Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گونه دلتا ویروس کرونا خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل بیماری کووید-۱۹ را دو برابر می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر گونه دلتا ویروس کرونا بر خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل بیماری کووید -۱۹ مطالعه جدیدی انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها برای نیل بدین هدف، ۴۳ هزار فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ که بیشتر آن‌ها واکسن کرونا را دریافت نکرده بودند را مورد ارزیابی قرار دادند. پژوهشگران آزمایشات خاصی را انجام دادند تا متوجه شوند افراد به کدام گونه از ویروس کرونا آلوده شده‌اند.

محققان عواملی که ممکن است بر شدت بیماری کووید -۱۹ تأثیر بگذارد مانند سن، جنسیت و وضعیت دریافت واکسن را در نظر گرفتند. کمتر از ۸۰ درصد افراد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ درگیر گونه آلفا بوده در حالی که بقیه افراد به گونه دلتا ویروس کرونا آلوده شده بودند. تقریباً یک نفر از هر ۵۰ نفر طی ۱۴ روز دوره بیماری خود در بیمارستان بستری شده بودند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گونه دلتا ویروس کرونا در مقایسه با گونه آلفا، خطر بستری شدن در بیمارستان را دو برابر افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، واکسیناسیون خطر ابتلاء به گونه دلتا و آلفا ویروس کرونا، بستری شدن در بیمارستان و بروز علائم جدی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است که افراد در زمان تعیین شده واکسن کرونا را دریافت کنند. گونه دلتا ویروس کرونا برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۲۰ میلادی در هند شناسایی شد، نتایج مطالعات اولیه نشان می‌دهد که سرعت انتقال این گونه از ویروس ۵۰ درصد بیشتر از گونه آلفا است.

نتایج این مطالعه در مجله Lancet Infectious Diseases منتشر شده است.

کد خبر 517975

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کرونا ویروس کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ مبتلا به کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ کرونا دلتا ویروس دلتا کرونا آلفا بستری شدگان کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گونه دلتا ویروس کرونا بیماری کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • جوان کاشمری چطور از دختران جوان در برابر ۲ مزاحم دفاع کرد| ضربه چاقو فقط ۲ میلی متر با شاهرگ علی فاصله داشت | ۲ شرور مست و سابقه‌دار بودند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد