Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ تاکنون چند کشتی حامل سوخت به سمت این کشور رفته و مشکلی بوجود نیامده است ضمن اینکه تامین امنیت محموله‌ها به عهده تجار لبنانی است و قطعا مسیرهای محافظت از کالای خود را می‌دانند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: ما باید هر گونه کمکی را که از دست‌مان برمی‌آید به محور مقاومت داشته باشیم تا به لحاظ تامین سوخت که جزء نیاز اولیه یک کشور است، دچار آسیب نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی بیگی‌نژاد درباره ارسال سوخت و فرآورده به لبنان اظهار داشت: در هر حال فروش فرآورده و سوخت به دلیل بیشتر بودن تعداد مشتریان آسان‌تر از نفت خام بوده که تعداد خریداران آن محدود است.

وی تامین نیاز کشور دوست استراتژیک مثل لبنان برای کشور ما بسیار مهم دانست و افزود: کشورهایی مثل لبنان، سوریه و ونزوئلا برای ایران بسیار اهمیت دارند چراکه در زمان سختی همواره کنار ما بوده‌اند بنابراین ما نیز باید تا حد امکان نسبت به حل مشکلات این کشورها اقدام کنیم. 

این عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: همانگونه که در زمان جنگ تحمیلی ایران و رژیم بعث عراق حافظ اسد یک تنه کنار ایران ایستاد و از هیچ کمکی دریغ نکرد ما نیز در زمان نیاز باید به کمک کشورهایی همچون سوریه و لبنان که اکنون در تنگنا قرار گرفته‌اند، بشتابیم. 

وی یادآور شد: ما باید هر گونه کمکی را که از دست‌مان برمی‌آید به محور مقاومت داشته باشیم تا به لحاظ تامین سوخت که جزء نیاز اولیه یک کشور است، دچار آسیب نشوند.

این نماینده مجلس درباره برقراری امنیت محموله‌ها تاکید کرد: تاکنون چند کشتی حامل سوخت به سمت این کشور رفته و مشکلی بوجود نیامده است ضمن اینکه تامین امنیت محموله‌ها به عهده تجار لبنانی است و قطعا مسیرهای محافظت از کالای خود را می‌دانند.

وی بیان کرد: اکنون مردم کشور لبنان مظلوم واقع شده و در سختی بسر می‌برند، بنابراین ما به عنوان کشور دوست و همراه نباید از هیچ کمکی برای رفع مشکلات آنان دریغ کنیم.

شبکه LBC لبنان ساعاتی پیش گزارش کرد که کشتی‌های حامل سوخت ایران برای لبنان اکنون در آستانه ورود به کانال سوئز و در حال حرکت به سمت آب‌های سرزمینی لبنان هستند. کشتی سوم هم مابین ۱۴ تا ۱۰ شهریور به راه خواهد افتاد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ونزوئلا صادرات سوخت ایران به لبنان صادرات بنزین به ونزوئلا سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»   به گزارش عصر ایران؛ احمد علیرضابیگی به روزنامه هم میهن گفت: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»   علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد.   وی افزود: رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها  عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمل و نقل فوری- چینی عصبانیت روزنامه شهرداری از افشای قرارداد پنهانی زاکانی قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

دیگر خبرها

  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد