Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حیدر محمدی، مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، با بیان اینکه برای واردات واکسن کرونا از 50 نامه ای که تاکنون بخش خصوصی داده شده است گفت: فقط 5 شرکت توانسته اند از شرکت واکسن ساز نامه رسمی و مورد تایید بیاورند 

وی در خصوص ادعای اتاق بازرگانی مبنی بر تعلل وزارت بهداشت در ارائه معرفی‌نامه واردات واکسن به شرکت‌های بخش خصوصی اظهار داشت: معرفی‌نامه شرکت‌ها در حداقل زمان ممکن صادر شده و مجوز واردات واکسن برای شرکت درمان‌آرا نیز ظرف مدت 2 روز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و دارو هیچ تعللی در این زمینه نداشته است بلکه این شرکت نتوانسته است نامه لگالایز شده از شرکت مورد نظر را برای ما بیاورد.

وی ادامه داد: این ادعا از سوی مسوولان اتاق بازرگانی درحالی مطرح می شود که چند شرکت دیگر توانستند از شرکت واکسن ساز نامه لگالایز شده مورد تایید بیاورند. نامه لگالایز به سندی گفته می شود که شرکت واکسن ساز اعلام می کند فلان شرکت وارد کننده مورد تایید ما است.

مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده امروز در دنیا 200 میلیون دز واکسن تقلبی وجود دارد. لذا سازمان غذا و دارو به منظور جلوگیری از ورود واکسن های تقلبی به کشور، نامه رسمی شرکت تولید دارو را از واردکننده درخواست می کند. 

محمدی گفت: شرکت مورد نظر از سازمان غذا و دارو 5 معرفی نامه دریافت کرده است و ما دو بار به این شرکت مجوز واردات داده‌ایم اما آنها نتوانستند حتی یک عدد واکسن هم وارد کنند.

وی با بیان اینکه از بخش خصوصی تنها دو نماینده رسمی شرکت ها توانسته اند واکسن وارد کنند اظهار داشت: یک شرکت 125هزار دز واکسن بهارات را اسفند ماه سال گذشته از کشور هند وارد کرده است و شرکت دیگر نیز در اوایل مرداد ماه موفق به واردات 314 هزار دز واکسن آسترازنکا از روسیه شده است. اغلب شرکت‌های خصوصی اعلام کرده‌اند که شرکت‌های واکسن‌ساز فقط به دولت‌ها واکسن می‌فروشند.

محمدی با بیان اینکه مدعیان واردات واکسن فایزر نیز تاکنون هیچ مجوزی از سازمان غذا و دارو دریافت نکرده اند اظهار داشت: در بازه‌ای که کلیپ ورود واکسن فایزر در کشور ایران منتشر شد شرکت فایزر اعلام کرد هیچ واکسنی به ایران ارسال نکرده است و این واکسن ها تقلبی هستند.

انتهای پیام/


 

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش خصوصی واکسن دارو واردات سازمان غذا و دارو واردات واکسن بخش خصوصی واکسن ساز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت