به گزارش ایسنا سحر تاج بخش مسلمان امروز در مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی موسوم به «ژئوماتیک» در تهران اظهار داشت: یکی از کاربردهای داده های مکانی در حوزه هوا و اقلیم است که سازمان هواشناسی کشور نیز از آن برای پایش و پیش بینی وضع هوا و اقلیم بهره می برد.

وی افزود: به طور کلی بخش اعظمی از مخاطرات طبیعی در دنیا را مخاطرات جوی و اقلیمی تشکیل می دهد که تلفات و خسارات زیادی در پی دارد به خصوص سیلاب ها و طوفان ها که پیامدهای زیادی به همراه دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: بنابراین پایش و پیش بینی مخاطرات جوی برای کشور ها  بسیار با اهمیت و ضروری است.

تاج بخش مسلمان تصریح کرد: جدیدترین گزارش سازمان جهانی هواشناسی نشان می دهد که بیشترین افزایش دمای هوا بر روی منطقه آسیا اتفاق افتاده است که از بخشی از روسیه تا بخش هایی از این را شامل می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه تغییرات وضع دمای آب های سطح اقیانوسی منطقه آسیا نیز نشان دهنده روند افزایش دما است، گفت: سطح آب های متصل به اقیانوس ها نیز در کل منطقه آسیا به جز دریای خزر افزایشی است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: از لحاظ تغییرات اقلیمی، منطقه آسیا جزو آسیب پذیرترین مناطق شش گانه سازمان هواشناسی در دنیا است که تحت تاثیر انواع مخاطرات جوی است.

تاج بخش مسلمان عنوان کرد: داده های اقلیمی سازمان هواشناسی کشور نیز نشان می دهد که دمای هوای ایران در ۵۰ سال اخیر با روند افزایشی همراه بوده است.

وی ادامه داد: همچنین در ۵۰ سال اخیر میزان بارش در کشور روند کاهشی داشته و همزمان میزان تبخیر سیر افزایشی داشته است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: شرایط مطلوبی از نظر  مولفه های تغییر اقلیم در کشور وجود ندارد بنابراین شاید مدیریت منابع آب یکی از اصلی ترین اقدامات در این شرایط باشد.

تاج بخش مسلمان در ادامه اهداف اصلی چارچوب سندای سازمان ملل متحد را تشریح کرد و گفت: افزایش دسترسی به سامانه های هشدار سریع چند مخاطره ای تا سال ۲۰۳۰  یکی از مهمترین اهداف چارچوب سندای است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: برای این موضوع چهار اولویت تعیین شده است که از جمله آن ها می توان به ایجادی شرایطی برای کاهش خطر، تمرکز حکمرانی کشورها برای تقویت کاهش خطر بلایا به منظور مدیریت بهتر، افزایش تاب آوری کشور ها و پاسخ موثر به بلایای طبیعی اشاره کرد.

بنا بر این گزارش، وی در بخش دیگری برخی از محصولات سازمان هواشناسی کشور که با استفاده از داده های علوم مکانی و تصاویر سنجش از دور تولید می شود را تشریح کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت سکه و طلا افزایشی شد
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد